Stad en diner spellen teamuitje

Monsterevents heeft ook op gebied van stad en dinerspellen het leukste aanbod aan teamuitjes.
Wat dacht je van het knotsgekke Crazy 88 Dinerspel waarbij verzameld in een restaurant en na het voorgerecht gewapend met een camera allerlei crazy opdrachten moet uitvoeren.
Of Ranking The Stars waarbij je je collega's nóg beter leert kennen door allerlei vragen over elkaar te beantwoorden.

Maar ook een Walking Diner door Amsterdam behoort tot een van de mogelijkheden. Je eet elke gang in een ander restaurant. Een van onze meeste geboekte teamuitjes is Ontmasker de Mol, waarbij je met je collega's op zoek naar de Mol in jullie gezelschap.

 

Neem contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden.

 

Ik Hou Van Holland - Stadsspel De TV hit van dit moment en het razend populaire TV programma van de zaterdaga...

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Pub Quiz, gezelligheid tijdens de borrel! Een quizcafé, heerlijk borrelen en happen terwijl je je hersens laa...

v.a. € 24.50 p.p.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Samen met je team op zoek naar een spannend uitje?” Help! De directeur is ontvoerd!”  is dan het perfecte uitje voor jullie. Voor het leuke en spannende teamuitje 'Help, de directeur is ontvoerd!' zijn creatief, lef, stressbestendig en samenwerken de sleutelwoorden.Verzamel genoeg losgeld, werk samen met je team, wees slim en bovenal zorg ervoor dat je directeur weer bevrijd wordt. Zijn jullie bereid om alles uit de kast te halen?

v.a. € 37.50 p.p.

The Target - City GameThe Target is een zinderende City Game waarbij samenwerken van groot belang is!Drie team...

v.a. € 29.50 p.p.

De Borrel Battle! Een hilarische teamstrijd tegen uw collega´s, familie of vrienden om er vandoor te gaan me...

v.a. € 34.50 p.p.

De Gouwe Ouwe popquiz De Gouwe Ouwe popquiz is dé quiz om tijdens jouw bedrijfsuitje/familie-uitje te organ...

v.a. € 24.50 p.p.

Ik hou van Holland borrelspel Heb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheer...

v.a. € 22.50 p.p.

Bij dit spel wordt voorafgaande aan iedereen werkelijk de meest hilarische en ongegeneerde vragen gesteld. Vervolgens is het aan jou om al je vrienden per vraag te rangschikken. Want wie staat er bij jou op nummer één als het gaat om wie de meeste blunders begaat? Hoe goed kennen jullie elkaar echt?

v.a. € 24.50 p.p.

Bekend van BNN: Crazy 88 Welk team is in staat om als eerste een lijst met knotsgekke opdrachten uit te voeren...

v.a. € 27.50 p.p.

Vertrouw niemand tijdens dit teamuitje. Een van je teamleden heeft een dubbele agenda en is De Mol. Je wordt telkens op het verkeerde been gezet en sabotage loert op elke hoek. Zorg dat jij De Mol ontmaskert en verzamel zoveel mogelijk geld om als winnaar het spel af te sluiten.

v.a. € 27.00 p.p.

Ik hou van Holland DinerspelHeb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheerlij...

v.a. € 55.00 p.p.

Knotsgekke Crazy 88 Walking Diner Spel  Is jouw groep gek genoeg om deze hilarische Knotsgekke Crazy 88 Walki...

v.a. € 55.00 p.p.

Escape Room Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de E...

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met je collega’s ga je de strijd aan om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. Tijdens dit teamuitje staat samenwerken centraal. Samen met jouw team voeren jullie zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk uit. Wie de opdrachten het beste en het snelste uitvoert, kan zich “Superhero of the day” noemen.

v.a. € 35.00 p.p.

Alles mag op zaterdagEen hilarische avond met collega’s, vrienden of familie?Alles mag op zaterdag is een hi...

v.a. € 29.50 p.p.

In dit teamuitje kruip je in de huid van Sherlock Holmes en is het jouw taak om de moord op Debbie V. op te lossen. Zij is onder mysterieuze wijze vermoord en aangetroffen door haar huisgenoot. Verzamel jij alle aanwijzingen en kom jij met jouw team als eerste tot de oplossing.

v.a. € 35.00 p.p.

Ga met je eigen sloep de grachten op en neem het op tegen je teamgenoten. Bij dit uitje klim je aan boord van je eigen sloep. Je vaart en navigeert gewapend met een iPad door de grachten van Leiden. Geniet onder genot van een hapje en een drankje van de stad. Voer de leukste opdrachten uit, kom als eerste over de finish met de meeste punten en versla je collega's.

v.a. € 47.50 p.p.

Oorlogswinter is een spectaculair en avontuurlijk teamuitje in elke gewenste stad of natuurterrein. Samen met jouw team ben jij onderdeel van het verzet en hebben jullie een belangrijke brief ontvangen waarin vermeld staat dat er een Brits vliegtuig is neergehaald. Aan jullie de taak om de neergestorte Britse piloot Jack op te sporen.

v.a. € 35.00 p.p.

Een sportief teamuitje waarbij je je heerlijk kunt uitleven. Hang in de touwen, bekogel elkaar met trefbal. Slag een homerun bij slagbal en verover de vlag. Een ouderwetse middag waarbij je nog een keer kunt laten zien wie de beste is!

v.a. € 29.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Het geheim van het klooster Op zoek naar een spannend teamuitje met uitdaging en adrenaline? Boek dan nu de...

v.a. € 35.00 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 57.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje wordt in een Braziliaanse krottenwijk iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Aan jullie de taak om te zorgen dat de groep met getuigen zwijgt.

 

Tijdens dit bloedstollende teamuitje is het aan jullie de taak om zo goed mogelijk samen te werken en alle raadsels op te lossen. Lukt het jullie om binnen één uur de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Escape Room XXL Unieke Escape Game voor groepen vanaf 20 personen. Deze Escape Room is speciaal gecreëerd vo...

v.a. € 39.50 p.p.

Wie ben ik?! DinerspelWeet jij wie, wat of waar je bent?Heb jij zin in een oer gezellig teambuilding dinerspel...

v.a. € 55.00 p.p.

Penoze, een spannend groepsuitje wat jullie niet snel meer zullen vergeten. Zijn jullie klaar om aan de top van de onderwereld te komen door middel van misleiding, deals, geld en spionage? Laat zien dat jullie als team niet in de handen van de recherche komen!

v.a. € 34.50 p.p.

Een GPS spel waarbij je allerlei opdrachten gaat uitvoeren. Je trekt de stad in en aan de hand van GPS coördinaten los je zoveel mogelijk opdrachten en vragen op. Je betreedt een challenge area waar je veel punten kunnen verdien. Een teamuitje waarbij samenwerking bovenaan staat om als eerste terug te keren met zoveel mogelijk punten.

 

v.a. € 27.50 p.p.

In dit teamuitje ga je proberen om een lugubere  moord op te lossen. Tussen de gangen van een 3-gangen diner krijg je aanwijzingen die uiteindelijk naar de ontmaskering van de moordenaar kunnen leiden.

v.a. € 55.00 p.p.

Jouw bedrijf wordt gehackt door hackerscollectief Anonymous. Jullie ontvangen tijdens dit teamuitje een videoboodschap waarin zij hun harde eisen op tafel leggen. In teams moeten jullie er alles aan doen om de controle weer terug te krijgen en jullie data veilig te stellen.

v.a. € 37.50 p.p.

Ga met je eigen sloep de grachten op en neem het op tegen je collega's. Bij dit teamuitje klim je aan boord je eigen sloep. Je vaart en navigeert gewapend met een iPad door de grachten van Amsterdam. Geniet onder genot van een hapje en een drankje van de stad. Voer de leukste opdrachten uit. Versla je collega's en kom als eerste over de finish met de meeste punten.

v.a. € 47.50 p.p.

In dit teamuitje wordt je verdeeld in verschillende teams. Ieder team krijgt een eigen iPad en daarmee ga je de stad in. Voer leuke en lastige opdrachten uit. Beantwoord vragen over de stad en zorg dat je de meeste punten verzamelt. Alleen dan win je de iPad Challenge.

v.a. € 32.50 p.p.