Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Outdoor groepsuitje

Vindt u de wind door uw haren ook zo heerlijk en wilt u een uitdagende, avontuurlijke groepsuitje boeken wat ook in het teken staat van plezier, competitie en saamhorigheid? Boek dan een outdoor groepsuitje bij Monsterevents! Denk aan een off road safari in de Brabantse bossen in een Landrover, Powerkiten op het strand of een survival toch in de Ardennen.

Lees meer

Ontdek de leukste outdoor groepsuitjes bij Monsterevents

 

Monsterevents garandeert u:

  • Professionele begeleiders
  • Benodigde materialen
  • Spanning en avontuur
  • Een op maat gemaakte offerte
  • Een dag om nooit te vergeten!

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons brede aanbod voor outdoor groepsuitje activiteiten? Kijk dan snel verder en vindt het uitje wat voor u en uw vrienden, familie of collega’s geschikt is. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust. Ons enthousiaste team zult u vragen beantwoorden en een offerte op maat maken.