Outdoor workshops

Vindt u het ook een geweldig idee om uw vrienden, familie, collega’s of de vrijgezel mee te laten slepen door spelletjes in de buitenlucht? Monsterevents zorgt ervoor dat de uitjes echte belevenissen zijn voor jullie dag! Denk aan paintbal, Powerkiten, Blokarten, boogschieten of mountainbiken.

Lees meer

Unieke outdoor workshops

 

U kunt ook denken aan iets ontspannends zoals outdoor Yoga wat balans en ontspanning levert. Bent u benieuwd wat wij nog meer allemaal bieden? Kijk gerust verder op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers.

Workshop IJssculpturen bouwenKunt u zich nog herinneren hoe gezellig de wintersferen zijn?  Knetterende vuurk...

v.a. € 29.50 p.p.

Bij deze workshop voel je je een echte Mario of Maria! Je gaat namelijk je leren hoe je eigen perfecte pizza kan bakken. Onder leiding van een expert maak je je eigen deeg en gebruik je de lekkerste verse gerechten om een heerlijk pizza te maken. Bellisima!

v.a. € 42.50 p.p.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de lekkerste tapas maakt. Je leert over de Mediterraanse kruiden, de lekkerste ingredienten en de echte Spaans bereidwijze. Onder leiding van een professionele chef bereid je allerlekkerste tapas. Natuurlijk eet je eigen culinaire hoogstandjes aan het einde van de workshop zelf op. Ole!!

v.a. € 52.50 p.p.

Cocktail workshop shake it and make it! Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wilt u di...

v.a. € 27.50 p.p.

Tijdens deze workshop maak je je eigen Bob Ross schilderij. Onder leiding van een expert op dit gebied ontdek je je eigen verborgen talent. Met gemak schilder je bergen en bomen en ervaart "The Joy Of Painting". Na afloop mag je je eigen werk mee naar huis nemen.

v.a. € 29.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Ga met uw collega’s een super teambuildingsportdag tegemoet en help daarmee het voortbestaan van het jongere...

v.a. € 25.00 p.p.

Een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de H...

v.a. € 25.00 p.p.

De workshop Historische Zwaardkunsten & Stage Combat neemt je mee in de belevenis van de Middeleeuwen, waar ridders vochten voor kastelen en jonkvrouwen. Ga in tweetallen de strijd aan in duellen en voel je een echte zwaardvechter. In de workshop leer je de achtergrond, theorie en de technieken van het zwaardvechten. Verander in een van de karakters uit Game of Thrones en ga de strijd met elkaar aan! Overleef jij deze stoere workshop?

v.a. € 32.50 p.p.

Houdt u van koken en lijkt het u leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan ...

v.a. € 70.00 p.p.