Outdoor workshops

Vindt u het ook een geweldig idee om uw vrienden, familie, collega’s of de vrijgezel mee te laten slepen door spelletjes in de buitenlucht? Monsterevents zorgt ervoor dat de uitjes echte belevenissen zijn voor jullie dag! Denk aan paintbal, Powerkiten, Blokarten, boogschieten of mountainbiken.

Lees meer

Unieke outdoor workshops

 

U kunt ook denken aan iets ontspannends zoals outdoor Yoga wat balans en ontspanning levert. Bent u benieuwd wat wij nog meer allemaal bieden? Kijk gerust verder op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers.

In de percussieworkshops maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Jullie nemen met actief deel en ervaren hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Tijdens deze workshop maak je je eigen Bob Ross schilderij. Onder leiding van een expert op dit gebied ontdek je je eigen verborgen talent. Met gemak schilder je bergen en bomen en ervaart "The Joy Of Painting". Na afloop mag je je eigen werk mee naar huis nemen.

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de lekkerste tapas maakt. Je leert over de Mediterraanse kruiden, de lekkerste ingredienten en de echte Spaans bereidwijze. Onder leiding van een professionele chef bereid je allerlekkerste tapas. Natuurlijk eet je eigen culinaire hoogstandjes aan het einde van de workshop zelf op. Ole!!

v.a. € 52.50 p.p.

Cocktail workshop shake it and make it! Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wilt u di...

v.a. € 27.50 p.p.

Ook in het zomerseizoen is een ijskoud creatief personeelsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop. Jullie leren een prachtige ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur bouwen is de 'coolste' activiteit voor tijdens de zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

Bij deze workshop voel je je een echte Mario of Maria! Je gaat namelijk je leren hoe je eigen perfecte pizza kan bakken. Onder leiding van een expert maak je je eigen deeg en gebruik je de lekkerste verse gerechten om een heerlijk pizza te maken. Bellisima!

v.a. € 42.50 p.p.

Ga met je collega’s een super teambuildingsportdag tegemoet en help daarmee het voortbestaan van het jongere...

v.a. € 25.00 p.p.

Hou je van koken en lijkt het je leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan ...

v.a. € 70.00 p.p.

Een echte traditionele Maori dans. Een dans vol kracht en energie. Een ware teambuildingsactiviteit. Leer de H...

v.a. € 25.00 p.p.

De workshop Historische Zwaardkunsten & Stage Combat neemt je mee in de belevenis van de Middeleeuwen, waar ridders vochten voor kastelen en jonkvrouwen. Ga in tweetallen de strijd aan in duellen en voel je een echte zwaardvechter. In de workshop leer je de achtergrond, theorie en de technieken van het zwaardvechten. Verander in een van de karakters uit Game of Thrones en ga de strijd met elkaar aan! Overleef jij deze stoere workshop?

v.a. € 32.50 p.p.