Biertapcursus

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Biertap cursus
Hoe tap je het beste biertje?
Altijd al eens willen weten hoe het voelt om het perfecte biertje te tappen? Tijdens deze cursus ontdek je dat er veel meer regels en technieken zijn voor het perfecte biertje dan je denkt. Na deze cursus ben je gegarandeerd van de juiste technieken om een biertje te tappen waar je vrienden van op kijken. Glas schuin, kraan open en tappen maar. Je wordt begeleid door een bartender die alle technieken van a tot z onder de knie heeft. 

Samen met je vrienden of familie beleef je een unieke en bijzondere dag. De biertap cursus geeft je alle technieken mee. Kijk naar de bartender, oefen en tap een biertje als een baas. Iedereen kan het!

 

Overige mogelijkheden:

Bier proeverij 

Een proeverij bestaande uit verschillende bierstijlen naast elkaar.

 

Bier proeverij centraal 

Het proeven van verschillende bieren per gang onder begeleiding van een kundige proeverijbegeleider. De bieren kunnen gecombineerd worden met bijpassende spijzen.

 

Bierquiz 

Een leuke en interactieve quiz met als thema bier. Samen met je team verzamel je zo veel mogelijk punten. Aan het einde zijn er mooie bierprijzen te winnen!

 

Sabreren 

De kunst van het sabreren dateert uit de tijd van Napoleon waarbij de cavaleristen een fles champagne ontkurkten met een sabel. Tijdens deze workshop doen we geen zaken met wijn, maar sabreren we 0,7 l flessen gevuld met bier.

 

Biertaptraining en wedstrijd 

Het tappen van een biertje lijkt gemakkelijk, maar er komt stiekem veel bij kijken. Tijdens de biertaptraining legt een ervaren taptrainer jou uit hoe je een perfect glas pils tapt. Na de instructie tap je een aantal oefenbier en dan begint de tapwedstrijd om te bepalen wie de beste tapper van de groep is.

 

 

Natuurlijk is het mogelijk om deze cursus te combineren met een afsluitende borrel of diner. 

Om een idee te krijgen hoe uw ‘’biertap cursus'' eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 16.00 uur         Ontvangst in een gezellig café’
• 16.15 uur         Start ‘’Biertap cursus''
• 17.15 uur         Einde ‘’Biertap cursus’’
• 17.30 uur         Aansluitend borreluurtje (optioneel)
• 17.30 uur         Aansluitend diner (optioneel)

Wilt u het arrangement ‘’Ontsnap uit de stad’’ boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Biertapcursus

v.a. € 24.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.