Congress of plenaire samenkomst

Bedrijfsfeest

Congress of plenaire samenkomst

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsfeest

Congress of plenaire samenkomst

Wil je een congres, presentatie of andere samenkomst organiseren? Dan ben je bij Monsterevents op de juiste plek. Onze producenten hebben veel kennis van verschillende locaties in Nederland. Of het nu gaat om een A tot Z productie of een deel van de productie, wij helpen je graag met de organisatie!

Unieke locaties

Het vinden van een locatie die past bij de look & feel van uw bedrijf of bij het thema van een congres is vaak een grote uitdaging. Wij hebben een mooi portfolio van locaties waar we mee samenwerken. Wij kennen de locaties en bijbehorende faciliteiten en kunnen daarom direct schakelen. Dit scheelt je veel tijd in de zoektocht naar een passende locatie.

Ons team

Ons team van producenten hebben de juiste skills om van je evenement een succes te maken. Wij hebben o.a. in huis: een technisch producent, een stylist, een vormgever en een side producent. Hierdoor kunnen wij een totaalproductie voor je neerzetten en u verrassen met een bijzondere beleving.

Ervaring Monsterevents

Wij organiseren congressen en andere samenkomsten nationaal en internationaal van 75 tot 5000 bezoekers. Door onze ervaring hebben we een prachtig portfolio van klanten die jaarlijks bij ons terugkomen.

Wat ons onderscheid is dat we graag out of the box denken. We zullen met je mee denken maar je ook laten omdenken. Heb je iets in gedachten kunnen we hierop verder gaan maar we zullen je ook laten zien wat er nog meer mogelijk is.

Optioneel bij te boeken

Naast de standaard ingrediënten van een congres zoals een locatie, F&B, inrichting en AV kunnen we je veel meer aanbieden. Denk aan transfers, verzorging van sprekers, ontvangst gasten, connect systemen, uitreiken badges, closing- of openingact en speciaal entertainment.

We create experiences…

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

James (Google)

Lekker gegeten en heerlijk gedanst. Een perfecte zomergevoel.

Larissa (Siemens)

Monsterevents heeft voor ons een tropical beach party georganiseerd in de winter.. en het voelde toch echt net zomer. Super gedaan!

Mandy (IBM)

Wie een origineel bedrijfsuitje wil, kies dan voor tropical beach party. Alles wordt super geregeld en iedereen heeft het naar zijn zin.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

14.30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, programma
15.15 Start Congress
18.00 Einde Congress
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

  • Lunch
  • Diner
  • Overnachting
  • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy