Supercharge your team

Management Trainingen

Supercharge your team

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Management Trainingen

Supercharge your team

Supercharge Your Team biedt interactieve en effectieve workshops aan om de prestaties van teams te verbeteren. Werkplezier is belangrijk en werken in een goedlopend team is de grootste bepaler hiervan. Onze workshops ondersteunen teams bij het optimaal presteren onder druk door inzicht te geven in gedragsvoorkeuren en mindset. We bieden twee workshops aan: de basis en de plus, waarbij de plus extra persoonlijke rapporten biedt. Beide workshops bieden concrete resultaten en maken het team effectiever en productiever.

Supercharge your team
Denk je ook weleens bij een workshop “daar gaan we weer”? of “hier heb ik helemaal geen trek in”? Heb je jezelf dan weleens afgevraagd waar dat door komt? Juist ja, omdat het vaak weinig connectie maakt met de dagelijkse realiteit, het te zweverig is en jij wel wat beters te doen hebt?!

Maar wist je dat een groot deel van de werkende bevolking het belangrijk vindt om in een fijn team te werken? Dat het werken in een goedlopend team de grootste bepaler is van werkplezier? En dat werkplezier door het overgrote deel van de mensen verkozen wordt boven salaris? Het zal je allemaal niet verrassend in de oren klinken, toch? Aandacht voor het team is van belang! Maar de zoveelste workshop aankopen leidt niet tot het gewenste resultaat. Met ‘Supercharge Your Team’ doen we het daarom anders.

Na afloop van deze workshop heeft jouw team kennis en inzicht in hoe het onder druk optimaal kan presteren, beloven wij je inzichten in je team die je zullen verrassen, blijven we op aarde en sluit je de dag af met een concreet resultaat; de eerste stap naar een High Performance Team.

Wat gaan we doen
Je kunt kiezen uit twee workshops; de basis en de plus. Het verschil tussen deze twee workshops is dat bij de plus elke deelnemer een persoonlijk rapport ontvangt van een test die gedragsvoorkeuren en mindset onder druk meet. Beide workshops zijn lekker interactief. Van stilzitten is dus geen sprake. Tijdens de basis workshop gaan we met het spotlight spel aan de slag. Een leuk en interactief spel waarmee je inzicht krijgt in je eigen prestatievoorkeur maar ook die van je teamleden. Je gaat daardoor beter samenwerken, zeker wanneer je team druk ervaart.

Tijdens de plus workshop krijgt elk teamlid het rapport van deze test waarin onder andere de drijfveren, blinde vlekken, stressoren en de sterke kanten van elk teamlid worden beschreven.

Het team ontvang ook een teamprofiel. Hiermee krijg je inzicht in de gedragspatronen van het team en hoe het functioneert en presteert onder druk. Tijdens de workshop leer hoe je je eigen kwaliteiten en die van de teamleden beter kunt benutten, waar de blinde vlekken liggen van het team en hoe je als teamlid jezelf kunt ‘stretchen’ om effectiever en productiever te zijn.

Als je nog meer informatie wilt kan je contact opnemen met onze eventplanners. Zij staan voor je klaar om te helpen. Ook bieden wij meer mangementtrainingen aan voor jullie bedrijf. Kijk daarvoor eens op de pagina Manegementtrainingen.

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Yvonne (Vodafone)

Wat een geweldige trainers en leerzame dag is dit voor ons allemaal geweest. Intensief maar zeer geslaagd. We moeten dit eerst even verwerken en dan toepassen in de praktijk. Heel erg bedankt voor deze leerzame workshop

Ronald (Gemeente Uitgeest)

Vorige week de training supercharge your team gedaan met 20 collega’s. Wat en super leuke en interessante workshop. Een echte aanrader voor alle teams. Super positief en nu toepassen! Thanks guy’s.

Nicole (Rijkswaterstaat)

Workshop supercharge your team wie had dit ooit gedacht! Wat een eye opener voor onze afdeling zeg. Hadden we dit maar eerder gedaan dan hadden we een stuk verder geweest. Maar goed beter laat dan nooit! Let’s goooooo.

Wouter (UWV)

Dit hadden wij als team net even nodig. Wat zijn de zwakke en sterken punten van je collega’s nu eigenlijk. We hebben nu genoeg om over na te denken en we gaan ermee aan de slag. Mannen super bedankt voor alles!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan de bedrijfstraining volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy