Rondleiding teambuilding

Kies dit jaar voor een rondleiding in een museum, stad, theater, voetbalstadion voor uw teambuildingsuitje. U heeft een brede keuze uit interactieve, leerzame en gezellige rondleidingen waarbij teambuilding centraal staat.

Lees meer

Leer elkaar beter kennen in een rondleiding

 

Door middel van samenwerking moeten vragen worden beantwoord en dienen opdrachten te worden uitgevoerd. Met een goede teamspirit zullen u en uw collega’s de winnaars van de dag worden. Wanneer u een teambuildingsuitje zoekt bij Monsterevents, bent u verzekerd van:

  • Teambuilding op een interactieve manier
  • Een breed aanbod aan rondleidingen
  • Enthousiaste gidsen

 

Bekijk hieronder ons hele aanbod van rondleidingen met als hoofddoel teambuilding. Wij helpen u graag.

Culinaire Stadswandeling Hoorn Bent u op zoek naar een uitje waar al uw zintuigen geprikkeld worden?  ...

v.a. € 65.00 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Avontuur tijdens een verkorte Eendenrally In konvooi met de lelijke Eenden rijdt u een fantastische Eendenral...

v.a. € 55.00 p.p.

Vaararrangement Sloepen Cruise Amsterdam De ultieme SloepenCruise van Amsterdam ! Met een prachtige en comfort...

v.a. € 24.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Terug in de tijd met Daf 33! Het kleine autootje met een authentieke kleur, trillend pookje en kan even hard v...

v.a. € 42.50 p.p.

Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses BeatrixMonsterevents biedt u de meest ludieke stads to...

v.a. € 19.50 p.p.

Vertrek samen met 3 collega's in een lelijk Eendje en geniet van de natuur in Utrecht. Het teambuilding spel begint als jullie de smartphone opstarten en door middel opdrachten de route moeten achterhalen. Let op: een van jullie teamleden is het 'Lelijke Eendje'. Hij of zij probeert de boel in het water te laten vallen!

v.a. € 45.00 p.p.

Trotseer de wateren tijdens deze Interactieve Sloepen Game in Utrecht. Vaar de route door de grachten van Utrecht, voer opdrachten uit en beantwoord raadsels en vragen. Ontdek Utrecht vanaf het water tijdens dit spannende teambuildingsuitje. Bent u uw tegenstanders te slim af?

v.a. € 47.50 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: een actief en avontuurlijk teambuildingsuitje waarbij je samen met een gids het schilderachtige landschap van Waterland verkent. Rij met je team van collega's langs weilanden, koeien, oude dorpjes en bruggetjes om te ontkomen aan je drukke baan en het hectieke stadsleven.

v.a. € 39.00 p.p.

Maak kennis met de leukste bars en cafés van uw stad en ontdek verschillende wijnsoorten: van Chardonnay tot Pinot Noir. Bij deze teambuilding activiteit weet u zeker dat u geniet en nooit dorst krijgt. Een wijnroute waarbij u niet alleen wijn, maar ook de stad leert kennen!

v.a. € 32.50 p.p.

Speur uw stad af op zoek naar nieuwe aanwijzingen over de schrikbarende moord op Debby V. Grijp tijdens dit teambuildingsuitje de kans om als een echte Sherlock Holmes op onderzoek uit te gaan. Wie heeft Debby V. in koele bloede vermoord?

v.a. € 35.00 p.p.

Verken uw stad en zijn kroegen tijdens de bierproeverij 2.0: met behulp van onze Game App bezoekt u de leukste cafés en drinkt u lekkerste bieren. Maak tijdens dit teamuitje kennis met verschillende blonde en donkere biersoorten. Ben jij een echte bierkenner?

v.a. € 32.00 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Vaar in een sloep door de Maasstad en bekijk de Rotterdamse bezienswaardigheden eens vanaf het water. Onderweg doen jullie de game met behulp van een gps-systeem. Vergeet niet om de taken goed te verdelen! Welk teamlid kan bijvoorbeeld het best de boot besturen?

v.a. € 55.00 p.p.