Workshop Conflicthantering

Management Trainingen

Workshop Conflicthantering

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 150 personen

Management Trainingen

Workshop Conflicthantering

Wil jij leren hoe je op een effectieve manier kunt omgaan met meningsverschillen? Schrijf je dan nu in voor onze workshop ‘Conflicthantering’!

Tijdens deze workshop leer je hoe je conflicten kunt voorkomen, herkennen en oplossen, met de focus op respectvolle communicatie en begrip voor de ander. Ook krijg je inzicht in hoe emoties en persoonlijke belangen een rol spelen bij conflicten, en leer je hier op een constructieve manier mee omgaan.

Onze ervaren trainers begeleiden je door middel van interactieve oefeningen en praktische tips. Je ontwikkelt vaardigheden om de communicatie te verbeteren, te onderhandelen, compromissen te sluiten en win-win oplossingen te vinden.

Of je nu wilt leren hoe je effectief kunt omgaan met conflicten op het werk of in je persoonlijke leven, deze workshop is echt iets voor jou. Schrijf je nu in en ontdek hoe je conflicten op een respectvolle en constructieve manier kunt oplossen!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider
15.15 Start Workshop
16.45 Pauze
18.15 Einde Workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy