Workshop: Heb het lef om te leiden

Management Trainingen

Workshop: Heb het lef om te leiden

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 150 personen

Management Trainingen

Workshop: Heb het lef om te leiden

Kwetsbaarheid wordt vaak ten onrechte geassocieerd met zwakte, maar laten we die hardnekkige misvatting uit de weg ruimen. Denk aan de onverschrokken militair die zijn dienst doet in verre en gevaarlijke gebieden, zoals Irak. Is hij niet kwetsbaar in een vijandige omgeving? Toch toont hij moed en zet hij zich onvermoeibaar in voor het welzijn van zijn medemensen. Stel je nu een nieuw tijdperk van leiderschap voor, waar kwetsbaarheid en moed de drijvende krachten vormen achter buitengewone groei en prestaties.

Welkom bij onze inspirerende workshop, “Heb het lef om te leiden”. Dit is de eerste stap op jouw opwindende reis naar persoonlijke transformatie en een verandering in de manier waarop je leiderschap benadert.

Wat mag je verwachten tijdens deze workshop?

– Een boeiende inleiding tot kwetsbaar leiderschap: Wij nemen je mee in het krachtige concept van kwetsbaarheid als een effectief hulpmiddel voor leiderschap, en laten zien hoe het kan leiden tot meer authenticiteit en kracht in jouw leiderschapsstijl.
– De kern van moed: Ontdek hoe moed de basis vormt van succesvol leiderschap en hoe het kan bijdragen aan het creëren van een bedrijfscultuur waarin medewerkers zich gesteund voelen en hun volledige potentieel kunnen benutten.

– Verken diepgaande verbondenheid: Leer de kracht kennen van diepgaande verbindingen en empathie in leiderschap en ontdek hoe deze elementen kunnen bijdragen aan een positieve transformatie van jouw team en organisatie.
– De eerste stappen op jouw reis: Na afloop van de workshop ontvang je concrete handvatten en een routebeschrijving om jouw eigen reis naar kwetsbaar leiderschap te beginnen.

Deze workshop vormt niet alleen een eerste stap naar een vernieuwde benadering van leiderschap, maar ook naar duurzame organisatorische groei en succes. Aarzel niet langer en vraag nu meer informatie aan over deze empowerende workshop!


Samen gaan we op weg naar een toekomst van positieve verandering en inspirerend leiderschap.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider
15.15 Start Workshop
16.45 Pauze
18.15 Einde Workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy