Workshop: Ontdek de kracht van veerkracht

Management Trainingen

Workshop: Ontdek de kracht van veerkracht

Prijs op aanvraag
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 150 personen

Management Trainingen

Workshop: Ontdek de kracht van veerkracht

Is jullie team klaar om de uitdagingen van de moderne werkomgeving met veerkracht en vastberadenheid aan te gaan? Wil je de emotionele intelligentie en het welzijn van jouw medewerkers versterken? Dan is onze workshop over veerkracht de juiste keuze voor jullie organisatie.

Waarom veerkracht belangrijk is
In een wereld vol veranderingen en uitdagingen is veerkracht een belangrijke sleutel tot succes. Veerkrachtige medewerkers kunnen beter omgaan met stress, veranderingen en druk, en ze blijven gedijen, ongeacht de omstandigheden. Ze zijn productiever, innovatiever en meer betrokken, wat leidt tot een gezondere en effectievere werkomgeving.

Wat onze workshop biedt
Onze op maat gemaakte workshop over veerkracht biedt het team de tools en technieken die nodig zijn om hun veerkracht te vergroten en hun prestaties te verbeteren. Tijdens de workshop zullen de medewerkers:

– Veerkracht begrijpen: leer de basisprincipes van veerkracht, de impact van stress en hoe emotionele intelligentie hierin een rol speelt.
– Praktische vaardigheden ontwikkelen: ontdek bewezen technieken en strategieën om veerkracht op te bouwen, stress te verminderen en emotionele intelligentie te verbeteren.
Toepassen op het werk: leer hoe veerkracht in de dagelijkse werkpraktijk kan worden toegepast, van het omgaan met uitdagingen tot het creëren van een positieve werkcultuur.
– Resultaten boeken: ontwikkel een concreet actieplan om de geleerde technieken in de praktijk te brengen en de veerkracht te versterken.

Waarom kiezen voor deze workshop
Onze workshop wordt geleid door ervaren facilitators met expertise in veerkracht en emotionele intelligentie. ‘’We baseren onze aanpak op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en bieden praktische, direct toepasbare tools.’’

Investeer in de veerkracht en het welzijn van het team en zie de voordelen:
– Verhoogde productiviteit: veerkrachtige medewerkers zijn beter in staat om met werkdruk om te gaan en leveren consistent betere prestaties.
– Verbeterde tevredenheid: medewerkers die veerkrachtig zijn, ervaren minder stress en voelen zich meer tevreden en betrokken.
– Lager verzuim: een veerkrachtige cultuur kan het ziekteverzuim verminderen, wat de kosten voor uw organisatie kan verlagen.
– Verhoogde innovatie: veerkrachtige teams zijn beter in staat om met verandering om te gaan en innovatie te stimuleren.

Neem vandaag nog contact met ons op
Investeer in de groei en het succes van het team door ze de kracht van veerkracht bij te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze workshop en hoe we deze kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften van jullie organisatie. Samen bouwen we aan een veerkrachtige en bloeiende werkomgeving.

Investeer in veerkracht. Investeer in succes.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider
15.15 Start Workshop
16.45 Pauze
18.15 Einde Workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy