Actieve uitjes in Nederland

Op zoek naar actieve uitjes in Nederland voor familie, vrienden of collega’s? Bij ons kun je kiezen uit meer dan 80 verschillende avontuurlijke en actieve activiteiten verspreid door heel Nederland, al vanaf € 25,- per persoon. Of je nu houdt van spanning, avontuur of een sportieve uitdaging, wij hebben voor ieder wat wils!

Denk bijvoorbeeld aan een dagje trial rijden, waar je zonder motorervaring de sensatie van trial motoren kunt ervaren. Of beleef een sensationele dag met gemotoriseerde off-road avonturen op Monster Offroad Adventure Island. Voor wie op zoek is naar een bijzondere manier om steden te ontdekken, is er de Segway Safari. Wil je je overlevingsvaardigheden testen, probeer dan de Expeditie Robinson XL. Ook voor indoor actie kun je terecht, bijvoorbeeld met lasergamen op kantoor. Liever buiten in de natuur? Ga dan voor de Boeren Polder Survival en geniet van het platteland terwijl je uitdagingen aangaat zoals sloten oversteken en navigeren door weilanden.

Bekijk direct ons uitgebreide aanbod aan actieve en avontuurlijke uitjes, of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij organiseren activiteiten door heel Nederland en zorgen voor een onvergetelijke dag vol actie, adrenaline en plezier!

Arrangementen boordevol actie en avontuur

Boek direct online één van onze actieve uitjes en profiteer van:

 • Compleet verzorgde uitjes met actie en avontuur
 • In- en outdoor activiteiten
 • Professionele instructeurs
 • Een avontuurlijke dag weg
 • Te gekke uitjes voor familie en vriendengroepen

Kies jouw te gekke uitje vol actie en avontuur

Kies bij Monsterevents uit meer dan 80 avontuurlijke en actieve uitjes. Tussen al deze opties zit gegarandeerd een activiteit met actie en avontuur die leuk is om te ondernemen met familie, vrienden of collega’s. Voor de echte tv-liefhebbers hebben we bijvoorbeeld: Escobar’s Favela Cartel en Sherlock Holmes. Mensen die op zoek zijn naar meer fysieke activiteiten kunnen gaan voor Fort BoyardExpeditie Robinson of Airsoft.

Indoor activiteiten

Monsterevents organiseert verschillende avontuurlijke en actieve activiteiten die binnen plaatsvinden. Van al onze indooractiviteiten hebben we een top 3 samengesteld.

Lasergamen op kantoor

Hét actieve bedrijfsuitje voor iedere organisatie: lasergamen in kantoor. We bouwen jullie kantoor helemaal om tot een avontuurlijke lasergame area, waarin je met twee of meer teams de strijd aangaat met collega’s. Ontdek de beste verstop plekken op kantoor en zorg ervoor dat jullie team er met de winst vandoor gaat. Lasergamen op kantoor is dé unieke mogelijkheid voor het creëren van een andere werksfeer.

Het moorddiner XXL

Onder het genot van een geheel verzorgd diner zullen jullie in teamverband een meeslepend verhaal ontrafelen en daarmee hopelijk de moordenaar ontmaskeren. Het moorddiner XXL bestaat uit 3 spelrondes waarin het jullie taak is om zoveel mogelijk informatie in te winnen en aanwijzingen te verzamelen. Ontmaskeren jullie de moordenaar? Of komt de moordenaar weg met zijn vreselijke daad? Ga de uitdaging aan!

Avontuurlijk Forteiland

Forteiland in IJmuiden: een bijzonder eiland met een rijke historie. Forteiland in IJmuiden is aangelegd in 1885 en onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Kortom, een unieke locatie voor een avontuurlijk en actief uitje. Het avontuurlijk Forteiland bestaat uit een groot gangenstelsel dat dient als basis van het actieve uitje. Deelnemers maken een historische tocht door het gangenstelsel en komen hierin allerlei uiteenlopende (groeps)opdrachten tegen. Durf jij bijvoorbeeld je hoogtevrees te overwinnen?

Escape Room Race

Los tijdens de Escape Room Race allerlei raadsels, puzzels, codes en cryptogrammen op om het laatste slot te kunnen openen. Je strijdt niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar. Welk team werkt het beste samen om te ontsnappen? Boek nu de Escape Room Race en kom erachter!

Outdoor activiteiten

Bij Monsterevents vind je uiteraard ook tal van te gekke uitjes die buiten plaatsvinden. Om je een indruk te geven van alle outdoor activiteiten, hebben we een top 3 van outdoor uitjes gemaakt.

Suppen

Samen met vrienden of familie, genieten van het heerlijke weer op het strand, maar toch actief bezig zijn? Dan is suppen hét ideale uitje. Tijdens dit uitje maken jullie kennis met het suppen onder leiding van een ervaren begeleider en leren jullie de juiste bewegingstechnieken van de sport. Het volledige programma duurt zo’n 1,5 tot 2 uur.

Solextour

Een actieve activiteit om het prachtige Noord-Holland te ontdekken: de Solex Tour door Waterland. Tijdens deze Solex Tour krijg je uitleg over de geschiedenis van Solex en neemt onze gids je mee naar de mooiste natuurplekken en steden in Noord-Holland. De solex tour is een super leuk actief uitje voor ieder gezelschap! Voor dit avontuur is het noodzakelijk om te beschikken over een brommercertificaat of autorijbewijs.

Airsoft Real Military Experience

Tijdens de Airsoft Real Military Experience ervaar je hoe het voelt om een militair te zijn. Er wordt gespeeld met AEG’s. Dit zijn replica’s van wapens die echt door militaire worden gebruikt tijdens uitzendingen. Uiteraard wordt iedere deelnemer voorzien van een militair pak, AEG-replica van een echt machinegeweer en veiligheidsbril. Deze overtreffende trap is uitermate geschikt voor bedrijfs- en teamuitjes en zorgt voor de juiste dosis teambuilding.

iPad City Challenge

Ga tijdens de iPad City Challenge in teams op pad met een iPad en voer verschillende foto- en video-opdrachten uit. De vragen en opdrachten komen alleen in beeld wanneer het team zich op de juiste locatie begeeft. Het is tijdens de iPad City Challenge ook mogelijk om de andere teams te saboteren. Beslis met je team of jullie gaan voor sabotage, zoveel mogelijk opdrachten of de maximale punten per opdracht. Als afsluiter van de dag worden alle gemaakte foto’s en video’s op een beamer getoond.

Roofvogel Workshop

Verras je familie, vrienden of collega’s met een valkerij workshop. Je komt na een introductie en het oefenen van de technieken oog in oog te staan met de roofvogels. Ervaar de spanning en laat de adrenaline door je lijf gieren. Kom er tijdens deze actie en avontuur workshop achter hoe het is om als valkenier met roofvogels te werken. Het is mogelijk om bij dit arrangement een borrel, diner, buffet of barbecue te boeken.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio