Bedrijfsuitje

Het Moorddiner XXL

v.a. € 65.00 p.p.
 • 180 minuten
 • Indoor
 • Heel Nederland
 • 10 - 500 personen
 • 180 minuten
 • Indoor
 • Heel Nederland
 • 10 - 500 personen

Bedrijfsuitje

Het Moorddiner XXL

In de nacht van … is het stoffelijke overschot van een jonge vrouw gevonden in haar eigen woning. Het gaat om een jonge vrouw Debbie V.

Politie gaat er vanuit dat dit duidt op een misdrijf. Hele buurt is uitgelopen, de bezorgde buren omschrijven haar als een hardwerkende gezonde Hollandse meid. Recherche heeft een groot team erop gezet. Hele wijk is uitgelopen. Bezorgde buurtbewoners hoorde een schot of ontploffing.

- Jan Bakker woordvoerder van de politie
- Motief onbekend
- 4 verdachten mogelijk bekende van het slachtoffer

Jullie “De bezorgde buurtbewoners” worden gevraagd tijdens de informatieavond met aanwijzingen te komen en hopelijk deze gruwelijke moord op te lossen.

Het Moordspel
In teamverband gaan jullie tijdens het diner dit meeslepende verhaal ontrafelen en de moord hopelijk oplossen, tijdens de 3 spelrondes wat we tussen de gangen door spelen is het aan jullie om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen, die leiden tot het ontrafelen van deze gruwelijke daad. In dit spel zijn er 4 verdachten bekend, zal het de jaloerse hartsvriendin zijn Kimberley, de man waar Debby de bewuste avond een afspraak mee had Bob G., de broer van het slachtoffer met gokschulden of Jacob, die het slachtoffer beschuldigt van afpersing?

Op deze moordavond wordt heerlijk tafelen gecombineerd met bijzonder entertainment gebracht in de setting van een themadiner of dinerspel. Aan u de keuze of u actief of passief wil deelnemen aan het Moordspel!

Dit moordspel is meeslepend, spannend, maar vooral ook leuk en interactief! Tijdens het spel dient er dan ook daadwerkelijk gebruik gemaakt te worden van alle middelen die ter beschikking zijn zoals; je mobiele telefoon, het internet om naar de Facebook profielen te zoeken en mails moeten worden verzonden om zo alle aanwijzingen te vinden.

Het moordspel kan worden gespeeld tijdens een diner maar is zonder diner ook mogelijk.

Wat kun je verwachten tijdens het moorddiner?
Ronde 1: Quizronde en de koffer ( deze zit op slot en de hoofd recherche is met spoed weg geroepen) hier zitten alle details in wat de recherche tot nu toe heeft gevonden.
Ronde 2: Aanwijzingen in de koffer in kaart brengen , plaats delict.
Ronde 3: Plaats Delict, reconstructie en ontknoping.

Met het spannende themadiner "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zult u volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan uw team aanpasbaar

Uw uitje
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

18:00 Ontvangst met Champagne (optioneel)
18:00 Ontvangst op locatie
18.15 Kennismaking met de begeleider, uitleg spelprogramma
18.30 Start dinerspel tijdens diner
18.15 Einde dinerspel
19.00 Avondprogramma, Borrel, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager