Lekker op de trekker

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Lekker op de trekker Drenthe
Dit is een echt uniek bedrijfsuitje of groepsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden in de wandel gangen!

 

Lekker op de trekker is een uitje waarbij het boerenleven centraal staat. Het speelt zich af op het platteland en in het bos. Na ontvangst met een kop koffie wordt de groep voor de trekker speurtocht opgedeeld in koppels. De trekker speurtocht is een speurtocht die men op de tractor rijdt. De prachtige route door de prachtige natuur van Drenthe wordt gereden d.m.v. het oplossen van diverse zaken en vragen.


Na afloop volgt een presentatie de juiste antwoorden en de juiste route. "Ooooh dus zo bedoelden jullie dat" is een uitspraak tijdens deze presentatie die je veel hoort. Na het trekker rijden in Drenthe is het de hoogste tijd voor nog meer actie op ons basis kamp!


Dit houdt in dat u een aantal boeren problemen moet oplossen en dat er een aantal activiteiten worden gedaan zoals hooivork darten, kruiwagenrace, kalftrekken en een kompastocht met ons vee. Ervaar hoe leuk en gezellig het is om met geiten te wandelen.

Na afloop van de boeren activiteiten is het de hoogste tijd om de boer of boerin van de dag uit te roepen.

Wanneer de winnaar van de dag bekend is staat u voor de laatst zware taak; het overleven van de enige echte “Boeren barbecue”. Eet smakelijk!

Bij dit unieke all in arrangement staat er tussen de activiteiten door constant een tafel met diverse drankjes klaar, waar iedereen gewoon zijn of haar drankje kan pakken.

 

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Lekker op de Trekker dag eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeldprogramma:


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 13.00 uur     Ontvangst met koffie en thee
• 13.30 uur     De eerste tracktor vertrekt voor de speurtocht
• 15.30 uur     Prijsuitreiking

• 16.00 uur     Met eigen vervoer naar andere activiteiten locatie
• 16.30 uur     Gezellige boerenactiviteiten en bijkomen met een hapje en een drankje
• 18.00 uur     Monsterevents Boeren BBQ en gezellig nagenieten
• 21.00 uur     Einde Boerendag programma
• 21.00 uur     Aanvang nachtprogramma borreltje drinken (optioneel)
• 09.00 uur     Ontbijt staat klaar (optioneel)
• 10.00 uur     Het kamphuis opruimen en schoonmaken (optioneel)

Tevens kunnen wij ook een complete dag verzorgen vanaf 10.00 uur s’ochtends inclusief het trekker rijden en de boeren activiteiten. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een vergadering in een niet alledaagse vergaderlocatie of u begint met één van onze vele andere activiteiten.

 

Na onze Boeren BBQ is er genoeg tijd om lekker na te borrelen. Tevreden zullen u en uw gasten naar huis rijden na een fantastisch en gezellige dag op het platteland  in de bossen van Drenthe. Tevreden denkt u terug aan het “Lekker op de Trekker” arrangement en de andere activiteiten.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Trial Rijden

2. Nostalgische Volkswagen bus tour

3. De Bierroute


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Lekker op de trekker

v.a. € 75.00 p.p.