Nieuw
Expeditie Robinson Friesland

Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson Friesland

v.a. € 32.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Friesland
  • 40 – 160 personen

Bedrijfsuitje

Expeditie Robinson Friesland

Ben jij ook zo’n fan van het opwindende Expeditie Robinson spelprogramma op TV? Nou, stel je eens voor dat je dat avontuurlijke en spectaculaire teambuildingsevenement nu zelf kunt ervaren, midden in het prachtige Friesland! We hebben alle ingrediënten klaarliggen: teamuitdagingen, groepsavonturen, opwinding, sensatie en talloze prachtige momenten tijdens jouw eigen Expeditie Robinson!

Wat staat je te wachten?
We verdelen jullie teams over verschillende ‘eilanden’, waar jullie het tegen elkaar zullen opnemen in allerlei uitdagende “proeven”. Ga de strijd aan in uiteenlopende expeditie-onderdelen en zorg ervoor dat je niet alleen individueel uitblinkt, maar vooral ook als een hecht team presteert. Tijdens deze opdrachten kun je amuletten verdienen, die jou een voorsprong geven voor de grote eindproef. Competitie, teambuilding, behendigheid en vooral plezier vormen samen de kern van deze ultieme Robinson-ervaring! En geloof ons, dit is geschikt voor alle soorten deelnemers. Durf jij deze uitdaging aan?

De perfecte mix van behendigheid, moed, leervermogen, kracht en een vleugje geluk is essentieel om de diverse uitdagingen te overwinnen. Met de variatie aan activiteiten kan iedereen zijn of haar unieke talenten optimaal benutten. Ieder individu kan schitteren op zijn of haar eigen manier en zo een waardevolle bijdrage leveren aan het team.

Wat Expeditie Robinson zo krachtig maakt, is dat er altijd iemand in het team kan uitblinken tijdens een van de verschillende proeven. We werken altijd samen in teamverband, waarbij één persoon de leiding neemt bij elke uitdaging! Misschien ontdek jij wel de onverwachte leider in jezelf tijdens Expeditie Robinson Friesland. Wellicht is jouw leiderschapstalent nog groter dan je had gedacht?!

Dit is simpelweg het meest ideale bedrijfsuitje ooit!
Expeditie Robinson biedt de perfecte activiteit voor een gevarieerde groep: zowel voor de fitte durvers als degenen die wat rustiger aan willen doen. Een fantastische dag wacht op jullie op onze outdoor locatie in Friesland, waar competitie, verbinding, elkaar écht leren kennen en natuurlijk heel veel plezier centraal staan. De nadruk op samenwerking zorgt bovendien voor ultieme teambuilding. Geef op een gezonde en opwindende manier een boost aan de competitieve spirit en teamgeest bij je collega’s, vrienden of teamgenoten. Kortom, beleef een onvergetelijk avontuur dat nog lang zal nazinderen!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Matthieu (Kondor Wessels)

Echt een super leuk teambuildingsprogramma voor het hele bedrijf. Leuke proeven waarbij iedereen op zijn eigen manier kon uitblinken. Expeditie Robinson is voor iedereen toegankelijk. We hebben een super leuke dag gehad dus een aanrader voor iedereen.

Amber (DHL)

Actief, competitief en afwisselend programma waarbij iedereen aan mee kan doen.

Sjaak (Gemeente Amsterdam)

Fantastisch programma lekker in de buitenlucht met enthousiaste begeleiders. Dag goed afgesloten met een heerlijk bbq. Iedereen bedankt voor een top dag.

Sjoerd (UWV)

Gewoon super leuk programma, niets meer aan doen! Ondanks de regen hebben wij een super leuke middag gehad. Complimenten aan het hele team!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamelijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy