Reviews

Esther (Stichting kind en brandwond)

De escaperoom en Rib boat varen waren super leuke activiteiten en de jongeren hebben er erg van genoten. Ook het volleybal was een mooie toevoeging.

Eliz (Bestseller)

We waren met een groep van 21 personen en alle 21 hebben een topdag gehad. Leuke activiteiten en leuk contact gehad met de mensen van MonsterEvents :)

Escape Room XXL

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Escape Room XXL
Unieke Escape Game voor groepen vanaf 20 personen.


Deze Escape Room is speciaal gecreëerd voor grotere gezelschappen. Het is de nieuwste rage op het gebied van uitjes en is nu ook voor grote groepen mogelijk. Het is een spannende kamer waarin u opgesloten wordt en 60 minuten hebt om te ontspannen, door middel van het oplossen van allerlei puzzels, raadsels en spellen.

Ga met elkaar de uitdaging aan en probeer binnen 60 minuten de Escape game te kraken.  Samenwerking is het meest belangrijk om de game te kraken. Samen vormen de spellen een uitdagend mysterie die opgelost moet worden om de dader te stoppen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.

 

Wat staat u te wachten?

- Groep wordt verdeeld in teams door de medewerkers

- Enthousiaste en leuke uitleg van de medewerkers

- Spel gaat van start

- Introductiefilmpje zorgt meteen voor de juiste sfeer

- Klok begint te tikken en u heeft 60 minuten de tijd om de strijd te winnen

Escape XXL waar uw denkwijze tot het uiterste zal worden gedreven.  Puzzels, codes, raadsels, anagrammen, cryptogrammen en andere pittige spellen geven nieuwe cijfercombinaties voor het kraken van de eindkluis. Welk team weet binnen de tijd de slachtoffers te redden?.


Escape XXL kan gecombineerd worden met een borrel of diner.
 

Inbegrepen bij Escape XXL

- Verschillende locaties in Nederland

- Uitgebreide, enthousiaste begeleiding en uitleg

- Audiovisuele ondersteuning t.b.v. de echte Escape Room sfeer

- Materialen

- 1 - 1,5 uur spelplezier en teambuilding

- Spannende race tegen de klok


Let op: Escape XXL is dus geen fysieke Escape Room, maar juist ontworpen en uitvoerbaar gemaakt voor grotere gezelschappen.
 

Wilt u het arrangement ‘’Escape Room XXL’’ boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Escape Room XXL

v.a. € 39.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid