Vrienden weekend Maastricht

Vrienden weekend weg

Vrienden weekend Maastricht

v.a. € 75.00 p.p.
  • 2 à 3 dagen
  • In & outdoor
  • Maastricht
  • 8 – 30 personen

Vrienden weekend weg

Vrienden weekend Maastricht

Informatie programma
Maastricht is de locatie voor een vriendenweekend waarbij iedereen winkelen en goed en lekker eten belangrijk vindt. Maastricht voelt al een beetje als het buitenland. De stad wordt doorsneden door de Maas en heeft een mooi landschap eromheen.

Er helemaal tussenuit in eigen land, dat kan in Maastricht. Mooie gebouwen met karakter. Grote pleinen en design winkels. Een brede keuze aan restaurants en terrassen vol gezelligheid. Maastricht heeft het allemaal! Maak kennis met de Limburgse gastvrijheid en proef de Bourgondische levensstijl die zo kenmerkend is voor de Maastrichtenaren. In de winter bezoek je in Maastricht een maand lang de sfeervolle kerstmarkt op het Vrijthof.

Groepsactiviteiten
Als succesvol evenementenbedrijf kunnen wij dankzij de jarenlange ervaring de beste diensten in Nederland leveren om een ongelooflijke ervaring voor jullie te creëren! Verken de Maastrichtse metro met een grottentocht of daag jezelf uit met een 4×4 Off Road programma. Heb je meer zin in een culinaire activiteit? Geniet van een Proeverij in de Bosch brouwerij of leer hoe je chocolade of tapas maakt met een workshop! En last but not least, breng een spannende nacht door in het Kruisherenhotel, een luxehotel gevestigd in een voormalige 15e eeuwse gotische kerk.

Groepsaccommodaties
Vanuit je vakantiehuis in Maastricht heb je alle kansen het mooie Limburg te ontdekken. Tijdens jullie verblijf in het groepshuis kunnen jullie naar de oude binnenstad met verschillende bezienswaardigheden, maar ook naar de mooie natuurgebieden rondom de stad. De groepsaccommodaties in Maastricht staan op mooie locaties. Ook de omgeving is een reden om een accommodatie in Maastricht te boeken. Met de bus ben je binnen no time in de stad of omliggende dorpen in Zuid-Limburg. Maar je kunt ook een dagje naar Duitsland of België. Kortom: een groepshuis in Maastricht biedt veel mogelijkheden.

Faciliteiten & horeca

– Wifi / internet

– Parkeren

– Cateringmogelijkheden

– Fietsverhuur

– 2/3 of 4 persoonskamer

Omgeving en bezienswaardigheden
Maastricht is de meest zuidelijke stad van Nederland en is dankzij de beroemde universiteit een populaire en internationale studentenstad. Als een van de oudste steden van Nederland, heeft Maastricht ook 1677 nationale erfgoedgebouwen: kerken, stadsmuren, historische koopmanshuizen die zeker een bezoekje waard zijn! In het centrum van de stad vind je het Vrijthof, een van de belangrijkste pleinen van Maastricht dat dichtbij de twee belangrijkste kerken van de stad ligt en waar grote stadsevenementen worden gehouden.

Populaire bezienswaardigheden zijn de ruïnes van een van de oudste kastelen van Nederland, het Lichtenbergkasteel en de Hellepoort, de enige overgebleven stadspoort van Maastricht en de oudste stadspoort van Nederland, maar ook het stadhuis, beroemd om zijn toren, gebouwd in 1684, met 49 klokken die nog regelmatig worden gespeeld. Als je zin hebt om te winkelen, vergeet dan niet de vlooienmarkt op het station te bezoeken!

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Stefan (vrienden weekend)

Als alles prima is geregeld dan heb je echt wel een heel erg leuk weekend met z’n alle in Maastricht!

Jacqueline (vriendinnen weekend)

Het was een leuk teambuildingsweekend in Maastricht. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Carola (vriendinnen weekend)

We werden heel vriendelijk ontvangen en hebben daarna een hele leuke workshops gehad met hele mooie verrassende resultaten! Een zeer geslaagde weekend! Dank hiervoor.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je vrienden kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het vriendenuitje volledig aan jullie groep worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma dag 1: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie voor activiteiten
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamenlijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamenlijke activiteit
18.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Voorbeeldprogramma dag 2: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

09.00 Ontbijten (optioneel)
11.00 Gezamenlijke georganiseerde activiteiten
13.00 Lunchen
14.00 Vrije middag
17.00 Borrelen
18.00 Diner
20.00 Einde programma, start vrije avond of avondprogramma (optioneel)

Voorbeeldprogramma dag 3: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

09.00 Ontbijten en uitchecken (optioneel)
11.00 Vertrek naar huis

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy