Restaurant De Bekeerde Suster Amsterdam

Restaurant De Bekeerde Suster Amsterdam

v.a. € 25.00 p.p.

Restaurant De Bekeerde Suster Amsterdam

De Bekeerde Suster
De bierbrouwsels van de nonnen hebben de Bekeerde Suster onmisbaar gemaakt in Amsterdam. Geniet van de internationale keuken en de heerlijke bieren die hier worden geschonken.


Op de locatie van restaurant De Bekeerde Suster heeft in de Middeleeuwse tijd een klooster gestaan. In dit klooster woonde een aantal monniken die hun zondige leven vaarwel wilde zeggen. Deze Susters stonden evenals bekend om het bier dat zij brouwde binnen de kloostermuren. Het vloeibare goud was onmisbaar.

Vandaag de dag is er nog een deel van het oude klooster te zien. Het proeflokaal en stoombierbrouwerij zijn de ideale plek om aan de drukte van de stad te ontsnappen in een unieke omgeving en natuurlijk met een heerlijk biertje.


Details Restaurant De Bekeerde Suster

Keuken: Internationaal

Locatie: Aan het water
Faciliteiten: Honden toegestaan

Terras: Aanwezig
Parkeren: Betaald parkeren in de buurt
Sfeer: Stil en informeel

Combinatietips Restaurant De Bekeerde Suster

1. Diverse proeverijen
2. Diverse stadsspellen
3. Culturele City Tour

Wilt u Restaurant De Bekeerde Suster in Amsterdam combineren metéén van onze activiteiten? Een bedrijfsuitje, workshops, teambuilding, dinerspel, vaararrangementen, vrijgezellenfeest,

bedrijfsfeest of een heerlijke proeverij? Neem dan direct contact op metéén van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy