Restaurant De Bekeerde Suster Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Bekeerde Suster
De bierbrouwsels van de nonnen hebben de Bekeerde Suster onmisbaar gemaakt in Amsterdam. Geniet van de internationale keuken en de heerlijke bieren die hier worden geschonken.


Op de locatie van restaurant De Bekeerde Suster heeft in de Middeleeuwse tijd een klooster gestaan. In dit klooster woonde een aantal monniken die hun zondige leven vaarwel wilde zeggen. Deze Susters stonden evenals bekend om het bier dat zij brouwde binnen de kloostermuren. Het vloeibare goud was onmisbaar.

Vandaag de dag is er nog een deel van het oude klooster te zien. Het proeflokaal en stoombierbrouwerij zijn de ideale plek om aan de drukte van de stad te ontsnappen in een unieke omgeving en natuurlijk met een heerlijk biertje.


Details Restaurant De Bekeerde Suster

Keuken: Internationaal

Locatie: Aan het water
Faciliteiten: Honden toegestaan

Terras: Aanwezig
Parkeren: Betaald parkeren in de buurt
Sfeer: Stil en informeel

 

Combinatietips Restaurant De Bekeerde Suster 

1. Diverse stadsspellen
3. Culturele City Tour

 

Wilt u Restaurant De Bekeerde Suster in Amsterdam combineren met één van onze activiteiten? Een bedrijfsuitjeworkshopsteambuildingdinerspelvaararrangementenvrijgezellenfeest,

bedrijfsfeest of een heerlijke proeverij? Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Restaurant De Bekeerde Suster Amsterdam

v.a. € 25.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.