Winterarrangementen workshops

Vindt u de wintertijd ook altijd zo mooi met de strakke blauwe lucht en de witte sneeuw? En kunt u ook altijd zo genieten van een heerlijke chocolademelk met slagroom bij de kachel? Dan is een winter workshop wat voor u! Monsterevents biedt verschillende winteractiviteiten aan om de winter nog leuker te maken!

Lees meer

Warm de winter door met een winterarrangementen workshop

 

Bij een winterarrangement kunt u denken aan een Winter special waar u samen met uw vrienden, familie of collega’s aan een bitterballen wedstrijd mee doet en daarna genieten van een heerlijk winters buffet. Natuurlijk wordt er ook gezellig gezongen tijdens de X-mas factor. Ook kunt u denken aan Apré Ski en Winterwonderland!

 

Kijk hieronder voor meer winterse workshoppen. Komt u er niet uit? Bel of mail gerust. Wij helpen u graag om een perfecte dag te organiseren.

Ook in het zomerseizoen is een ijskoud creatief personeelsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop. Jullie leren een prachtige ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur bouwen is de 'coolste' activiteit voor tijdens de zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

Hou je van koken en lijkt het je leuk om een kookwedstrijd aan te gaan zoals in het programma Masterchef? Dan ...

v.a. € 70.00 p.p.

De humorworkshop: Lachen met focus!Ben je nieuwsgierig naar andere mogelijkheden om het werk plezieriger te ma...

v.a. € 29.50 p.p.

Surinaams koken  Kom koken zoals de Surinamers dat doen en ontdek nieuw smaken. Deze workshop bestaat uit p...

v.a. € 55.00 p.p.