Reviews

Eddy (Vriendenuitje)

Ik heb dit uitje gedaan samen met mijn vrienden en iedereen vond het echt geweldig. Alles werd goed uitgelegd en daarna mochten we lekker aan de slag.

Jamo (Aegon)

Zeker voor herhaling vatbaar!

Ramona (Vriendenuitje)

Wij wilde een creatief uitje en IJsculpturen bouwen is zeker een aanrader!

Workshop IJssculpturen bouwen

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Workshop IJssculpturen bouwen
Kunt u zich nog herinneren hoe gezellig de wintersferen zijn?  Knetterende vuurkorven, witte landschappen en prachtige dennenbomen. Zoekt u een competitief uitje in deze sferen? Dan is de workshop IJssculpturen bouwen wellicht wel iets voor u!

Een compleet verzorgde workshop IJssculpturen bouwen waarbij u samen met uw collega’s en/of vrienden een prachtige ijssculptuur leert bouwen. Vrijgezellendag, teamuitje, bedrijfsuitje, afdelingsuitje etc. de workshop IJssculptuur bouwen is voor ieder gezelschap het leukste uitje in de wintermaanden.

Bent u op zoek naar een “coole” creatieve activiteit? Dan is de workshop ijssculptuur bouwen een echte aanrader. Na een uitgebreide demonstratie ijssculpturen gaat u zelf aan de slag om een figuur uit het ijs te hakken. Bent u ijskoud de beste in het bouwen van een IJssculptuur?

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van een door u gekozen thema de mooiste creaties. De Workshop IJsculptuur Bouwen is een afwisselende workshop waarbij verschillende talenten binnen de groep onherroepelijk naar boven komen zoals communicatie, creativiteit en planning. Daarom is de Workshop IJssculptuur Bouwen ook voor teambuilding een gepaste keus!  

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met lunch (optioneel)  
• 13.30 uur Ontvangst met koffie/thee
• 14.00 uur Start workshop
• 16.00 uur Afloop programma, afsluiting, Lounge / borrel
• 18.30 uur Aanvang diner (optioneel)  

Wilt u het arrangement ''Workshop IJssculpturen Bouwen'' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Workshop IJssculpturen bouwen

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid