Reviews

Marc (Cisko)

Super! Schipper was ruim op tijd. Het restaurant en de pubquiz waren perfect geregeld

Saliha (Chemours)

Activiteiten waren leuk georganiseerd. Ik merkte dat de groep het heel erg leuk vonden. De gidsen waren leuk. Gezellige sfeer overal.

Thessa (Inholland)

Mooie boot, super locatie en super personeel!

Roula (Phillips)

The activities were total fun, the dinner, the personnel, THE MUSICIAN! Everybody- everything was amazing and very well planned.

Leonie (Kenteq)

Toegankelijk, open en vriendelijk; zowel Jeroen, Gerben (schipper), Lucy (aan boord), gids, restaurant; kortom iedereen. Fantastisch verzorgd evenement. Geen uitje maar een beleving.

Meer reviews

Danielle (Dynamic Web Marketing)

Een luxe rondvaart over de grachten en daarna als afsluiting een diner bij The Harbour Club: een ideale combinatie voor een perfect bedrijfsuitje in Amsterdam!

Luxe Cruise door Amsterdam

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Luxe Cruise door Amsterdam
Een luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz muziek. Klinkt dit niet als muziek in uw oren? Dan is dit exclusieve arrangement echt iets voor u!

Met één van onze luxe salonboten vaart u over de grachten van Amsterdam. Met een romantisch uitzicht op Amsterdam geniet u van mooie wijnen en heerlijk eten. Maar het allerbelangrijkste is dat er vanavond speciaal voor u een live jazz band optreedt.

Speciaal voor u en uw gezelschap organiseren wij deze prachtige avond. Vanavond staat een muzikaal programma op het menu geheel aangepast aan uw wensen. Bekende liedjes van legendes als Frank Sinatra, Moonlight Serenade en New York, New York, zullen vanavond de revue passeren. En dit is slecht een klein voorbeeld uit het rijke repertoire van ons Jazz-trio.

Na een ontvangst borrel kunt u volop genieten van het diner waarbij de wijn en champagne uit de kelders worden gehaald. De bar aan boord van de cruise serveert wijn, bier en fris en hier kunt u ook onbeperkt gebruik van maken.

Deze culinaire avond zal u nog lang bij blijven.

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.00 uur      Ontvangst op de Luxe rondvaart Cruise
• 18.30 uur      Varen door de grachten
• 19.00 uur      Diner
• 20.30 uur      Aanmeren en Einde Luxe rondvaart door Amsterdam 

Optionele toevoeging aan het programma

Oesterproeverij, champagneborrel, wijnproeverij of cocktailbar


Top 3 combinaties met dit programma

1. Ipad City Challenge 

2. Escape Room Race

3. Whiskey Proeverij


Wilt u het arrangement een boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Luxe Cruise door Amsterdam

v.a. € 69.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.