Survival Experience in Limburg

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Survival Experience in Limburg

De "Survival Experience in Limburg" is een onvergetelijke ervaring! Tijdens de "Survival Experience in Limburg" gaat u diverse spannende activiteiten doen, een gegarandeerd geweldig actief en spannend weekend!

Dit uitje is uitermate geschikt voor uw vrijgezellenfeest, teambuildingsuitje, familiefeest of gewoon met een vriendengroep. U kunt zelf uw programma samenstellen en gewenste activiteiten vooraf bepalen. Zodat wij u een avontuurlijk programma naar wens kunnen aanbieden!

 

Paintballen op Nederlands mooiste Paintball terreinen, quad rijden, een survival overnachting in een tent, barbecueën en stappen in Maastricht. Top activiteiten!

 

Paintball of Quad rijden op onze extreme terreinen!
De eerste mogelijke activiteit is niets minder dan Paintball ultimate. We zullen u voorzien van passende kleding en 150 balls. We beschikken over maar liefst vier velden, 10 spellen en instructeurs met een goede dosis humor! Tevens hebben wij speciale pakken voor vrijgezellen en zijn er bij onze Paintball terreinen drankjes verkrijgbaar om tussendoor even op adem te komen en de dorst te lessen! Of houdt u meer van gemotoriseerde activiteiten, zoals quad rijden? Lukt het u om met de quad over de smalle paadjes en door het heuvelachtige struikgewas te rijden? Quadrijden is echt leuk, en beslist veilig! Het gaat immers om verantwoorde humor en spanning. Wij zorgen daarvoor!

 

Barbecueën, altijd gezellig!
Als afsluiter van het actieve gedeelte hebben wij een heerlijke barbecue op het programma staan. Tevens kunt u kiezen voor een gourmet, dit natuurlijk afhankelijk van het tijdstip van het jaar. Ontspannen en genieten van een goed verzorgde barbecue? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

 

Op stap in Maastricht of toch uw tent in?!
Na de barbecue kunt u Maastricht onveilig gaan maken. Want een bruisende stad vol met kroegjes en discotheken staan garant voor een vermakelijke stapavond! Ook kunt u ervoor kiezen om lekker uw legertent op te zoeken, voorzien van verlichting en veldbedden, zodat u alleen nog maar een slaapzak en kussen mee hoeft te nemen! U bent er dan helemaal klaar voor om na een actieve en gezellige dag heerlijk in slaap te vallen!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 10.30 uur     Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai 
• 11.00 uur     Paintball Ultimate, 150 balls
• 13.30 uur     Pauze met heerlijke strandlunch
• 14.30 uur     Quadrijden
• 17.00 uur     Beachbarbeque of gourmet
• 20.00 uur     Stappen Maastricht (optioneel)
• 23.00 uur     Tentovernachting eerste nacht

 

Programma opzet Zaterdag
• 09.30 uur     Ontbijt in combinatie met overnachting
• 10.30 uur     Op pad met de traptrein (Optioneel)
• 12.00 uur     Einde programma "Survival Experience in Limburg"

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Roofvogel Workshop

2. Hummer Adventure

3. Solextocht


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Survival Experience in Limburg

v.a. € 95.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid