Survival Experience in Limburg

Personeelsuitje

Survival Experience in Limburg

v.a. € 95.00 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Limburg/Ardennen
 • 20 – 500 personen

Personeelsuitje

Survival Experience in Limburg

De “Survival Experience” is een onvergetelijke ervaring! Je gaat diverse spannende activiteiten doen, een gegarandeerd geweldig actief en spannend weekend!

Survivallen, onvergetelijke activiteiten en een gegarandeerd geweldig actief en spannend weekend! Tijdens dit survivalarrangement staan er diverse stoere activiteiten op het programma. Een uitdaging voor jou en je gezelschap! Dit uitje is uitermate geschikt voor jouw vrijgezellenfeest, teambuildinguitje, familiefeest of gewoon met een vriendengroep. Je kunt zelf jouw programma samenstellen en gewenste activiteiten vooraf bepalen. Zodat wij je een avontuurlijk programma naar wens kunnen aanbieden!

Extreme activiteiten, een deathride, running down, survival, tent overnachting, barbecueën en stappen in Maastricht. Top activiteiten!

Een goed ontvangst is het halve werk!
Voor het actieve en stoere programma begint, zorgen wij ervoor dat je nog even lekker kunt bijkletsen en ontspannen. Dit kun je doen onder het genot van een heerlijk bakkie koffie/thee. Na het inchecken staan de koffie, thee en melk voor je klaar. Diverse soorten brood, beleg, zoetwaren en kroketten zijn onderdeel van deze ontspannen lunch.

Specialisten in Survivals
Onze survival programma’s zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat het de moderne mens nog steeds mogelijk gemaakt moet worden om op een uitdagende en actieve manier te participeren in en met de natuur. In een wereld die steeds meer verstedelijkt en vervreemd van de natuur is het volgens ons van essentieel belang dat de mens het contact met de natuur blijft behouden. Dit contact moet niet beperkt blijven tot een vluchtige wandeling in het bos. Integendeel, wij zijn van mening dat alleen als de moderne mens actief bezig is in de natuur, hij er ontzag en respect voor zal ontwikkelen.

Een tijdje in de natuur vol uitdaging, spanning, ontbering en elkaar helpen, ook als het moeilijk wordt, blijkt de ideale “eye-opener” te zijn. Dacht de moderne kantoormens dat bijvoorbeeld een abseil van 60 meter een onmogelijke opgave was. Na een stapsgewijze opbouw ervaart hij weer hoe snel hij zijn grenzen kan verleggen en tot hoeveel meer hij eigenlijk in staat is.

Barbecueën, altijd gezellig!
Als afsluiter van het actieve gedeelte hebben wij een heerlijke barbecue op het programma staan. Tevens kan je kiezen voor een gourmet, dit natuurlijk afhankelijk van het tijdstip van het jaar. Ontspannen en genieten van een goed verzorgde barbecue? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Op stap in Maastricht of toch jouw tent in?!
Na de barbecue kan je Maastricht onveilig gaan maken. Want een bruisende stad vol met kroegjes en discotheken staan garant voor een vermakelijke stapavond! Ook kan je ervoor kiezen om lekker jouw legertent op te zoeken, voorzien van verlichting en veldbedden, zodat je alleen nog maar een slaapzak en kussen mee hoeft te nemen! Je bent er dan helemaal klaar voor om na een actieve en gezellige dag heerlijk in slaap te vallen!

Voor jouw eigen adventure programma kan je een keuze maken uit onderstaande activiteiten;
• Abseilen vanaf diverse hoogten
• Running-Down
• Grottentocht
• Indianenbruggen
• Tokkelbanen
• (Grot)Mountainbiken
• Dodemansrit
• Flying Dutchmen
• Vlotbouwen
• Bielzenmars

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Erik (Achmea)

Echt eens iets anders, je leert je collega’s op een andere manier kennen.

Babette (Payvision)

Enorm gaaf en uitdagend programma!

Nino (Ziggo)

Het uitje was erg stoer. Alle collega’s hebben het naar hun zin gehad.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
14.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
14.15 Start activiteit
16.15 Einde activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Bedrijfstraining
 • Vergadering
 • Overnachting
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

  Ik ga akkoord met de Privacy policy*
  Lees de Privacy policy