Personeelsuitje Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland die alles heeft wat u zoekt voor een leuk. Door de 173 verschillende nationaliteiten heeft de stad een open sfeer. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in deze stad. Maar ook de liefhebbers voor culinaire hoogstandjes komen niks te kort in Rotterdam.

 

Er zijn tal van mogelijkheden voor een personeelsuitje. Ontdek Rotterdam over het water door middel van een een vaararrangement zoals de Sloepengame, waarbij je het in je eigen sloep opneemt tegen je collega's en je leukste opdrachten moet uitvoeren of kies voor de Tuk Tuk Rally dwars door de stad.

 

Boek een van de stad of dinerspellen zoals Help! We Zijn Gehackt of ontsnap uit een echte Escape Room. Natuurlijk kunnen wij op gebied van culinaire personeelsuitjes ook de leukste activiteiten voor jullie regelen zoals het Real-Life Moorddiner waar je tijdens een drie gangen diner een moord gaat oplossen of de Glühwein Route.

Mocht je in een creatieve bui zijn dan is de Workshop Body Paint of een workshop Verf Gooien.

 

Bij Monsterevents boek je de leukste personeelsuitjes. Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte dag.

Deze dropping in de Rotterdamse bossen is het allerleukste personeelsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende personeelsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste personeelsuitje van Rotterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Ga terug in de tijd en herbeleef een ouderwetse gymles in Rotterdam. De gymles wordt begeleid door "Meester Jan". Tijdens dit personeelsuitje mogen de zweetbandjes om en speel je ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Tijdens dit personeelsuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan gewapend met een iPad Rotterdam in en bezoeken plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien en wat weten de de buurtbewoners? Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leek een leuk personeelsuitje maar de dag slaat om en verandert in een spannend avontuur. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die met een e-bom alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand in Rotterdam opgesloten en gaan aan de hand van cryptische aanwijzingen op zoek naar de e-bom in jullie pand om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij e...

v.a. € 34.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een actief en ludiek personeelsuitje in Rotterdam? Dan is “Oorlogswinter” ook in de zomer hét uitje voor jullie. Kruip in de huid van het verzet en zoek de locatie van de Britse piloot Jack voordat de vijand hem vindt. Je kunt dit spoor alleen vinden door zoveel mogelijk en zo origineel mogelijk alle opdrachten uit te voeren.

v.a. € 32.50 p.p.

Het enige wat je krijgt is een telefoon! Zijn jij en je collega’s in staat om, met alleen deze telefoon tot jullie beschikking, spannende opdrachten dwars door Rotterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit personeelsuitje. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd: uw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!...

v.a. € 37.50 p.p.

Workshop Beestenboel SchilderenMaak op een unieke wijze kennis met verschillende schilderstechnieken, verfsoor...

v.a. € 29.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Maak samen met je collega's de lekkerste Surinaamse gerechten. Dit personeelsuitje in Rotterdam draait om smaken en puurheid. Leer de fijne kneepjes van de Surinaamse keuken. Al het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. De Surinaamse Kookworkshop is perfect als bedrijfsuitje! Natuurlijk eet je na het koken je eigen heerlijke creaties op!

v.a. € 55.00 p.p.

De ultieme survival op zee! Hoe te handelen in een noodsituatie op Zee ? Dit programma is een  leuke, (in)s...

v.a. € 99.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar het spannendste personeelsuitje in Rotterdam? Dan is ‘Help!, We Zijn Gehackt’ het ultieme uitje voor jullie. Het hackerscollectief Anonymous heeft een videoboodschap gestuurd. Ze hebben jullie systemen gehackt. Zijn jullie bereid om aan alle eisen van de hackers te voldoen?

v.a. € 37.50 p.p.

Je kent Expeditie Robinson van tv maar nu ben je zelf kandidaat. Tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam is samenwerking essentieel. Je ondergaat spectaculaire proeven, saboteert je collega's en zorg je ervoor dat je niet wordt weggestemd tijdens de Eilandraad. Ben jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Handschoenen aan en muts op bij dit personeelsuitje. Kruip in de huid van een Olympische sporter tijdens de Apres Ski Winterspelen in Rotterdam. Tijdens dit personeelsuitje strijden jullie in teams tegen elkaar. Jullie binden de lange latten onder en zagen boomstammen door om voor het Olympisch vuur brandend te houden. Jullie gaan je uitleven op spellen als bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen. Een sportief en actief uitje met veel plezier met je collega's.

v.a. € 29.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Rotterdam? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit bedrijfsuitje in Utrecht is geschikt voor iedereen!

v.a. € 70.00 p.p.

In deze percussieworkshop in Rotterdam maak je zelf een keuze op welk instrument je gaat spelen. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. In dit personeelsuitje ga je onder begeleiding van een professionele instructeur ga je met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Samen met je collega's ga je tijdens dit speciale personeelsuitje de maatschappij in Rotterdam een handje helpen. Dit personeelsuitje staat in het teken van het verbeteren van de samenleving en het milieu. Iedereen is een superheld of kan dit worden, daar heb je geen superkrachten voor nodig! In teams gaan jullie op pad om de meeste heldendaden te verrichten. Wie wint mag zich “Superhero Of The Day” noemen.

v.a. € 32.50 p.p.

Doe samen met jouw collega's de Haka Experience om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en jullie leiderschap te ontwikkelen! De workshop in Rotterdam wordt gegeven door geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst. Willen jullie als bedrijf een echt team vormen? Dan is de Haka Experience echt een personeelstuitje voor jullie!

v.a. € 25.00 p.p.

Een mysterieus en avontuurlijk personeelsuitje in de buurt van Rotterdam. Werk samen in teams om een Duitse invasie te voorkomen. Verdien punten door verschillende opdrachten en raadsels op te lossen. Maak gebruik van je iPad en wees de andere teams te slim af. Decodeer berichten van de Duitsers en kraak de Enigma. Hebben jullie het in je om te winnen van de Duitsers?

v.a. € 35.00 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Rotterdam. Een leuk personeelsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.

Ballonvaart, een onvergetelijke belevenis. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven bove...

v.a. € 165.00 p.p.

Watersports Experience Ben jij de nieuwe James Bond? Houdt jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit t...

v.a. € 49.00 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft een ontvoering plaats gevonden door Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om het openbaar te maken via een documentaire. In het hoofdkantoor in Rotterdam moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar. Het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden  en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit personeelsuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Rotterdam een schilderij waar je trots op kunt zijn. The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie in voor een uitdagend personeelsuitje in Rotterdam? Kruip dan een dag in de huid van een bouwkundige. Jullie gaan aan de slag om een levensgrote toren, een 6 meter lange brug of bijvoorbeeld een kraanwagen te bouwen. Daarna voer je hier opdrachten mee uit. Een perfecte gelegenheid om samen te werken met je collega's. Voor welk bouwwerk kiezen jullie?

v.a. € 39.50 p.p.

Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de Rotterdamse criminele wereld; drugs, afpersing en omkoping. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen? Voer opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de top komen.

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam wordt jullie samenwerkingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durven jullie de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit personeelsuitje op een leuke locatie in Rotterdam aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische dinerquiz of borrelquiz zal dit nader onderzocht worden. Het meest typerende personeelsuitje van dit moment!

v.a. € 24.50 p.p.

Stranddag blokarten, vliegeren en meer... Blokarten, vliegeren of andere originele strand sporten of activite...

v.a. € 25.00 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Segway Safari Rotterdam Op een unieke manier Rotterdam beleven samen met uw vrienden, familie of collega’s. ...

v.a. € 45.00 p.p.

Samen met je collega's stap je in de buurt van Rotterdam aan boord van een prachtig zeilschip. Tijdens dit personeelsuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht, proef je de zilte lucht en voel je de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen en ontspannen op het water.

v.a. € 99.00 p.p.

In teams maak je je eigen robot van aluminium en staal. Tijdens dit personeelsuitje in Rotterdam gebruik je je innovativiteit en creativiteit om daarna een futuristische battle aan te gaan. In de spetterende finale neem je het op tegen de andere teams met je eigen ontworpen en op afstand bestuurbare robot.

v.a. € 49.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als personeelsuitje in Rotterdam? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Aan het eind van de dag neem je je creatie mee naar huis.

v.a. € 29.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders binnen het bedrijf begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Rotterdam als personeelsuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Bij dit interactieve personeelsuitje in Rotterdam kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en ga je op speurtocht naar de moordenaar van Debby V. op! Zoek naar hints, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Tijdens deze workshop zult u schilderen zoals u hoogstwaarschijnlijk nog nooit heeft geschilderd! Alles mag e...

v.a. € 29.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en leer hoe je deze kunt gebruiken. Dit bedrijfsuitje in Rotterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je bedrijfsuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische personeelsuitje voor jou en je collega’s in Rotterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles Mag Op Zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed personeelsuitje in Rotterdam? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale uitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Ga jij de Middeleeuwse strijd aan met jouw collega’s? Bij dit unieke personeelsuitje in Rotterdam ga jij, samen met jouw collega’s, bouwen aan een strijdwagen,kasteel en een katapult om daarmee de strijd aan te gaan met jullie andere collega’s. Welk team speelt deze strijd het slimste en wint uiteindelijk het Middeleeuws strijdwagen gevecht door het kasteel van de tegenstander te belegeren?

v.a. € 45.00 p.p.

Gewapend met een Ipad trek je Rotterdam in en voer je de leukste opdrachten uit tijdens dit leuke personeelsuitje. De iPad City Challenge is een speurtocht 2.0. Met je team voer je de leukste opdrachten het beste uit. Verzamel de meeste punten en saboteer je concurrerende teams op weg naar de overwinning.

v.a. € 32.50 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect als personeelsuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Rotterdam met een enthousiaste chefkok die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje! Het themadiner, speldiner en moorddiner is even eenvoudig ...

v.a. € 55.00 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in de buurt van Rotterdam draait alles om spanning, snelheid en avontuur. Samen met je collega’s ga je varen met een echte RIB Powerboat. Deze 7,5 meter lange boot haalt een topsnelheid van meer dan 80 kilometer per uur. Geniet van de adrenaline! Kunnen jullie de spanning aan?

v.a. € 59.00 p.p.
Getoond 1–50 van 135123