Reviews

Manon (Derec B.V.)

Goed en snel geregeld en leuke enthousiaste begeleiding!

60 Minutes

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

60 Minutes is een echte teambuilding game, perfect als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, groepsuitje, personeelsuitjes en als onderdeel van een netwerk event. Een spannend uitje dat op elke gewenste locatie kan plaatsvinden, zelfs bij jullie op kantoor!

 

60 Minutes is een bloedstollende teambuilding game! Met uw team zit u rondom een koffer waarin u alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunt u de koffer openen en de aanwijzingen ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams. Redden jullie het om op tijd de koffer te openen?

Het spel
Met een koffer komt het verhaal tot leven. Elk team bestaat uit zes personen en de speciale koffer. jullie zullen snel on the spot beslissingen moeten maken, codes moeten kraken, rekensommen moeten oplossen, aanwijzingen opvolgen, raadsels ontraadselen en keuzes moeten maken.

Welk team werkt het beste samen? Welk team vervult de opdrachten het snelst? Welk team bemachtigt als eerst de sleutel? U kunt 60 Minutes het beste vergelijken met escaperoom puzzels en brainkrakers. Alle info zit in een achtergelaten koffer en u moet met uw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter de codes zien te komen. De game 60 Minutes is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost u wel kostbare tijd..... En heel veel tijd hebben jullie niet. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje 60 Minutes volledig aan jouw team worden aangepast. Dit betreft zowel de tijden van het programma of het aantal deelnemers als de specifieke invulling van de dag.

Om een idee te krijgen hoe 60 minutes eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 14.00 uur Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel)

• 15.00 uur Ontvangst met uitleg en bekijken video

• 15.15 uur Start 60 Minutes

• 16.15 uur Einde bloedstollende game en nabespreking

• 16.30 uur Start borreluurtje (optioneel)

• 17.30 uur Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.


Top 3 combinaties met dit programma

1. Escape Race 

2. De Wijnroute

3. Masterchef


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

60 Minutes

v.a. € 32.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid