Dinerspel personeelsuitje

Tussen een drie gangen menu door een spel spelen met uw collega’s? Bent u competitief ingesteld en houdt u van een uitdaging? Dan is een dinerspel een perfect keuze voor uw personeelsuitje. Samen met uw team gaat u strijden aan tegen uw andere collega’s.

Lees meer

Ga de competitie aan tijdens het dinerspel personeelsuitje
Weet u wie de mol is of beantwoord u alle vragen tijdens het Ik hou van Holland dinerspel? Interactie, competitie, samenwerken en natuurlijk gezelligheid zijn de kernwoorden van een dinerspel. Monsterevents organiseert voor u een compleet en origineel personeelsuitje.

 

Kijk hieronder voor meer mogelijkheden of vraag een offerte op. Wij helpen u graag verder om van uw personeelsuitje een onvergetelijke dag te maken.

De Gouwe Ouwe popquiz is dé quiz om tijdens jouw bedrijfsuitje te organiseren. Wie kent nog de meezingers uit de jaren '80? Wat was de titel ook alweer van die ene nummer 1 hit? Op welke disco inferno nummers heb jij altijd geswingd?

v.a. € 24.50 p.p.

Hoeveel weet jij eigenlijk van jouw collega's? Ontdek het nu met Ranking the Stars als personeelsuitje en leer een kant van je collega's kennen die je nog nooit hebt gezien.

v.a. € 24.50 p.p.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje! Het themadiner, speldiner en moorddiner is even eenvoudig ...

v.a. € 55.00 p.p.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

Fantasie, gekkigheid en vooral lef zullen deze avond belangrijk zijn om te bewijzen dat jouw groep gek genoeg is en dit knotsgekke spel kan winnen.

v.a. € 55.00 p.p.

Ik hou van Holland DinerspelHeb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheerlij...

v.a. € 55.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Voor je verder leest: weet je het zeker? Een pub quiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s waarmee jij deze battle aangaat. Een leuke en gezellige personeelsuitje waarbij je jouw collega´s beter leert kennen.

v.a. € 24.50 p.p.

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe borrelspel “Ik hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas zijn? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen? Dit nieuwe borrelspel zit boordevol gezellige spelletjes.

v.a. € 22.50 p.p.

Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit personeelsuitje aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische dinerquiz of borrelquiz zal dit nader onderzocht worden. Het meest typerende personeelsuitje van dit moment!

v.a. € 24.50 p.p.

Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Wie is het behendigste team? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellig personeelsuitje. Wie wint er en gaat er vandoor met een schaal vol bitterballen?

v.a. € 34.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Met het spannende themadiner "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zul je volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Je zult moeten samenwerken om de mysterieuze moord op te lossen. 

v.a. € 55.00 p.p.

Heb jij zin in een gezellig dinerspel en een overheerlijk driegangendiner met collega’s? Dan is het bekende spel uitje wie, wat of waar ben ik? precies wat jij zoekt! Dit spel programma staat garant voor een gezellig avondje uit!

v.a. € 55.00 p.p.