Personeelsuitje

Personeelsuitje

Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren voor je bedrijf, afdeling of grote groepen? Monsterevents het evenementenbureau van Nederland neemt graag de volledige organisatie uit handen. Het regelmatig organiseren van een personeelsuitje leidt tot een positieve sfeer op de werkvloer. Een personeelsuitje of bedrijfsuitje, groot of klein, is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten en om je collega´s op een andere manier te leren kennen. Voor 10 man of voor 1000+ wij regelen het voor je van A tot Z.

Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Amersfoort of in midden Nederland Den Bosch. Of het nu gaat om een sloepen game in Amsterdam of Utrecht of een Expeditie Robinson op het strand of een gezellige zeskamp op het strand waarbij teambuilding hoog in het vaandel staat Monsterevents regelt het voor je.

Bekijk hieronder ons meest geboekte personeelsuitjes zoals het sportieve personeelsuitje als Paralympische Spelen of het spannende Blokarten op het strand vol actie en avontuur. Of breidt je culinaire vaardigheden uit met een Tapas workshop. Zoals je ziet zijn er vele mogelijkheden.

Wil je advies van een van onze eventplanners neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakt personeelsuitje.

Door heel Nederland

Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of doe je liever een citygame in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

Personeelsuitje samen met collega’s boeken

Filter je wensen en vindt snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze eventmanagers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

Top 5 personeelsuitjes

Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

  1. Sloepen Game Amsterdam
   De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
  2. 4×4 Offroad Adventure
   Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
  3. Zeilen op echte racers
   Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
  4. GPS City Battle
   Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
  5. Ultieme Beachdag
   Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

De juiste datum kiezen

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 20 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 25,50 p.p.

  Monsterevents: een uitgebreid aanbod aan personeelsuitjes

  Bij Monsterevents kun je terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een personeelsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden.

  Zijn jullie een sportief en competitief team, en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan op het strand tijdens de Expeditie Robinson. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor de Sloepen Game door Amsterdam of een leuke workshop Verf Smijten.

  Uitje samen met collega’s boeken

  Door jouw wensen te filteren, vind je snel een geschikt personeelsuitje voor jullie bedrijf. Kies het thema, geef aan wat het budget is en selecteer de provincie of de stad waar het uitje moet plaatsvinden.

  Kom je er niet uit? Wij helpen je graag bij het maken van jullie keuze. Tevens nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje op ons. Uiteraard houden onze eventmanagers je betrokken bij de organisatie en zullen ze regelmatig om jouw mening en wensen vragen. Op die manier kan jouw team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  Je kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 20 personen. Is jouw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. je kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.