Floating diner

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Zijn jullie op zoek naar een gezellig en compleet avondje met collega’s, vrienden of familie? Floating Dinner is een ideale mix van lekker dineren en een gezellige vaartocht door de grachten van de door jullie gewenste stad! Geniet met elkaar van het heerlijke diner en de prachtige grachten en maak er een onvergetelijke dag van!

 

Tijdens de Floating Dinner maken jullie kennis met de stad door middel van een rondvaart. Deze rondvaart wisselen jullie af met een 3-gangen diner in verschillende restaurants, waar jullie kunnen genieten van een voor- , hoofd- en nagerecht. Door de dynamiek van de verschillende locaties en de verschillende tafelindeling in elk restaurant wordt er een informele en unieke sfeer gecreëerd waardoor jullie echt tijd voor elkaar hebben!

 

Aan het begin van de avond stappen jullie op de boot. Na het eerste gedeelte van de vaartocht meren jullie aan bij het eerste restaurant om te genieten van het voorgerecht. Na het gerecht gaan jullie weer richting de boot om jullie weg op het water te vervolgen. Na het tweede gedeelte van de vaartocht komen jullie aan bij het volgende restaurant waar jullie stoppen voor het hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht gaan jullie voor de laatste keer aan boord om nog een stukje door de grachten te varen en vervolgens stoppen jullie bij het laatste restaurant. Hier kunnen jullie genieten van het nagerecht en de avond mooi afsluiten.

 

Dit programma kan natuurlijk helemaal naar jullie wens worden ingedeeld. Floating Dinner is ideaal als personeelsuitje, bedrijfsuitje en als teamuitje.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.00 uur Ontvangst op de Luxe rondvaart Cruise
• 18.30 uur Varen door de grachten
• 19.00 uur Diner
• 20.30 uur Aanmeren en Einde Luxe rondvaart door Amsterdam


Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Floating diner

v.a. € 85.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.