Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Gemotoriseerd personeelsuitje

Bent u ook toe aan een uitdagend gemotoriseerd personeelsuitje? Een uitje dat in teken staat van spanning en avontuur? Dan is een Jeep safari, Rib Rally en Monsterevents Adventure Island wat voor u! Monsterevents Adventure Island is een spectaculaire dag met verschillende arrangementen zoals banaanvaren, klimmen en quad rijden.

Lees meer

Keuze uit vele gemotoriseerde personeelsuitjes
Heeft u liever iets minder spanning en avontuur, maar wel een uitje waar samenwerken en gezelligheid voorop staat? Denk dan een Solex Tour en een Eendenrally. Tijdens een Eendenrally leert u tegelijkertijd ook meer over Utrecht. Ook kunt u dit uitje combineren met een spel waarbij samenwerken en competitie, maar ook vooral gezelligheid voorop staat.


Monsterevents heeft een breed assortiment in gemotoriseerde personeelsuitjes. Bekijk hieronder onze uitjes voor meer informatie en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Monsterevents neemt alle zorgen uit handen en organiseert voor u een onvergetelijke dag.