NIEUW: Bouw een kettingreactie

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Tijdens dit bedrijfsuitje ga je samen je met je collega’s in teams een gigantische kettingreactie bouwen. Een kettingreactie is een machine die op een zo complex mogelijke en onnodig langzame manier een zeer eenvoudige taak uitvoert. Beetje voor beetje ontvouwt de machine zich en komt de kettingreactie trapsgewijs tot leven. Een fantastische ervaring om nu zelf aan mee te kunnen bouwen. De kettingreactie wordt ook wel een Rube Goldbergmachine genoemd vernoemt naar Rube Goldberg de Amerikaanse uitvinder hiervan.


Teambuilding
Samenwerking, onderlinge communicatie, creatief denken en troubleshooting zijn de kernwoorden van deze uitdagende teambuilding opdracht. Samen met de andere teams werk je naar een mooi resultaat en bouw je de ultieme kettingreactie.
Jullie worden bij aanvang in een aantal verschillende teams verdeeld waarbij elk team gaat bouwen aan een deel van grotere kettingreactie. De constructie die jullie gemaakt hebben wordt vervolgens samengevoegd met de delen die de andere teams gemaakt hebben, waarna de kettingreactie als geheel in werking wordt gesteld. Hierbij werk je samen met de andere teams aan een gemeenschappelijk doel.


Competitie-element
Je kunt er ook voor kiezen om als elk team apart een eigen kettingreactie maken waarmee je je collega teams volledig aftroeft. Bij dit deel van de opdracht werkt je dus alleen samen met de leden uit jouw team en maak je een eigen kettingreactie die geen onderdeel is van een groter geheel. Een uitdagende opdracht waarbij het competitie-element om de hoek komt kijken. Daag de andere teams uit en haal op deze manier het beste uit jezelf en je teamleden naar boven.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 12.30 uur Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
• 13.30 uur Ontvangst en uitleg van het programma
• 14.00 uur Bouwen van de kettingreactie
• 15.30 uur Eindspektakel
• 16.00 uur borrel (optioneel)
• 18.00 uur Opening BBQ buffet (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met: 

- Vergaderen

- Bedrijfs- / managementtrainingen 

- Vitaliteitscursussen 

- Overnachten

- Vervoer

 


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

NIEUW: Bouw een kettingreactie

v.a. € 27.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.