Personeelsuitje

Sloepen Game Kagerplassen

v.a. € 49.50 p.p.
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 24 - 500+ personen
 • 180 minuten
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 24 - 500+ personen

Personeelsuitje

Sloepen Game Kagerplassen

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje waarbij teambuilding, competitie en leiderschap centraal staan? Dan is de Sloepen Game op de Kagerplassen een absolute aanrader! Deze interactieve iPad speurtocht over de schitterende Kagerplassen is het leukste teambuilding bedrijfsuitje op het water en geschikt voor ieder gezelschap. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen door leuke vragen te beantwoorden en uitdagende teambuildingsopdrachten uit te voeren. De competitie tussen de teams zorgt voor een gezonde dosis spanning en uitdaging, waardoor de groepsdynamiek op de proef wordt gesteld.

Bij aanvang van het bedrijfsuitje kiest elk team een kapitein en bemanning die samen aan boord van een privé sloep stappen. De kapitein is verantwoordelijk voor het leiderschap van het team en de bemanning moet nauw samenwerken om de sloep te navigeren en de speurtocht tot een goed einde te brengen. Onderweg komen de teams langs de mooiste plekken van de Kagerplassen, waarbij de teamleden niet alleen hun kennis en vaardigheden kunnen laten zien, maar ook kunnen genieten van de prachtige omgeving. Vaar met je collega’s of team een eigen route over het Joppe of langs de Spriet of over het prachtige Norremeer. De Kagerplassen wordt ook wel de watertuin van Leiden genoemd.


Tijdens de Sloepen Game wanen jullie je niet alleen als zeelui en trotseren jullie de woeste wateren maar komen jullie ook langs de mooiste plekken van de Kagerplassen. Ontdek de mooie eilandjes de Lakerpolder, de Kogjespolder en hotspots op het de Kagerplassen. Op de mooie zomerdagen dan kleurt de Kagerplassen niet blauw maar wit van de vele bootjes.

De Game
Tijdens de Sloepen Game Kagerplassen staat samenwerken centraal. Elk team krijgt een iPad met GPS en internetverbinding, waarmee ze kunnen chatten met andere teams en elkaar kunnen dwarsbomen met diverse gadgets. Het correct uitvoeren van de teambuildingsopdrachten vereist niet alleen creativiteit en doorzettingsvermogen, maar ook goede communicatie en een effectieve samenwerking binnen het team. Dit maakt de Sloepen Game niet alleen een spannend en avontuurlijk bedrijfsuitje, maar ook een unieke ervaring waarbij de groepsdynamiek wordt versterkt.

Na afloop van de speurtocht worden alle gemaakte video's en foto's verzameld en in een volledig album aan de deelnemers gepresenteerd. Ook bieden wij de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren met eigen vragen en opdrachten, waardoor het bedrijfsuitje nog beter aansluit bij de wensen en behoeften van jouw organisatie. Kies voor de Sloepen Game op de Kagerplassen, of één van de andere steden waar het spel wordt aangeboden, en beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje waarbij teambuilding, competitie, leiderschap, samenwerken en groepsdynamiek centraal staan!

Wil je de sloepen game in een andere stad dan kun je ook kiezen voor; Sloepen Game Amsterdam, Sloepen Game Alkmaar, Sloepen Game Utrecht, Sloepen Game Leiden, Sloepen Game op de Biesbosch, Sloepen Game Leeuwarden en Sloepen Game Rotterdam de Bergse Plassen.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of  eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers.  Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.30 Ontvangst op locatie met drankje naar keuze (optioneel)
13.45 Kennismaking met de begeleider, introductie programma en e.v.t. indeling teams
14.00 Aanvang Sloepen Game Kagerplassen
17.00 Einde Sloepengame en prijsuitreiking
17.30 Aanvang borrel (optioneel)
19.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager