Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Stadsspellen personeelsuitje

Een leuk spel in een stad spelen tijdens een personeelsuitje? Monsterevents heeft in elke stad wel een leuk spel georganiseerd. Interactie, competitie en samenwerken zijn de sleutelwoorden van deze personeelsuitjes. Een stadsspel is een leuke wijze om uw collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Samen met uw collega’s gaat u bijvoorbeeld een moord oplossen of vragen beantwoorden tijdens het Ik hou van Holland stadsspel.

Lees meer

Kies uit talloze stadsspellen voor uw personeelsuitje

 

Kan het voor u niet gekker, creatiever of gewaagder tijdens een personeelsuitje? Dan is Crazy 88 wat voor u! Uiteraard kunt u ook in de stad andere spellen spelen zoals een GPS City Battle of de Ipad Challenge. Er zijn bij Monsterevents talloze opties om uit te kiezen.

Hieronder kunt u kijken naar het volledige aanbod met verschillende activiteiten. Neem gerust contact met ons op, wij maken dan voor u een gepaste offerte op maat.