Stadsspellen personeelsuitje

Een leuk spel in een stad spelen tijdens een personeelsuitje? Monsterevents heeft in elke stad wel een leuk spel georganiseerd. Interactie, competitie en samenwerken zijn de sleutelwoorden van deze personeelsuitjes. Een stadsspel is een leuke wijze om uw collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Samen met uw collega’s gaat u bijvoorbeeld een moord oplossen of vragen beantwoorden tijdens het Ik hou van Holland stadsspel.

Lees meer

Kies uit talloze stadsspellen voor uw personeelsuitje

 

Kan het voor u niet gekker, creatiever of gewaagder tijdens een personeelsuitje? Dan is Crazy 88 wat voor u! Uiteraard kunt u ook in de stad andere spellen spelen zoals een GPS City Battle of de Ipad Challenge. Er zijn bij Monsterevents talloze opties om uit te kiezen.

Hieronder kunt u kijken naar het volledige aanbod met verschillende activiteiten. Neem gerust contact met ons op, wij maken dan voor u een gepaste offerte op maat.

De Gouwe Ouwe popquiz is dé quiz om tijdens jouw bedrijfsuitje te organiseren. Wie kent nog de meezingers uit de jaren '80? Wat was de titel ook alweer van die ene nummer 1 hit? Op welke disco inferno nummers heb jij altijd geswingd?

v.a. € 24.50 p.p.

Niets is wat het lijkt tijdens dit personeelsuitje. Een van je teamleden is de Mol en zal telkens proberen om je op het verkeerde been te zetten en proberen de boel te saboteren. Wed niet op één paard want tijdens dit avontuurlijke spel blijkt alles toch compleet anders dan je dacht.

v.a. € 27.00 p.p.

Hoeveel weet jij eigenlijk van jouw collega's? Ontdek het nu met Ranking the Stars als personeelsuitje en leer een kant van je collega's kennen die je nog nooit hebt gezien.

v.a. € 24.50 p.p.

Bekend van BNN: Crazy 88 Welk team is in staat om als eerste een lijst met knotsgekke opdrachten uit te voeren...

v.a. € 27.50 p.p.

Samenwerking is belangrijk bij dit personeelsuitje! Gewapend met smartphones en gps-apparatuur gaan de teams op pad. Het is aan hen om een bende inbrekers door de stad te achtervolgen. Jullie moeten niet alleen samenwerken binnen het eigen team, maar vooral ook met de andere teams!

v.a. € 29.50 p.p.

Ik Hou Van Holland - Stadsspel De TV hit van dit moment en het razend populaire TV programma van de zaterdaga...

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

Fantasie, gekkigheid en vooral lef zullen deze avond belangrijk zijn om te bewijzen dat jouw groep gek genoeg is en dit knotsgekke spel kan winnen.

v.a. € 55.00 p.p.

Ik hou van Holland DinerspelHeb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheerlij...

v.a. € 55.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Kunnen jullie genoeg losgeld bij elkaar sprokkelen om de directeur weer te bevrijden, dat is de taak tijdens dit personeelsuitje. Tijdens dit spel zul je er alles aan moeten doen, samenwerken en slim spelen. Alleen dan krijg je de directeur weer vrij.

v.a. € 37.50 p.p.

Voor je verder leest: weet je het zeker? Een pub quiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s waarmee jij deze battle aangaat. Een leuke en gezellige personeelsuitje waarbij je jouw collega´s beter leert kennen.

v.a. € 24.50 p.p.

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe borrelspel “Ik hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas zijn? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen? Dit nieuwe borrelspel zit boordevol gezellige spelletjes.

v.a. € 22.50 p.p.

Het leek een leuk personeelsuitje maar de dag slaat om en verandert in een spannend avontuur. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die met een e-bom alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand opgesloten en gaan aan de hand van cryptische aanwijzingen op zoek naar de e-bom in jullie pand om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

De klok tikt en het bloed gaat steeds harder stromen... Weten jullie de puzzels en raadsels op te lossen en op tijd te ontsnappen? Bundel jullie krachten en ontsnap binnen een uur uit één van de uitdagende Escape Rooms. Gaan jullie deze groepsuitdaging aan?

v.a. € 25.00 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

IPad City Challenge The iPad City Challenge is the new way for scavenger hunts!   Done with the boring ...

v.a. € 37.50 p.p.

Het geheim van het klooster Op zoek naar een spannend teamuitje met uitdaging en adrenaline? Boek dan nu de...

v.a. € 35.00 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles Mag Op Zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Samenwerken om dit mysterie op te lossen, daar gaat het om bij dit personeelsuitje. Na een bericht van de politie gaan jullie met een behulp van een iPad op pad om de moordenaar op te speuren. Een superleuk interactieve teamopdracht waarbij de aanwijzingen een voor een binnendruppelen.

Welk team lost als eerste deze moord op?

v.a. € 35.00 p.p.

Jullie bevinden je in de Braziliaanse Favela waar jullie iemand hebben ontvoerd... Maar er zijn getuigen. Weten jullie de getuigen te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Wie is het behendigste team? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellig personeelsuitje. Wie wint er en gaat er vandoor met een schaal vol bitterballen?

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit spannende personeelsuitje ben jij samen met jouw team onderdeel van het verzet. Door middel van samenwerking, leiderschap en creativiteit vinden jullie de neergestorte Britse Piloot Jack! Kortom het meest spannende personeelsuitje tot nu toe!

v.a. € 32.50 p.p.

Zelf varen, navigeren, samenwerken en zorgen dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd daar draait het om bij dit personeelsuitje. In teams gewapend met een iPad gaan jullie de grachten van Sleutelstad Leiden op en onder het genot van een hapje en een drankje voer je leukste opdrachten uit.

v.a. € 47.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Een van de leukste personeelsuitjes is een ouderwetse gymles. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en speelt ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Tijdens dit personeelsuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan de stad en bezoeken plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien en wat weten de de buurtbewoners? Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

In dit personeelsuitje ga je op zoek naar je vermiste collega. Iedereen wist dat ze een wildebras was maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog aanvullende informatie voor jouw team. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten!   Zit jij ook al de hele winter binn...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Met het spannende themadiner "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zul je volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Je zult moeten samenwerken om de mysterieuze moord op te lossen. 

v.a. € 55.00 p.p.

Heb jij zin in een gezellig dinerspel en een overheerlijk driegangendiner met collega’s? Dan is het bekende spel uitje wie, wat of waar ben ik? precies wat jij zoekt! Dit spel programma staat garant voor een gezellig avondje uit!

v.a. € 55.00 p.p.

De Ultieme City BattleDe Ultieme City Battle is een competitief en interactief GPS spel waarbij het draait om zoveel mogelijk opdrachten en vragen op te lossen. Een personeelsuitje waar je de stad ingaat en aan de hand van een Ipad een mooie speurtocht 2.0 gaat doen.

v.a. € 27.50 p.p.

Dit personeelsuitje draait om samenwerking en snel reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt een videoboodschap. Ze hebben de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Jullie moeten aan de harde eisen van de hackers voldoen. Lukt het jullie om de controle over het bedrijf weer terug te krijgen?

v.a. € 37.50 p.p.

De Escape Room XXL is speciaal voor grotere groepen. Tijdens dit personeelsuitje krijgen jullie één uur de tijd om met behulp van puzzels, anagrammen en raadsels het mysterie op te lossen. Een goede samenwerking is een must! Welk team voorkomt dat er nog meer slachtoffers vallen?

v.a. € 39.50 p.p.

Zelf varen, navigeren, samenwerken en zorgen dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd daar draait het om bij dit personeelsuitje. In teams gewapend met een iPad gaan jullie de grachten van Amsterdam op en onder het genot van een hapje en een drankje voer je leukste opdrachten uit.

v.a. € 47.50 p.p.

Dit personeelsuitje is de moderne versie van de ouderwetse speurtocht. Elk team krijgt een eigen iPad waarmee jullie door de stad navigeren. Onderweg beantwoord je vragen en voer je leuke opdrachten uit. Voltooi je eigen opdrachten het best en saboteer onderweg de andere teams. Verzamel de meeste punten en win!

v.a. € 32.50 p.p.

Hebben jullie het in je om de machtigste familie van de onderwereld te worden? Of zijn jullie bereid om er alles aan te doen om de onderwereld aan te pakken en kies je voor de kant van justitie? Het kan nu allemaal bij het spannende spel Penoze!

v.a. € 34.50 p.p.