Stadsspellen personeelsuitje

Een leuk spel in een stad spelen tijdens een personeelsuitje? Monsterevents heeft in elke stad wel een leuk spel georganiseerd. Interactie, competitie en samenwerken zijn de sleutelwoorden van deze personeelsuitjes. Een stadsspel is een leuke wijze om uw collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Samen met uw collega’s gaat u bijvoorbeeld een moord oplossen of vragen beantwoorden tijdens het Ik hou van Holland stadsspel.

Lees meer

Kies uit talloze stadsspellen voor uw personeelsuitje

 

Kan het voor u niet gekker, creatiever of gewaagder tijdens een personeelsuitje? Dan is Crazy 88 wat voor u! Uiteraard kunt u ook in de stad andere spellen spelen zoals een GPS City Battle of de Ipad Challenge. Er zijn bij Monsterevents talloze opties om uit te kiezen.

Hieronder kunt u kijken naar het volledige aanbod met verschillende activiteiten. Neem gerust contact met ons op, wij maken dan voor u een gepaste offerte op maat.

Niets is wat het lijkt tijdens dit personeelsuitje. Een van je teamleden is de Mol en zal telkens proberen om je op het verkeerde been te zetten en proberen de boel te saboteren. Wed niet op één paard want tijdens dit avontuurlijke spel blijkt alles toch compleet anders dan je dacht.

v.a. € 27.00 p.p.

Hoeveel weet jij eigenlijk van jouw collega's? Ontdek het nu met Ranking the Stars als personeelsuitje en leer een kant van je collega's kennen die je nog nooit hebt gezien.

v.a. € 24.50 p.p.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe borrelspel “Ik hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas zijn? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen? Dit nieuwe borrelspel zit boordevol gezellige spelletjes.

v.a. € 22.50 p.p.

Bekend van BNN: Crazy 88 Welk team is in staat om als eerste een lijst met knotsgekke opdrachten uit te voeren...

v.a. € 24.50 p.p.

Voor je verder leest: weet je het zeker? Een pub quiz kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s waarmee jij deze battle aangaat. Een leuke en gezellige personeelsuitje waarbij je jouw collega´s beter leert kennen.

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Fantasie, gekkigheid en vooral lef zullen deze avond belangrijk zijn om te bewijzen dat jouw groep gek genoeg is en dit knotsgekke spel kan winnen.

v.a. € 55.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

The Target - City GameThe Target is een zinderende City Game waarbij samenwerken van groot belang is!Drie team...

v.a. € 29.50 p.p.

Ik hou van Holland DinerspelHeb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheerlij...

v.a. € 55.00 p.p.

De Gouwe Ouwe popquiz is dé quiz om tijdens jouw bedrijfsuitje te organiseren. Wie kent nog de meezingers uit de jaren '80? Wat was de titel ook alweer van die ene nummer 1 hit? Op welke disco inferno nummers heb jij altijd geswingd?

v.a. € 24.50 p.p.

Ik Hou Van Holland - Stadsspel De TV hit van dit moment en het razend populaire TV programma van de zaterdaga...

v.a. € 24.50 p.p.

Kunnen jullie genoeg losgeld bij elkaar sprokkelen om de directeur weer te bevrijden, dat is de taak tijdens dit personeelsuitje. Tijdens dit spel zul je er alles aan moeten doen, samenwerken en slim spelen. Alleen dan krijg je de directeur weer vrij.

v.a. € 37.50 p.p.

Bij dit personeelsuitje is de stad je escape room. De enige manier om uit de stad te kunnen ontsnappen is door het oplossen van raadsels, puzzels en het kraken van moeilijke codes. Lukt het jullie om te ontsnappen uit de stad?

v.a. € 30.00 p.p.

Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Wie is het behendigste team? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellig personeelsuitje. Wie wint er en gaat er vandoor met een schaal vol bitterballen?

v.a. € 34.50 p.p.

Zelf varen, navigeren, samenwerken en zorgen dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd daar draait het om bij dit personeelsuitje. In teams gewapend met een iPad gaan jullie de grachten van Sleutelstad Leiden op en onder het genot van een hapje en een drankje voer je leukste opdrachten uit.

v.a. € 47.50 p.p.

Samenwerken om dit mysterie op te lossen, daar gaat het om bij dit personeelsuitje. Na een bericht van de politie gaan jullie met een behulp van een iPad op pad om de moordenaar op te speuren. Een superleuk interactieve teamopdracht waarbij de aanwijzingen een voor een binnendruppelen.

Welk team lost als eerste deze moord op?

v.a. € 35.00 p.p.

De klok tikt en het bloed gaat steeds harder stromen... Weten jullie de puzzels en raadsels op te lossen en op tijd te ontsnappen? Bundel jullie krachten en ontsnap binnen een uur uit één van de uitdagende Escape Rooms. Gaan jullie deze groepsuitdaging aan?

v.a. € 25.00 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 49.00 p.p.

Back 2 School is een actief, gezellig en het ideale bedrijfsuitje dat op elke locatie plaats kan vinden! Dit u...

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit spannende personeelsuitje ben jij samen met jouw team onderdeel van het verzet. Door middel van samenwerking, leiderschap en creativiteit vinden jullie de neergestorte Britse Piloot Jack! Kortom het meest spannende personeelsuitje tot nu toe!

v.a. € 35.00 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

IPad City Challenge The iPad City Challenge is the new way for scavenger hunts!   Done with the boring ...

v.a. € 37.50 p.p.

Het geheim van het klooster Op zoek naar een spannend teamuitje met uitdaging en adrenaline? Boek dan nu de...

v.a. € 35.00 p.p.

  1. Jullie bevinden je in de Braziliaanse Favela waar jullie iemand hebben ontvoerd... Maar er zijn getuigen. Weten jullie de getuigen te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Alles mag op zaterdagEen hilarische avond met collega’s, vrienden of familie?Alles mag op zaterdag is een hi...

v.a. € 29.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Heb jij zin in een gezellig dinerspel en een overheerlijk driegangendiner met collega’s? Dan is het bekende spel uitje wie, wat of waar ben ik? precies wat jij zoekt! Dit spel programma staat garant voor een gezellig avondje uit!

v.a. € 55.00 p.p.

Dit personeelsuitje draait om samenwerking en snel reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt een videoboodschap. Ze hebben de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Jullie moeten aan de harde eisen van de hackers voldoen. Lukt het jullie om de controle over het bedrijf weer terug te krijgen?

v.a. € 37.50 p.p.

Escape Room XXL Unieke Escape Game voor groepen vanaf 20 personen. Deze Escape Room is speciaal gecreëerd vo...

v.a. € 39.50 p.p.

Met het spannende themadiner "Moordspel Diner" neemt u deel aan het meest ultieme personeelsuitje. Tijdens dit arrangement zul je volledig opgaan in een ongelooflijk spannend moordverhaal. Je zult moeten samenwerken om de mysterieuze moord op te lossen. 

v.a. € 55.00 p.p.

De Ultieme City BattleDe Ultieme City Battle is een competitief en interactief GPS spel waarbij het draait om zoveel mogelijk opdrachten en vragen op te lossen. Een personeelsuitje waar je de stad ingaat en aan de hand van een Ipad een mooie speurtocht 2.0 gaat doen.

v.a. € 27.50 p.p.

Zelf varen, navigeren, samenwerken en zorgen dat je alle opdrachten hebt uitgevoerd daar draait het om bij dit personeelsuitje. In teams gewapend met een iPad gaan jullie de grachten van Amsterdam op en onder het genot van een hapje en een drankje voer je leukste opdrachten uit.

v.a. € 47.50 p.p.

Dit personeelsuitje is de moderne versie van de ouderwetse speurtocht. Elk team krijgt een eigen iPad waarmee jullie door de stad navigeren. Onderweg beantwoord je vragen en voer je leuke opdrachten uit. Voltooi je eigen opdrachten het best en saboteer onderweg de andere teams. Verzamel de meeste punten en win!

v.a. € 27.50 p.p.

Hebben jullie het in je om de machtigste familie van de onderwereld te worden? Of zijn jullie bereid om er alles aan te doen om de onderwereld aan te pakken en kies je voor de kant van justitie? Het kan nu allemaal bij het spannende spel Penoze!

v.a. € 34.50 p.p.