Vaararrangementen personeelsuitje

Samen met het personeel een lekker dagje of een dagdeel varen door de grachten van Amsterdam? Wilt u een interactief, competitief en creatief vaararrangement? Bij Monsterevents kunt u terecht voor verschillende soorten vaararrangementen. Denk bijvoorbeeld aan heerlijk eten, drinken, een rondleiding of een spel op het water.

Lees meer

Personeelsuitjes met unieke vaararrangementen

Ga de strijd aan met uw collega’s tijdens de SloepenGame. Wie heeft de meeste antwoorden goed en wie is het snelst bij de finish?  Wilt u dat de gezelligheid centraal staat en liever een hapje eten op een boot, zodat het personeel elkaar  beter leert kennen? Dan is een Floating Diner het perfecte personeelsuitje. Tijdens dit uitje kunnen jullie heerlijk genieten van een drie-gangen menu of buffet  terwijl jullie varen door de Amsterdamse Grachten.

Bij Monsterevents is het ook mogelijk om verschillende activiteiten te combineren. Organiseer samen met Monsterevents een dag waar uw personeel nog lang over zult praten. Bel of mail ons gerust dan maken wij een offerte op maat.

Getoond 1–20 van 2112