Professionele Sportclinics

Personeelsuitje

Professionele Sportclinics

v.a. € 25.00 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 50 – 500 personen

Personeelsuitje

Professionele Sportclinics

Monsterevents biedt de leukste Sport Clinics aan. Onder begeleiding van ex-topsporters beleef je een actieve dag die draait om gezondheid en vitaliteit. Wij verzorgen een groot aanbod van verschillende sport clinics, zoals onder andere tennis, (kick)boxen, voetbal, golf, crossfit en volleybal. Tijdens een door jullie gekozen sport, krijg je op het hoogste niveau les en uitleg en ga je zelf aan de slag op het sportveld. Je leert op topniveau en op professionele wijze de slimste tactiek en de beste techniek. Tijdens de clinics wordt jouw conditie op een speelse en unieke manier op de proef gesteld. Een unieke dag waar concentratie, inspanning en teamwork allemaal voorbij zullen komen.

Aanvullende beschrijving

De sport clinic is zowel mentaal als fysiek uitdagend. Het is geen standaard sportdag, maar je krijgt een kijkje in het leven van een ex-topsporter. Naast dat je van een wereldtopper les krijgt in jouw favoriete sport, leer je ook wat het van iemand vraagt om jarenlang op het allerhoogste niveau en onder immense druk te kunnen blijven presteren. Tijdens de clinic vertellen de ex-topsporters over hun eigen ervaringen in de topsport en delen de sporthelden mooie sport herinneringen en anekdotes met jullie.

Wij bieden een uitgebreid aanbod van verschillende sporten en daarbij horende topatleten, ex-internationals. Kies je favoriete ex-atleet, voormalig topsporter en kom alles te weten over je favoriete sport en sporter. Durf jij het tijdens deze een van onze sportclinics op te nemen tegen een van onze voormalige wereldtoppers?! Het is een schitterende sportieve ervaring om niet te vergeten. Een dag vol inspiratie en motivatie. Onze sport clinics zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Neem contact met ons op voor een volledig aanbod van alle mogelijke sport clinics.

Ons pro aanbod

– Kickboks
– Volleybal
– Golf
– Gehandicapten sport: Rolstoelbasketbal, zit volleybal, blind handbal (goalbal), rolstoel hockey en blind voetbal
– Darten
– Surfen
– Rugby incl. haka (Nieuw-Zeelander)
– Tennis
– Crossfit
– Basketbal
– Honkbal
– Wakeboarden / waterskiën
– Wielrennen
– Roeien

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Thomas (Nuon)

Erg gave workshop. De pro’s zijn zeer enthousiast.

Wendy (Zwitserleven)

Geweldige dag en veel geleerd!

Stephan (Payvision)

Super leuke dag met de collega’s!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie met koffie/thee en/of iets lekkers
13.15 Kennismaking met de begeleider, introductie en uitleg van de workshop
13.30 Start workshop
16.30 Einde workshop
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy