Race Simulator Experience

Teamuitje

Race Simulator Experience

v.a. € 35,50 p.p.
  • 30 – 180 minuten
  • Indoor
  • Amsterdam & Almere
  • 20 – 60 personen

Teamuitje

Race Simulator Experience

Leer de baan en de auto kennen in de training, strijd voor pole position in de kwalificatie en ga op jacht naar de overwinning in de race! Sta jij aan het eind van de avond op de hoogste trede?

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een professioneel racecoureur te zijn? Ga simracen en ervaar wat een professioneel racecoureur doorgaat voordat het raceweekend begint! Scheur met én tegen je collega’s in een Ferrari, Porsche, Lamborghini of Formule racewagen over het circuit en kom er eindelijk achter wie al die tijd gebluft heeft en wie écht snel is! Ga jij er met de overwinning vandoor?

De kans is aannemelijk dat 8 van je 10 collega’s nog nooit eerder in een race simulator hebben gezeten. Wat is dan leuker om je collega met 250 km/h de vangrail in te zien rijden, zonder dat diegene fysieke schade krijgt? Bij Immersive kan iedereen kennismaken met simracen op zijn eigen niveau. Je stapt in onze simulator en hoeft in de basis alleen gas te geven, te remmen en te sturen. Erg eenvoudig! Is dat te makkelijk, dan kan je zelf schakelen en racen zonder racelijn, waardoor je zelf je rempunten moet bepalen! Rem jij op tijd, maar toch zo laat mogelijk, om de snelste te zijn?

Beukt je collega jou van de baan af? Bij ons kan je vanuit je simulator verhaal halen! Maak gebruik van de boordradio en leg je collega nog even uit waar de rem zit en wanneer diegene moet remmen!

Tussen de heats door is er een moment om alle ervaringen en tips te delen met je collega’s (tenzij je ze niet sneller wilt maken dan dat ze al zijn)! Anders is het altijd mogelijk om de race officials te vragen om tips, om die ene collega toch het vuur aan de schenen te leggen.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met koffie/thee (optioneel)
13:20 Kennismaking + uitleg programma
13.25 Indeling teams
13.30 Tijd voor actie, teams beginnen met racen
15.30 Einde racen
16.00 Aanvang borreluurtje (optioneel)
17.00 Aanvang bbq/buffet/diner (optioneel)
19.00 Einde programma (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy