Reviews

Brian (Grand cafe Graaf Jan)

Diverse leuke vragen! En ook een andere kijk van de stad!

The Target - City Game

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

The Target - City Game
The Target is een zinderende City Game waarbij samenwerken van groot belang is!

Drie teams gaan gewapend met smartphones en gps-apparaten de achtervolging inzetten op een bende criminelen die op verschillende plaatsen in de stad inbreekt. Om de 5 minuten verschijnt de locatie van de daders op een digitale kaart in de smartphone. De radar geeft aan hoe ver ze verwijderd zijn van de krakers. 

Een criminele bende maakt de stad onveilig. Ze zullen de stad pas verlaten als ze voor € 1.000.000,00 aan buit hebben binnengehaald. De politie schakelt extra teams in en zet alles op alles om de bende vóór die tijd te stoppen.

Door slim samen te werken met de andere teams die over de stad verspreid zijn moeten ze de criminelen zien in te sluiten. De plunderende bende (een vierde team) moet op verschillende plaatsen in de stad zoveel mogelijk buit verzamelen. Voor hun inbraken moeten ze items verzamelen (virtuele touwladders, infrarood camera’s, explosieven) die eveneens op strategische plaatsen in de stad zijn gelokaliseerd. Als ze er in slagen om € 1.000.000,00 buit te maken voordat ze worden ingerekend winnen zij ’The Target’.

The Technologie
The Target maakt gebruik van mobiele internettechnologie. Geavanceerde, maar eenvoudig te bedienen smartphones met speciaal ontwikkelde software maken van The Target een spel waarbij de grenzen tussen de werkelijkheid en de virtuele wereld vervagen.

The Target wordt gespeeld in de binnenstad van vrijwel elke grote stad in Nederland. De deelnemers verzamelen zich op het hoofdkwartier in het centrum. Daar krijgen ze een briefing over het spel en uitleg over de werking van de apparatuur en de technologie achter The Target.

De groep wordt verdeeld in vier teams: 3 politieteams en 1 criminele bende: The Target. De krakers krijgen 10 minuten voorsprong waarin ze al items kunnen oppikken in de stad om hun eerste inbraak voor te bereiden. In diezelfde tijd bedenken de overgebleven 3 teams een strategie om The Target in te sluiten. Dan gaan ook zij uit elkaar en verspreiden zich strategisch over de binnenstad. De achtervolging is begonnen.

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 14.00 uur      Ontvangst met lunch (Optioneel)
• 14.30 uur      Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur      Speluitleg 'The Target' en het vormen van de teams
• 15.00 uur      Start programma The Target
• 17.00 uur      Verrassende prijsuitreiking
• 17.15 uur      Einde programma The Target
• 17.30 uur      Borreluurtje (Optioneel)
• 19.00 uur      Diner (Optioneel)
• 21.00 uur      Einde

 

Wilt u het arrangement “The Target” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

The Target - City Game

v.a. € 29.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.