Personeelsuitje Breda

In Breda is iedereen heel gastvrij. De stad is rijk aan historie en kent een bruisend stadshart met veel mogelijkheden. Bent u op zoek naar een stadsspel, een workshop, een dinerspel of een stadstour? Monsterevents regelt het allemaal in Breda voor uw personeelsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Door heel Nederland

  Monsterevents organiseert personeelsuitjes door heel Nederland. Wil je een personeelsuitje organiseren in Den Haag? Of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland zoals Drenthe, Overijssel, Brabant of Utrecht wij regelen het graag voor je.

  Personeelsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt personeelsuitje voor je bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het personeelsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het personeelsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Top 5 personeelsuitjes

  Om je een klein beetje te helpen bij de keuze voor een geschikt personeelsuitje, vind je hier de top 5 personeelsuitjes.

   1. Sloepen Game Amsterdam
    De Sloepen Game is een spannende competitie waarbij samenwerking centraal staat. Je vaart in een eigen privésloep met je collega’s of vrienden als bemanning. Je leert op unieke wijze kennis maken met Amsterdam vanaf het water.
   2. 4×4 Offroad Adventure
    Een uitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.
   3. Zeilen op echte racers
    Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
   4. GPS City Battle
    Een competitief en interactief spel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en gezond verstand. Overwin samen met het team de hindernissen en uitdagingen die jullie tijdens het spel tegenkomen.
   5. Ultieme Beachdag
    Ga de competitie met elkaar aan tijdens een sportieve en actieve dag op het strand. Samen met je team ondergaan jullie diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve strandactiviteiten of diverse workshops naar keuze.

  De juiste datum kiezen

  Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s meegaan naar het personeelsuitje, is het belangrijk om een geschikte datum te prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo kun je een datumprikker gebruiken of een WhatsApp-groep aanmaken.

  Uit onderzoek is gebleken dat het deelname percentage aan personeelsuitjes tegen de 100% is wanneer deze op een werkdag plaatsvinden.

  De leukste plekjes in Breda

  Popocatepetl Breda

  Geniet van de heerlijke Mexicaanse keuken in hartje Breda bij Popo. Lekker na borrelen met een Mexicaanse cocktail na jullie teambuildingsuitje of dineren!

  Block 62

  Willen jullie lekker Aziatisch eten in Breda? Dat kan bij Block 62. Geniet van pure Thais en Indonesisch eten met westerse gerechten na een leuke bedrijfsuitje in Breda.

  De Posthoorn

  Een sfeervolle restaurant met een Franse keuken. Geniet van heerlijke Franse gerechten in dit huiselijke restaurant na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Wijnbar Pinot

  Heerlijk genieten van een wijntje in dit Europees restaurant na jullie personeelsuitje in het centrum van Breda. Wijnbar Pinot staat in de Iens top 2017 en heeft het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

  Gauchos

  In het kloppend hart van Breda zit dit heerlijke Argentijnse grill restaurant. Geniet van de Zuid-Amerikaanse keuken na jullie gezellige teambuildingsuitje in Breda.

  Personeelsuitje organiseren bij Monsterevents

  • Grootste aanbod personeelsuitjes in Nederland
  • Voor groepen van 10 tot meer dan 1000 personen
  • Vanaf € 14,50 p.p.

  Historische Breda

  Bent u geïnteresseerd in de historie van Breda? Maak een wandeling langs de Grote Kerk, het Begijnhof en het Kasteel van Breda. Ook de architectuur in Breda is de moeite waard om te bekijken. Voor evenementen zit u in Breda het hele jaar goed. Vier samen met uw personeel carnaval of bezoek één van de muziek evenementen die het hele jaar door te vinden zijn in Breda.

  Een stadsspel in Breda is een actieve manier om de stad en uw collega’s beter te leren kennen! Kies voor ‘’Help, de directeur is ontvoerd” of ga ik ‘’Ik hou van Holland”.

  Zit uw bedrijf gevestigd in Breda of bent u benieuwd naar deze stad. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw personeelsuitje in deze stad.

  Vijf weetjes over Breda

  1. Koning Willem-Alexander heeft de adellijke titel Baron van Breda.

  2. Sylvie Meis, Hardwell en Tiësto zijn in Breda geboren.

  3. De bijnaam voor Breda is Kielegat.

  4. De Koninklijke Militaire Academie is gevestigd in Breda.

  5. De vijfde kerk van Nederland staat in Breda. De Grote Kerk is 97,3 meter hoog.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
  U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
  Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!

  Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
  Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


  Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

  Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.