Teamuitje Amsterdam

Teamuitje in Amsterdam? De hoofdstad van ons land biedt fantastische mogelijkheden om van uw teamuitje een onvergetelijke dag van te maken. Wat dacht u van één van onze vaararrangementen zoals de sloepen game Amsterdam om de teamspirit van uw afdeling of te vergroten of de spannende Escape Room XXl? Het teamuitje kan ook bestaan uit een Segway Safari Amsterdam of een Bob Ross Schilder Workshop.

 

Amsterdam is onze thuishaven en daarom zijn wij als geen ander gespecialiseerd in de leukste activiteiten. Of het nou actief, sportief, culinair of actie en avontuur moet zijn, Monsterevents regelt een compleet verzorgde dag of middag voor u. Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren om uw teamuitje tot een geslaagde dag te maken.

 

Neem nu contact op met een onze adviseurs

Deze dropping in de Amsterdamse bossen is het allerleukste teamuitje voor jullie! Tijdens dit spannende teamuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teamuitje van Amsterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Een van de leukste teamuitjes is een ouderwetse gymles in een Amsterdamse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie van Amsterdam een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. In dit teamuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie taak om de moord op te lossen. Met een iPad met aanwijzingen gaan jullie de stad in en bezoeken belangrijke plekken. Waar is ze voor het laatst gezien en waarom vertellen de buurtbewoners niet alles wat ze weten? Alle informatie is belangrijk om deze moordzaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een gezellige dag verandert als snel in een spannend teamuitje. Jullie bedrijf in Amsterdam is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Het kantoorpand wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij e...

v.a. € 34.50 p.p.

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam...

v.a. € 47.50 p.p.

Tijdens jullie teamuitje in Amsterdam kennis maken met paralympische sporten? Altijd al een keer willen basketballen in een rolstoel of blind willen handballen? Tijdens dit teamuitje zijn jullie te gast bij de mooiste sportclub van de wereld Only Friends. Deze club is speciaal opgericht voor kinderen met een beperking. Door uw teambuilding dag, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest bij ons te organiseren, werkt u automatisch mee aan het behoudt en bestaan van dit prachtige sportcomplex.

v.a. € 25.00 p.p.

Lukt het jullie om binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? De spanning loopt hoog op tijdens dit teamuitje. Jullie zitten opgesloten en moeten, samenwerken en de krachten bundelen om samen uit één van de meest uitdagende Escape Rooms in Amsterdam te ontsnappen.

v.a. € 27.50 p.p.

Dit spannende teamuitje draait om samenwerken, tactvol nadenken, spanning, plezier en gezelligheid. Ontrafel de verschillende aanwijzingen, los de moord op en geniet vooral van het 3-gangen menu. Maar welk team kan de moordenaar ontmaskeren?

v.a. € 55.00 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop een perfect teamuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Amsterdam onder begeleiding van een enthousiaste chef die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van het vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit teamuitje in Amsterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je teamuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Dit spannende spel waarin je herbeleefd hoe Amsterdam was in 1944. Speel dit teamuitje met je collega’s, vrienden of familie. Overwin de honger en de aanslagen en wees een held. Red de Britse piloot die is neergestort. Doe opdrachten, los raadsels en vragen op, maar pas op dar je niet gesaboteerd wordt door de andere teams en op het verkeerde been wordt gezet. Vind de piloot voordat je vijand dit doet.

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar het perfecte teamuitje in Amsterdam? Dan is dit uitje geschikt voor jullie! Tijdens dit teamuitje in Amsterdam worden jullie gehackt door het hackerscollectief Anonymous. Jullie ontvangen tijdens dit teamuitje in Amsterdam een videoboodschap waarin zij hun harde eisen op tafel leggen. In teams moeten jullie er alles aan doen om de controle terug te krijgen en de data veilig te stellen.

 

 

v.a. € 37.50 p.p.

Luxe Cruise door AmsterdamEen luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz mu...

v.a. € 69.50 p.p.

Wie ben ik?! DinerspelWeet jij wie, wat of waar je bent?Heb jij zin in een oer gezellig teambuilding dinerspel...

v.a. € 55.00 p.p.

In de percussieworkshop in Amsterdam maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je tijdens dit teamuitje met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Amsterdam zullen jullie kennis maken met een abstracte manier van schilderen, waardoor jullie al je creativiteit op het doek loslaten. Alles mag en alles kan. Binnen de lijntjes schilderen? Dat kennen wij niet! Als is het uiteraard wel de bedoeling dat de verf op het doek belandt! Tijdens dit teamuitje in Amsterdam zullen jullie gezamenlijk een schitterend doek maken dat meegaat naar kantoor als aandenken van deze dag!

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een teamuitje in Amsterdam? De stad met ruim 2500 woonboten en met de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld, dan is dit uitje perfect voor jullie! Ga samen met jouw team de strijd aan tegen de andere teams en zorg ervoor dat jullie de lekkerste en mooiste gerechten maken. Zet uw koksmuts op, hou de pannen gereed en zet alle ingrediënten klaar.

v.a. € 70.00 p.p.

Deze populaire quiz, bekend van TV, is het meest hilarische teamuitje voor jou en je collega’s in Amsterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Ga de strijd met je collega's aan tijdens deze gezellige op maat gemaakte pubquiz en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Amsterdam tijdens dit teamuitje

v.a. € 24.50 p.p.

Met dit teamuitje in Amsterdam maken jullie kennis met de traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland namelijk de Haka! Leer als team je tegenstanders te intimideren  door middel van de eeuwen oude Maori dans. Creëer jullie eigen haka met dit teamuitje in Amsterdam.

v.a. € 25.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Amsterdam strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen

v.a. € 25.00 p.p.

Een uniek Amsterdams teamuitje en ook nog eens maatschappelijk verantwoord? Dit teamuitje is volledig gewijd aan het helpen van de hulpbehoevenden in onze samenleving. Beantwoord vragen over Amsterdamse helden zoals Johan Cruijff. Iedereen kan een superheld zijn, met of zonder superkrachten! Het team dat de meeste heldendaden verricht zal bekroond worden met de titel “Superheroes Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Amsterdam worden jullie verdeeld in teams. Elk team krijgt een Ipad mee die jullie door de stad navigeert. Voer samen met je team leuke en lastige opdrachten uit in Amsterdam. Beantwoord vragen over Amsterdam en zorg dat jullie team de meeste punten verzamelt. Het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis. Als afsluiter zullen al de foto’s en video’s opgestuurd worden in een digitaal foto-album. Al met al: het teamuitje in Amsterdam!

v.a. € 32.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Amsterdamse teamuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Amsterdam kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Op zoek naar het perfecte teamuitje in Amsterdam? Dan is help de directeur is ontvoerd het programma voor jullie. Creatief, lef, stressbestendig en samenwerken zijn de sleutelwoorden voor dit teamuitje in Amsterdam. Zijn jullie bereid om alles in te zetten? Werk samen, wees creatief en verzamel genoeg losgeld en wie weet bevrijden jullie de directeur.

v.a. € 37.50 p.p.

Samen met je collega's stap je in de buurt van Amsterdam aan boord van dit prachtige schip. Tijdens dit teamuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht en de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen en ontspannen op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje ga je een spectaculaire en competitieve strijd aan op het Amsterdamse water. Tijdens deze drakenboot race stap je samen met je collega's de drakenboot in om vervolgens aangevoerd door het tempo van de drum als eerste de finish te halen

v.a. € 39.50 p.p.

Workshop Lipdub Maken Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipd...

v.a. € 29.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Amsterdam. Een leuk teamuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige teamuitje. Wie weet gaat jouw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Met je team samen een gezellig creatieve ochtend of middag. Onder begeleiding van een ervaren kunstenaar gaan jullie de kunstwerken van de beroemde schilder Bob Ross na maken in Amsterdam. De workshop is geschikt voor iedereen met of zonder ervaring in de schilderswereld. Je zal versteld staan van het eindresultaat dat je mee naar huis kan nemen.

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als teamuitje in Amsterdam? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Mogelijk op verschillende locaties in Amsterdam.

v.a. € 29.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van je andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Amsterdam als teamuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Bij dit teamuitje in Amsterdam kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op!  Inclusief iPad, het moderne notitieblok, peur naar hints in Amsterdam. Zoek de verbanden en vind de dader van deze koelbloedige moord. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Tijdens deze verplaatsbare escape room in Amsterdam, moeten jullie binnen een uur de locatie van journalisten vinden. Jullie maken namelijk deel uit van Pablo Escabar’s kartel en jullie zijn gespot tijdens het uitvoeren van een ontvoering. Om dit geheim te houden en niet ontmaskerd te worden moeten jullie raadsel, puzzels en beslissingen nemen. In een strijd tegen de klok en de andere teams in een bloedstollende game.

v.a. € 32.50 p.p.

Zin in een swingende en hilarische avond? Boek dan deze popquiz in Utrecht. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit teamuitje zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve bedrijfsuitjes in Amsterdam. Kruip in je eigen luchtbel en probeer te scoren. Klinkt gemakkelijk? Niet als je collega’s je omver mogen gooien! Dit teamuitje zorgt voor hilarische situaties, voor spelers én toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Amsterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit teamuitje in Amsterdam. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Bier drinken kunnen we allemaal. Maar kun je ook zelf een goed biertje tappen?Op een leuke locatie in Amsterdam leer je tijdens dit teamuitje het perfecte biertje tappen. Na een korte uitleg van de bartender krijg je zelf de mogelijkheid om de techniek in praktijk te brengen. Glas schuin houden, tap openen en een keer afschuimen. Proost!

v.a. € 24.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsfeest maken wij van elke locatie in Amsterdam een Cubaanse nachtclub. Van diner, tot cocktails, tot casino wij maken dit teamuitje om niet te vergeten. Combineer dit feest een ander activiteit of uitje overdag en sluit de dag af met een Cuba Libre party in Zuid Amerikaanse Stijl.

v.a. € 99.00 p.p.

Het spel Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse serie Penoza. Het ideale spel om de onderwereld te ontdekken en te ervaren. Met een iPad in de hand en een plattegrond van de stad, is het aan jullie om de verschillende locaties te vinden en de bijhorende opdrachten zo origineel mogelijk op te lossen. Lukt het jullie om koning van de onderwereld te worden? Maar kijk uit, de recherche zit op je hielen.

v.a. € 34.50 p.p.

Jeep Safari Monster Rally Deze stoere rally start op één van onze gezellige locaties aan “De Veerplas” ...

v.a. € 85.00 p.p.

Ervaar in hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test je geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij tijdens dit teamuitje de ultieme Robinson van Amsterdam en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.

Het is misschien wel de bekendste en oudste strijd die er is: de strijd tussen de geslachten. Tijdens deze doldwaze quiz in Amsterdam komen jullie eindelijk achter de waarheid. Het wordt een avond vol herkenningen, erkenningen, ontkenningen en teambuilding. Wie gaan dit teamuitje winnen: de jongens of de meisjes?

v.a. € 24.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Amsterdam ga je de strijd aan tegen elkaar met een Quad Experience, Hummer Experience of GPS tocht. Je voert uitdagende proeven uit in een gevarieerd programma. De verschillende activiteiten vereisen telkens andere vaardigheden en technieken van het team en de chauffeur.

v.a. € 49.50 p.p.

Altijd al je eigen commercial of videoclip willen maken? Dat is namelijk precies wat je gaat doen. In dit teamuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie in Amsterdam werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Een van de meest avontuurlijke teamuitjes is de Fortress Adventure Experience in op het Forteiland IJmuiden in de buurt van Amsterdam. Je kan verschillende onderdelen aan je programma toevoegen zoals de fort discovery een avontuurlijke tocht door het gangenstelsel met verschillende teamopdrachten. De fort adventure met grensverleggende activiteiten op gebied van teambuilding. Maar ook een rondleiding is mogelijk. Kortom geniet van de mogelijkheden van het mooi Fort bij IJmuiden.

v.a. € 85.00 p.p.
Getoond 1–50 van 139123