Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.Teamuitje Amsterdam

Teamuitje in Amsterdam? De hoofdstad van ons land biedt fantastische mogelijkheden om van uw teamuitje een onvergetelijke dag van te maken. Wat dacht u van één van onze vaararrangementen zoals de sloepen game Amsterdam om de teamspirit van uw afdeling of te vergroten of de spannende Escape Room XXl? Het teamuitje kan ook bestaan uit een Segway Safari Amsterdam of een Bob Ross Schilder Workshop.

 

Amsterdam is onze thuishaven en daarom zijn wij als geen ander gespecialiseerd in de leukste activiteiten. Of het nou actief, sportief, culinair of actie en avontuur moet zijn, Monsterevents regelt een compleet verzorgde dag of middag voor u. Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren om uw teamuitje tot een geslaagde dag te maken.

 

Neem nu contact op met een onze adviseurs

Getoond 1–50 van 134123