Personeelsuitje Amsterdam

Amsterdam, de prachtige hoofdstad van Nederland is uitermate geschikt voor een personeelsuitje.

 

Amsterdam is divers, uniek en creatief. Er zijn tal van mogelijkheden voor een personeelsuitje in deze stad. Ontdek Amsterdam door middel van een een vaararrangement zoals de Sloepengame, waarbij je het in je eigen sloep opneemt tegen je collega's en je leukste opdrachten moet uitvoeren of de Amsterdam Light Festival Tour.

 

Of boek een van de stad of dinerspellen zoals Help! De Directeur Is Ontvoerd, of ontsnap uit een echte Escape Room. Natuurlijk kunnen wij op gebied van culinaire personeelsuitjes ook de leukste activiteiten voor jullie regelen zoals een Walking Diner door Amsterdam waar je elke gang ergens anders eet of het Real-Life Moorddiner waar je tijdens een drie gangen diner een moord gaat oplossen.

 

Mocht je in een creatieve bui zijn dan is de Bob Ross Schilder Workshop wellicht iets voor jullie of een workshop Verf Gooien.

 

Bij Monsterevents boek je de leukste personeelsuitjes. Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakte dag.

Deze dropping in de Amsterdamse bossen is het allerleukste personeelsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende personeelsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste personeelsuitje van Amsterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Ga terug in de tijd en herbeleef een ouderwetse gymles in Rotterdam. De gymles wordt begeleid door "Meester Jan". Tijdens dit personeelsuitje mogen de zweetbandjes om en speel je ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Tijdens dit personeelsuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan gewapend met een iPad Amsterdam in en bezoeken plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien en wat weten de de buurtbewoners? Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leek een leuk personeelsuitje maar de dag slaat om en verandert in een spannend avontuur. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die met een e-bom alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand in Amsterdam opgesloten en gaan aan de hand van cryptische aanwijzingen op zoek naar de e-bom in jullie pand om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam ga je op zoek naar je vermiste collega. Iedereen wist dat ze een wildebras was maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog aanvullende informatie voor jouw team. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten!   Zit jij ook al de hele winter binn...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Op zoek naar een bedrijfsuitje vol met teambuilding en in het teken van charity? Dan is het bedrijfsuitje BMX ...

v.a. € 59.50 p.p.

Ben jij op zoek naar een stoer personeelssuitje in Amsterdam? De workshop Zwaardvechten laat jou en je collega's een kijkje nemen, hoe het er in de middeleeuwen aan toe ging. In tweetallen zullen jullie de techniek leren die in het zwaardvechten wordt gebracht. Jullie worden getraind door Mishael Lopes Cardozo, zwaardmeester, expert in Middeleeuwse vechtkunsten en acteur uit Game of Thrones. Word jij de nieuwe koning of koningin van Amsterdam?

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar een zeer uniek personeelsuitje in Amsterdam waarbij jullie een speciale bijdrage kunnen leveren aan de samenleving? Dan is de paralympische spelen bij Only Friends in Amsterdam hét personeelsuitje voor jullie. Rolstoelbasketbal, zitvolleybal, blind handballen of kickboksen, combineer de paralympische sporten en beleef hoe het is om te sporten met een beperking.

v.a. € 25.00 p.p.

De angstige tijd van de tweede wereld oorlog. De onverslaanbare honger en de bloedstollende aanslagen. Dit speelde zich af in 1944. Amsterdam was bezet door de Duitsers en er was bijna geen eten en geld. Maar er was nog hoop, want een paar dappere strijders zaten bij het verzet. Ook jij kan nu verzetsheld spelen en een Britse piloot redden, door opdrachten te doen, raadsels en vragen over deze oorlogstijd correct te beantwoorden.

v.a. € 32.50 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd al je eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wi...

v.a. € 44.50 p.p.

Je dacht je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Amsterdamse personeelsuitje Ontmasker de Mol! In elk team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem jullie opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Je kent Expeditie Robinson van tv maar nu ben je zelf kandidaat. Tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam is samenwerking essentieel. Je ondergaat spectaculaire proeven, saboteert je collega's en zorg je ervoor dat je niet wordt weggestemd tijdens de Eilandraad. Ben jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Amsterdam? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit personeelsuitje in Amsterdam is geschikt voor iedereen!

 

v.a. € 70.00 p.p.

Op zoek naar een creatief personeelsuitje in Amsterdam? Dan is de workshop Verf Gooien echt iets voor jullie! Tijdens deze workshop kunnen jullie alle stress en werkdruk eruit gooien. Pak je favoriete kleuren en gooi ze op het doek. Het uiteindelijke resultaat mag je mee naar huis nemen als aandenken van jullie personeelsuitje in Amsterdam.

v.a. € 29.50 p.p.

De titel verraad het al. De spanning loopt hoog op tijdens dit personeelsuitje. Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken?Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om samen uit één van de uitdagende Escape Rooms in Amsterdam te ontsnappen.

v.a. € 27.50 p.p.

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam...

v.a. € 47.50 p.p.

In deze gezellige op maat gemaakte pubquiz ga de strijd met je collega's aan. Geniet tijdens het quizen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Utrecht en grijpt de titel bij dit personeelsuitje?

v.a. € 24.50 p.p.

De Escape Room XXL in Amsterdam is speciaal voor grotere groepen. Tijdens dit personeelsuitje krijgen jullie één uur de tijd om met behulp van puzzels, anagrammen en raadsels het mysterie op te lossen. Een goede samenwerking is een must! Welk team voorkomt dat er nog meer slachtoffers vallen?

v.a. € 39.50 p.p.

Met dit personeelsuitje in Amsterdam maken jullie kennis met een traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland namelijk: de Haka.  De Haka is een dans bedoeld om de band van de groep te versterken en mentaal voor te bereiden voor een gevecht. Met dit personeelsuitje geven jullie je zelfvertrouwen een boost en ontwikkelen jullie leiderschap!

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met je collega's ga je tijdens dit speciale personeelsuitje de maatschappij in Amsterdam een handje helpen. Dit personeelsuitje staat in het teken van het verbeteren van de samenleving en het milieu. Iedereen is een superheld of kan dit worden, daar heb je geen superkrachten voor nodig! In teams gaan jullie op pad om de meeste heldendaden te verrichten. Wie wint mag zich “Superhero Of The Day” noemen.

v.a. € 32.50 p.p.

Bergen, bomen, wolken en een prachtige lucht. Dit waren de kenmerken van een schilderij van Bob Ross. Het is nu mogelijk om zelf een kunstenaar te worden. Professioneel schilder of amateur, iedereen kan iets moois creëren tijden de Bob Ross Schilderworkshop in Amsterdam. In een atelier gaan jullie aan de slag met een begeleider die elke deelnemer de tips en trucs kan leren om de volgende kunstenaar te worden.

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam is het aan jullie de taak om goed samen te werken en snel te reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt jullie een videoboodschap waarin verteld wordt dat het bedrijf is overgenomen en gehackt. Aan jullie de taak om aan de harde eisen van de hackers te voldoen. Lukt het jullie om de controle over het bedrijf weer terug te krijgen? Ga de strijd aan tijdens het perfecte en spannende personeelsuitje in Amsterdam.

v.a. € 37.50 p.p.

In een bloedstollend tegen de andere kartelen zullen jullie stuk voor stuk de journalisten het zwijgen op moeten leggen. Er heeft een ontvoering plaats gevonden en dat is gezien. Nu wordt er op Pablo Escabar’s kartel gejaagd waar jullie onderdeel van zijn. In deze verplaatsbare Escape Room in Amsterdam kunnen jullie dit uitvoeren op elke gewenste locatie. In een strijd tegen de klok moeten jullie de locatie ontrafelen van de journalisten hun documentaire klaar hebben en de hele organisatie ontmaskeren.

v.a. € 32.50 p.p.

Ook in het zomerseizoen is een ijskoud creatief personeelsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop in Amsterdam. Jullie leren een prachtig ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur Bouwen is de 'coolste' activiteit, ook tijdens de zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

Het enige wat je krijgt is een telefoon! Ben jij met je collega’s in staat om, met alleen deze telefoon tot jullie beschikking, spannende opdrachten dwars door Amsterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit personeelsuitje. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam wordt jullie samenwerkingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durven jullie de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam gaan jullie proberen jullie directeur te redden. Kunnen jullie genoeg losgeld bij elkaar sprokkelen om de directeur te bevrijden? Alles komt tijdens dit spannende personeelsuitje in Amsterdam aan bod; van samenwerken tot aan slim spelen. Zet alles op alles, dan krijgen jullie de directeur terug.

v.a. € 37.50 p.p.

Handschoenen aan en muts op bij dit personeelsuitje. Kruip in de huid van een Olympische sporter tijdens de Apres Ski Winterspelen in Amsterdam. Tijdens dit personeelsuitje strijden jullie in teams tegen elkaar. Jullie binden de lange latten onder en zagen boomstammen door om voor het Olympisch vuur brandend te houden. Jullie gaan je uitleven op spellen als bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen. Een sportief en actief uitje met veel plezier met je collega's.

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed personeelsuitje in Amsterdam? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale uitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Gewoon een ontspannen dag met een personeelsuitje als alle andere. Tenminste, dat zou je denken...


Totdat er iemand komt binnenlopen met een bomkoffer met een aftellende klok. Wat te doen? De paniek slaat toe want jullie zijn ineens middenin je ergste nachtmerrie terecht gekomen. Dit personeelsuitje in Amsterdam draait om snelheid, spanning en oplossen van de moeilijkste raadsels. Je hebt minder dan twee uur om een de tikkende bomkoffer te ontmantelen.

v.a. € 32.50 p.p.

Een biertje drinken dat kunnen we allemaal . Maar hoe tap je nou het perfecte biertje? Op een leuke locatie in Amsterdam leer je tijdens dit personeelsuitje het perfecte biertje tappen. Na een korte uitleg van de bartender krijg je zelf de mogelijkheid om de techniek in praktijk te brengen tijdens dit . Glas schuin houden, tap openen en een keer afschuimen. Proost!

v.a. € 24.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsfeest toveren wij elke locatie in Amsterdam om in een Cubaanse nachtclub. Van diner, tot cocktails, tot casino wij maken dit personeelsuitje onvergetelijk. Combineer dit feest een ander activiteit of uitje overdag en sluit de dag af met een Cuba Libre party in Zuid Amerikaanse Stijl.

v.a. € 99.00 p.p.

Jeep Safari Monster Rally Deze stoere rally start op één van onze gezellige locaties aan “De Veerplas” ...

v.a. € 85.00 p.p.

Ervaar hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test uw geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam de ultieme Robinson en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.

Luxe Cruise door AmsterdamEen luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz mu...

v.a. € 69.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische personeelsuitje voor jou en je collega’s in Amsterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles Mag Op Zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Wanneer je zin hebt in een swingende en hilarische avond dan is deze popquiz in Amsterdam echt wat voor jullie. In dit personeelsuitje wordt jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat je collega's zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje ga je een spectaculaire en competitieve strijd aan op het Amsterdamse water. Tijdens deze drakenboot race stap je samen met je collega's de drakenboot in om vervolgens als eerste de finish te halen aangevoerd door het tempo van de drum.

v.a. € 39.50 p.p.

Ga samen met je collega’s dit spannende avontuur aan en ervaar de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel. Dit personeelsuitje is grensverleggend en sensationeel. Een exclusieve offroad beleving in Amsterdam. Het is een totaalspektakel, waarin de werknemers in teams een zeer gevarieerd en spectaculaire dag beleven, vol plezier en uitdaging op een mooie locatie.

v.a. € 49.50 p.p.

Bij dit interactieve personeelsuitje kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en ga je in Den Haag op speurtocht naar de moordenaar van Debby V. op! Zoek naar hints, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie in Amsterdam werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als personeelsuitje in Amsterdam? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Aan het eind van de dag neem je je creatie mee naar huis.

v.a. € 29.50 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door je haren, het roer in je handen en water zover het oog reikt. In de buurt van Amsterdam stap je aan boord van het wedstrijdjacht. Tijdens het zeilen op dit wedstrijdzeiljacht krijg je de kans om jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen een heerlijk personeelsuitje zonder zorgen en met de wind in je haren.

v.a. € 79.50 p.p.
Getoond 1–50 van 139123