Teamuitje Breda

Bij Monsterevents organiseren wij een onvergetelijk teamuitje in Breda, waarbij teambuilding centraal staat. Of je nu op zoek bent naar een dag vol actie en avontuur of juist een creatief uitje, bij ons ben je aan het juiste adres. Een van onze meest populaire activiteiten is Hunted - The City Game Experience, maar ook de iPad Citybattle is populair en vergeet vooral het spel Help, de directeur is ontvoerd niet. Naast teamuitjes in Breda, biedt Monsterevents ook bedrijfsuitjes in Breda, personeelsuitjes en teambuildingactiviteiten.
Lees meer

Daarnaast bieden wij ook de workshop Feedback Matters aan die jullie kunnen volgen tijdens het teamuitje in Breda. En wat dacht je van een Haka Workshop of Salsa Workshop. En voor de sportieve teams bieden we onder andere Expeditie Robinson en Highland Games aan, waarbij jullie verschillende uitdagingen aangaan en jullie fysieke kracht en doorzettingsvermogen op de proef worden gesteld. Voor degenen die liever creatief bezig zijn tijdens het teamuitje in Breda, bieden wij ook workshops aan zoals naaktmodel schilderen of graffiti spuiten aan.

Wist je dat Breda de bijnaam 'Parel van het Zuiden' heeft? Deze naam heeft de stad in Brabant te danken aan de vele groene parken, historische gebouwen en gezellige pleinen die het tot één van de mooiste steden van het zuiden maken. Kortom, bij Monsterevents hebben we voor elk team wat wils. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw teamuitje in Breda kunnen betekenen. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier!

Teamuitje Breda: Workshop Bounce Back
Prijs op aanvraag
Getoond 1–50 van 145123