Teamuitje Rotterdam

Teamuitje met jouw afdeling in Rotterdam? De prachtige havenstad gelegen aan  de Maas in Zuid-Holland biedt een ruim aanbod aan leukste teamuitjes. Ontdek de stad met de Segway Safari Rotterdam of neem het tegen je collega’s op in een drakenboot race. Ga je meer voor teambuilding dan bieden wij een groot aanbod voor een workshops zoals workshop verf gooien of de spannende kleiduifschieten, scherpschieten en boogschieten op een shooting range.

 

De Maasstad is ook een perfect toneel voor outdoor activiteiten zoals de Ipad City Challenge of een van ons meest geboekte teamuitjes de Tuk Tuk Rally door Rotterdam

 

Neem nu contact op met onze adviseur en laat een op maat gemaakte teamuitje voor je samenstellen.

Deze dropping in de Rotterdamse bossen is het allerleukste teamuitje voor jullie! Tijdens dit spannende teamuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teamuitje van Rotterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Een van de leukste teamuitjes is een ouderwetse gymles in een Rotterdamse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie van Rotterdam een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. In dit teamuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie taak om de moord op te lossen. Met een iPad met aanwijzingen gaan jullie de stad in en bezoeken belangrijke plekken. Waar is ze voor het laatst gezien en waarom vertellen de buurtbewoners niet alles wat ze weten? Alle informatie is belangrijk om deze moordzaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een gezellige dag verandert als snel in een spannend teamuitje. Jullie bedrijf in Rotterdam is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Het kantoorpand wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Een spannend teamuitje in Rotterdam waarbij jullie op zoek gaan naar je vermiste collega. Jullie collega stond altijd al bekend al wildebras maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog informatie vrijgegeven. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten!   Zit jij ook al de hele winter binn...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Op zoek naar een bedrijfsuitje vol met teambuilding en in het teken van charity? Dan is het bedrijfsuitje BMX ...

v.a. € 59.50 p.p.

Een Duitse invasie staat om de hoek. Rotterdam ligt onder vuur door de Duitsers tijdens de tweede wereldoorlog. In een spannende strijd tegen andere teams krijgen jullie de kans om een invasie te voorkomen. Door opdrachten uit te voeren, codes te kraken en raadsels op te lossen verdienen jullie punten die jullie dichter bij de oplossing brengen. Onderschep gecodeerde berichten, win de oorlog en red de omgeving van Rotterdam.

v.a. € 35.00 p.p.

Dit spannende teamuitje in de omgeving van Rotterdam draait om samenwerking, tactiek en snel reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt een videoboodschap. Ze hebben de systemen van jullie bedrijf gehackt. Kunnen jullie aan de eisen van de hackers voldoen en kunnen jullie je bedrijf terugwinnen?

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Rotterdam strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen

v.a. € 25.00 p.p.

De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd: je eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!...

v.a. € 37.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Rotterdamse teamuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Rotterdam kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Bij dit teamuitje in Rotterdam kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op!  Inclusief iPad, het moderne notitieblok, peur naar hints in Rotterdam. Zoek de verbanden en vind de dader van deze koelbloedige moord. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Waan jezelf een olympische sporter tijdens onze Après Ski Winterspelen in Rotterdam! In dit teamuitje binden jullie in teams de lange latten onder, zagen jullie hout voor het olympisch vuur en neem je deel in de Biatlon. Uiteraard mogen het bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen niet ontbreken.

v.a. € 29.50 p.p.

Militaire dienstplicht met een knipoogDit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training m...

v.a. € 54.50 p.p.

Zin in een swingende en hilarische avond? Boek dan deze popquiz in Utrecht. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit teamuitje zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.

Niet bang voor een beetje wind? Passen snelheid, behendigheid en actie bij jou? Dan is Blokarten in Rotterdam het perfecte uitje voor jou, je vrienden, collega’s of familie. Laag over de grond scheuren jullie over de grond met wel 60 kilometer per uur. Een avontuurlijk en uitdagende activiteit die te leren is voor iedereen.

v.a. € 25.00 p.p.

Met dit teamuitje in Rotterdam maken jullie kennis met de traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland namelijk de Haka! Leer als team je tegenstanders te intimideren  door middel van de eeuwen oude Maori dans. Creëer jullie eigen haka met dit teamuitje in Rotterdam.

v.a. € 25.00 p.p.

Pablo Escobar’s Favela Cartel heeft iemand aan de rand van de wijk ontvoerd. Er zijn getuigen, namelijk een groep journalisten die een documentaire wilden maken over Pablo Escobar. Kunnen jullie ervoor zorgen dat de journalisten het op het zwijgen leggen zodat jullie niet worden ontmaskerd? Beleef het allemaal in het bloedstollende Rotterdamse teamuitje: Favela Cartel!

v.a. € 32.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Rotterdam. Een leuk teamuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige teamuitje. Wie weet gaat jouw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Ga de strijd met je collega's aan tijdens deze gezellige op maat gemaakte pubquiz en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Rotterdam tijdens dit teamuitje

v.a. € 24.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit teamuitje in Rotterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je teamuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen in Rotterdam. Een ultiem overlevingsspel waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het teamuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

Het spel ‘Oorlogswinter’ is pure spanning gecombineerd met de Nederlandse geschiedenis. Zouden jullie graag eens verzetsstrijders uit de jaren 1944 willen zijn? Dan is dit jullie kans! Kunnen jullie de  schuilplaats van de Britse piloot Jack achterhalen? Verzamel zoveel mogelijk punten door opdrachten op te lossen en vind de locatie van Jack, dat maakt jullie het winnende team.

v.a. € 32.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed teamuitje in Rotterdam? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale teamuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit teamuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Schuilt er een Picasso in een van jouw collega's? Of net helemaal niet? Dan is dit misschien wel het ultieme teamuitje in Rotterdam voor jullie. Een uitje dat een doek vol kleuren oplevert maar ook 2 uur vol plezier voor het hele team. Na een korte uitleg over diverse technieken, kunnen jullie direct aan de slag. Binnen de lijntjes schilderen bestaat gelukkig niet. Samen één groot creatief doek ontwikkelen of allemaal kleine schilderijen? Alles is mogelijk.

v.a. € 29.50 p.p.

Ga in Rotterdam samen met je collega’s de strijd aan om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren op bijvoorbeeld de Kruiskade, dat na de oorlog een bruisend uitgaanscentrum is geworden met maar liefst vier bioscopen: Luxor, Lumière, Thalia en Corso. Een uniek teamuitje in Rotterdam, waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan de maatschappij. Voer zoveel mogelijk opdrachten goed uit en noem jezelf “Superhero of the day” van Rotterdam.

 

v.a. € 32.50 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar, het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit teamuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Rotterdam een schilderij waar je trots op kunt zijn. Ervaar zelf The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de Rotterdamse criminele wereld; drugs, afpersing, omkopen, …. De strategische Rotterdamse haven is een belangrijk doorvoerpunt. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen en de haven in te nemen? Voer tijdens dit teamuitje opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de top komen.

v.a. € 34.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van je andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Rotterdam als teamuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Rotterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit teamuitje in Rotterdam. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Samen met je collega's stap je in de buurt van Rotterdam aan boord van dit prachtige schip. Tijdens dit teamuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht en de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen en ontspannen op het water.

v.a. € 99.00 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop een perfect teamuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Rotterdam onder begeleiding van een enthousiaste chef die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van het vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Ballonvaart, een onvergetelijke belevenis. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven bove...

v.a. € 165.00 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Rotterdam? Dan is dit teamuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit uitje krijgen jullie culinaire opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, deze dag is geschikt voor iedereen! Natuurlijk eet je je eigen maaltijd op! Smakelijk eten!

v.a. € 70.00 p.p.

Het is misschien wel de bekendste en oudste strijd die er is: de strijd tussen de geslachten. Tijdens deze doldwaze quiz in Rotterdam komen jullie eindelijk achter de waarheid. Het wordt een avond vol herkenningen, erkenningen, ontkenningen en teambuilding. Wie gaan dit teamuitje winnen: de jongens of de meisjes?

v.a. € 24.50 p.p.

In de percussieworkshop in Rotterdam maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je tijdens dit teamuitje met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Leer de fijne kneepjes van het pokerspel tijdens dit teamuitje in Rotterdam. Hoe bluf je, wanneer verhoog je en wanneer gooi je je kaarten weg. Tijdens deze workshop wordt alles duidelijk. Callen, folden, raisen.. deze begrippen zullen niet langer vreemd in de oren klinken. Na het volgen van een workshop pokeren ga je zelf aan de slag! Maar vergeet niet zelf alvast te oefenen op je pokerface.

v.a. € 27.50 p.p.

Deze populaire quiz, bekend van TV, is het meest hilarische teamuitje voor jou en je collega’s in Rotterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Je dacht je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Rotterdamse teamuitje Ontmasker de Mol! In ieder team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem de opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Hebben jullie een gouden keeltje en een voorliefde voor Rotterdamse Smartlappen? De “Smartlappen workshop met CD opname” is hét teamuitje voor jullie! Want na deze Smartlappen Workshop kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele meezingers en nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de CD met opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.

Ervaar in hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test je geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij tijdens dit teamuitje de ultieme Robinson van Amsterdam en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.
Getoond 1–50 van 135123