Teamuitje Utrecht

Teamuitje in Utrecht op de kalender? Wij helpen u hierbij!

 

De oude binnenstad van Utrecht herbergt de prachtige kanalen voor een outdoor teamuitje zoals de Interactieve Sloepentocht door Utrecht of een van de stads- en dinerspelen zoals Help De Directeur Is Ontvoerd.

 

Maar ook buiten Utrecht centrum ligt nog de prachtige provincie Utrecht om te ontdekken en daar is genoeg te doen als teamuitje. Wat dacht je van een avontuur tijdens de Eendenrally of een van onze andere gemotoriseerde activiteiten zoals een slipcursus en off road outdoor teambuildingsdag.

 

Wij zorgen voor een persoonlijk advies om uw teamuitje op maat voor u te maken. Neem contact met ons op met ons team van adviseurs.

Het teamuitje: De Strijdmacht Dropping! Op de Utrechtse Heuvelrug hebben jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen. Jullie zitten als team midden in de Tweede Wereldoorlog en er dreigt een Duitse invasie uit te breken! Verzamel samen met jullie teams zoveel mogelijk aanwijzingen door opdrachten te voltooien. Redden jullie het land van de Duitsers? Beleef het nu met De Strijdmacht Dropping als Teamuitje!

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teamuitje van Utrecht. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Een van de leukste teamuitjes is een ouderwetse gymles in een Utrechtse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie van Utrecht een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. In dit teamuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie taak om de moord op te lossen. Met een iPad met aanwijzingen gaan jullie de stad in en bezoeken belangrijke plekken. Waar is ze voor het laatst gezien en waarom vertellen de buurtbewoners niet alles wat ze weten? Alle informatie is belangrijk om deze moordzaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een gezellige dag verandert als snel in een spannend teamuitje. Jullie bedrijf in Utrecht is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Het kantoorpand wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij e...

v.a. € 34.50 p.p.

In de percussieworkshop in Utrecht maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je tijdens dit teamuitje met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Ga met dit teamuitje terug in de tijd en bestuur een ouderwetse Eend, ook wel 2 CV genoemd. Samen met je collega’s ontdek je de mooiste plekken van de provincie Utrecht. Rijd met je team in de ochtendmist, middagzon of een complete dag in één van de leuke Franse auto’s.

v.a. € 45.00 p.p.

Voor het leuke en spannende teamuitje Help de directeur is ontvoerd in Utrecht zijn creatief, lef, stressbestendig en samenwerken de sleutelwoorden. De deelnemers worden tijdens Help de directeur is ontvoerd in Utrecht getest op verschillende kenmerken. Dit teamuitje Help de directeur is ontvoerd in Utrecht zorgt weer voor beter interne communicatie, samenhorigheid, verbintenis en betere sfeer binnen uw team. Help de directeur is ontvoerd speelt zich af in de oude binnenstad van Utrecht en deze karakteristieke stad leent zich uitermate goed voor dit teamuitje.

v.a. € 37.50 p.p.

Zin in een swingende en hilarische avond? Boek dan deze popquiz in Utrecht. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit teamuitje zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Jeep Safari dag op de Veluwe Uw eigen “Camel Trophy” op de Veluwe! Doorkruis de Veluwe met een jeepsafari...

v.a. € 79.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit teamuitje in Utrecht is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je teamuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Utrecht strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen

v.a. € 25.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Utrecht wordt jullie samenwerkingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durven jullie de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Utrechtse teamuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Utrecht kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Het is misschien wel de bekendste en oudste strijd die er is: de strijd tussen de geslachten. Tijdens deze doldwaze quiz in Utrecht komen jullie eindelijk achter de waarheid. Het wordt een avond vol herkenningen, erkenningen, ontkenningen en teambuilding. Wie gaan dit teamuitje winnen: de jongens of de meisjes?

v.a. € 24.50 p.p.

Met dit teamuitje in Utrecht maken jullie kennis met de traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland namelijk de Haka! Leer als team je tegenstanders te intimideren  door middel van de eeuwen oude Maori dans. Creëer jullie eigen haka met dit teamuitje in Utrecht.

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Utrecht? Dan is dit teamuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit uitje krijgen jullie culinaire opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, deze dag is geschikt voor iedereen! Natuurlijk eet je je eigen maaltijd op! Smakelijk eten!

v.a. € 70.00 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Utrecht. Een leuk teamuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige teamuitje. Wie weet gaat jouw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Veluwe Adventure Day Gemotoriseerd, teambuilding, sensationeel, exclusieve belevenissen!   Ervaar het avont...

v.a. € 50.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje in de buurt van Utrecht krijgen jullie na een uitgebreide demonstratie en uitleg zelf de kans om de roofvogels te laten vliegen. Je krijgt uitleg over het ambacht Valkerij, je leert een loer leggen en trekt zelf de leren handschoen aan om deze machtige beesten te laten vliegen.

v.a. € 39.50 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop een perfect teamuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Utrecht onder begeleiding van een enthousiaste chef die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van het vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse tv-serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de de criminele wereld in Utrecht; drugs, afpersing, omkopen, …. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen? Voer tijdens dit teamuitje opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de leiding komen.

v.a. € 34.50 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft iemand van Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn een ontvoering gepleegd. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om dit openbaar te maken. In het hoofdkantoor in Utrecht moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden? Dat is de opdracht tijdens dit teamuitje

v.a. € 32.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van je andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Utrecht als teamuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Wie ben ik?! DinerspelWeet jij wie, wat of waar je bent?Heb jij zin in een oer gezellig teambuilding dinerspel...

v.a. € 55.00 p.p.

Militaire dienstplicht met een knipoogDit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training m...

v.a. € 54.50 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve teamuitjes in Utrecht. Kruip in je eigen luchtbel en probeer te scoren. Klinkt gemakkelijk? Niet als je collega’s je omver mogen gooien! Dit teamuitje zorgt voor hilarische situaties, voor spelers én toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Altijd al eens een cultureel teamuitje in Utrecht willen doen met jouw bedrijf? Dan is deze iPad City Challenge het perfecte uitje voor jullie. Samenwerken, humor, lef een heel veel creativiteit zijn de sleutelelementen voor dit Utrechtse bedrijfsuitje. Voer zoveel mogelijk opdrachten zo origineel mogelijk uit, geniet van het prachtige Rotterdam en zorg dat jouw team als eerste eindigt.

v.a. € 32.50 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar, het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit teamuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Utrecht een schilderij waar je trots op kunt zijn. Ervaar zelf The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Ga de strijd aan met jou team tijdens dit teamuitje in Utrecht.  Vaar via de Oudegracht en de singels langs bijzondere werven, historische gebouwen en bruggen en zien jullie het mooie groen dat Utrecht te bieden heeft. Speel samen en vaar rechtstreeks naar de overwinning!

v.a. € 47.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Fort Boyard De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons ...

v.a. € 42.50 p.p.

Actief en ontspannen Zeilen! Een dag op het water; alle neuzen dezelfde kant op, fun, concentratie, gezelligh...

v.a. € 99.00 p.p.

Hebben jullie er ook wel eens van gedroomd om Superman, Badman of Spiderman te zijn? Dan is “Superhero for a day” in Utrecht het perfecte teamuitje. Jullie zullen voor een dag echte superhelden zijn, zonder krachten. Help de hulpbehoevende, onze samenleving en het milieu maar leer ook wat bij over de beroemde historische en hedendaagse helden. Verricht zoveel mogelijk heldendaden en wordt “Superhero Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Bij dit teamuitje in Utrecht ga je in teams je eigen robot bouwen. Je speelt een aantal games waarmee je onderdelen kunt verdienen en daarna ga je met je team aan de slag. Met je zelfgebouwde robot gaan jullie in de zinderende finale de strijd aan met andere teams. De belangrijkste ingrediënten voor dit unieke bedrijfsuitje zijn creativiteit en strijdbaarheid.

v.a. € 49.00 p.p.

1944, iedereen weet wat er zich toen in Nederland afspeelde. Aanslagen en honger waren de grootste zorgen uit die tijd. Maar Utrecht was niet helemaal zonder hoop. Het verzet probeerde de Duitsers te dwarsbomen en onze bondgenoten te helpen waar het kon. Het is nu aan jullie om te helpen en op te komen voor hen die ons aan het helpen waren. Tijdens dit teamuitje voor je opdrachten uit om een Britse piloot te redden uit zijn neergestorte vliegveld zonder zelf gepakt te worden.

v.a. € 32.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed teamuitje in Utrecht? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale teamuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit teamuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Deze populaire quiz, bekend van TV, is het meest hilarische teamuitje voor jou en je collega’s in Utrecht. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Bij dit teamuitje in Utrecht kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op!  Inclusief iPad, het moderne notitieblok, peur naar hints in Utrecht. Zoek de verbanden en vind de dader van deze koelbloedige moord. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje in Utrecht? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Mogelijk op verschillende locaties in Utrecht.

v.a. € 29.50 p.p.

Waan jezelf een olympische sporter tijdens onze Après Ski Winterspelen in Utrecht! In dit teamuitje binden jullie in teams de lange latten onder, zagen jullie hout voor het olympisch vuur en neem je deel in de Biatlon. Uiteraard mogen het bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen niet ontbreken.

v.a. € 29.50 p.p.

Stuntman of vrouw voor 1 dag! Stuntman/vrouw voor een dag maakt een droom waar ! Monsterevents biedt u de un...

v.a. € 49.50 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Utrecht uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit teamuitje in Utrecht. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Schuilt er een Picasso in een van jouw collega's? Dan is dit misschien wel het ultieme teamuitje in Utrecht voor jullie. Een uitje dat een doek vol kleuren oplevert maar ook 2 uur vol plezier voor het hele team. Na een korte uitleg over diverse technieken, kunnen jullie direct aan de slag. Binnen de lijntjes schilderen bestaat gelukkig niet. Samen één groot creatief doek ontwikkelen of allemaal kleine schilderijen? Alles is mogelijk.

v.a. € 29.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

Ballonvaart, een onvergetelijke belevenis. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven bove...

v.a. € 165.00 p.p.

4x4 Terrein Rijden Deze Jeepsafari is een topper voor de actievere groepen. Off-Road rijden in deze 4x4 terre...

v.a. € 75.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.
Getoond 1–50 van 142123