Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Winterarrangementen teamuitje

Ook in de winter heeft Monsterevents het leukste teamuitje voor jouw afdeling of team. Op zoek naar teamuitje dat het teamverband verstevigt dan is Expeditie Poolcirkel iets voor jouw teamuitje.

Je moet strategisch inzicht hebben, samen kunnen werken. Ook psychologie speelt een grote rol bij dit teamuitj

Of laat het creatieve beest in je los en volg onder leiding van een expert een Workshop ijssculptuur Maken . Met een kettingzaag begin je met de grote stukken en je eindigt met een beitel om de laatste details aan jouw kunstwerk aan te brengen. Na deze inspanning ben je toe aan de Gluhwein Route, een heerlijke winterse wandeling met een heerlijk drankje in de hand.

 

Monsterevents heeft de leukste winterse arrangementen. Bekijk hieronder wat er allemaal nog meer mogelijk is en neem contact met ons op.