Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Themafeesten teamuitje

Ben je op zoek naar een teamuitje in de vorm van een themafeest dan is Monsterevents de partij die je zoekt. Wij regelen een complete avond of dag voor jouw team.

Een voorbeeld is de fameuze Disco Party, een swingend feest de heerlijke hits uit de jaren '70 en '80. Wijde pijpen, discolampen, glitterbollen, blokhakken en afrokapsels.

Of zet alles op het spel en laat je poker-, blackjack- en gokvaardigheden zien tijdens het Viva Las Vegas themafeest. De avond wordt begeleid door showgirls en een dj.

Meer zin in Zuid-Amerikaanse sferen dan het de Cuba Libre Party Night jouw ideale teamuitje. Je waant je in een Cubaanse nachtclub met opzwepende salsa muziek, cocktails en indoor strand met barbecue en heerlijke Zuid-Amerikaanse grills. Ook hier kan je een gokje wagen in het illegale Santiago de Cuba Casino.

 

Wij zorgen voor de fantastische aankleding van de feesten waardoor je nog lang kunt napraten of dit leuke teamuitje.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.