Personeelsuitje Den Haag

Den Haag is de ideale plek voor een personeelsuitje. Er zijn genoeg bezienswaardigheden voor onze Ipad City Challenge waarbij je zelf een speurtocht 2.0 door de stad doet. Of kies een van onze stad en dinerspellen als de Gouwe Ouwe Popquiz of het spannende Help! De Directeur Is Ontvoerd! Ben je toch op zoek naar een personeelsuitje in de natuur dan is het prachtige strand van Scheveningen een ideaal decor voor Expeditie Robinson XL, waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt, overleef jij de Eilandraad? Of het spectaculaire Blokarten op het strand.

Deze dropping in de Scheveningse Duinen is het allerleukste personeelsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende personeelsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste personeelsuitje van Den Haag. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Ga terug in de tijd en herbeleef een ouderwetse gymles in Den Haag. De gymles wordt begeleid door "Meester Jan". Tijdens dit personeelsuitje mogen de zweetbandjes om en speel je ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Tijdens dit personeelsuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan gewapend met een iPad Den Haag in en bezoeken plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien en wat weten de de buurtbewoners? Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leek een leuk personeelsuitje maar de dag slaat om en verandert in een spannend avontuur. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die met een e-bom alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand in Den Haag opgesloten en gaan aan de hand van cryptische aanwijzingen op zoek naar de e-bom in jullie pand om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Den Haag ga je op zoek naar je vermiste collega. Iedereen wist dat ze een wildebras was maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog aanvullende informatie voor jouw team. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten!   Zit jij ook al de hele winter binn...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Op zoek naar een bedrijfsuitje vol met teambuilding en in het teken van charity? Dan is het bedrijfsuitje BMX ...

v.a. € 59.50 p.p.

Tijdens jullie personeelsuitje kandidaat zijn van het razend populaire programma Expeditie Robinson. Dit kan nu ook op het strand van Scheveningen of in één van de stadsparken in Den Haag! Tijdens dit personeelsuitje staat samenwerken centraal. Strijd met jouw kamp in diverse proeven tegen je collega's en wordt de Robinson van het bedrijf!

v.a. € 25.00 p.p.

Leer uw collega’s op een andere manier kennen, ontdek wie de creatieveling is, de afwachter of juist de strever! Een prachtige manier om uw collega’s in een ander daglicht te zien! Ga de strijd aan met elkaar in verschillende Oostenrijkse spellen, word jij met je team de winnaar van al deze spelen? Dan mag je jezelf een echte Oostenrijker noemen. Nu kan jij de kampioen van Den Haag worden!

v.a. € 29.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Den Haag? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit personeelsuitje in Den Haag is geschikt voor iedereen!

v.a. € 70.00 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve personeelsuitjes in Den Haag. Kruip in je eigen luchtbel en probeer een doelpunt te maken. Klinkt gemakkelijk? Niet als je  collega’s je omver mogen gooien! Dit personeels uitje zorgt voor hilarische situaties, voor zowel spelers als voor de toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Teamspirit, zeskamp Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binn...

v.a. € 27.50 p.p.

Op zoek naar het personeelsuitje in Den Haag? Dan is de Beruchte Strand Duinen Dropping perfect voor jullie. Dit personeelsuitje staat in het teken van leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral heel veel plezier. Lukt het jullie om de oorlog te winnen en om als eerste de enigma te kraken?

v.a. € 35.00 p.p.

De wind in uw haren en de bries van zoute lucht in uw gezicht tijdens het blokarten. Een heerlijke actieve blo...

v.a. € 25.00 p.p.

Golfsurfen Zon, zee en golfsurfen, de ideale mix voor sport en plezier! Onder de vuurtoren op het Schevenings...

v.a. € 30.00 p.p.

Doe samen met jouw collega's de Haka Experience om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en jullie leiderschap te ontwikkelen! De workshop in Den Haag wordt gegeven door geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst. Willen jullie als bedrijf een echt team vormen? Dan is de Haka Experience echt een personeelstuitje voor jullie!

v.a. € 25.00 p.p.

De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd: je eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!...

v.a. € 37.50 p.p.

  Sport on the beach Is uw organisatie of gezelschap sportief ingesteld? Vindt u een competitie tijdens ...

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een actief en ludiek personeelsuitje in Den Haag? Dan is “Oorlogswinter” ook in de zomer hét uitje voor jullie. Kruip in de huid van het verzet en zoek de locatie van de Britse piloot Jack voordat de vijand hem vindt. Je kunt dit spoor alleen vinden door zoveel mogelijk en zo origineel mogelijk alle opdrachten uit te voeren.

v.a. € 32.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

In deze gezellige op maat gemaakte pubquiz ga de strijd met je collega's aan. Geniet tijdens het quizen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Den Haag en grijpt de titel bij dit personeelsuitje?

v.a. € 24.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Den Haag. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft een ontvoering plaats gevonden door Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om het openbaar te maken via een documentaire. In het hoofdkantoor in Den Haag moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje ga je een spectaculaire en competitieve strijd aan op het Haagse water. Tijdens deze drakenboot race stap je samen met je collega's de drakenboot in om vervolgens als eerste de finish te halen aangevoerd door het tempo van de drum.

v.a. € 39.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische personeelsuitje voor jou en je collega’s in Den Haag. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles Mag Op Zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Mannen liegen altijd maar vrouwen zijn er beter in, mannen kunnen beter inparkeren en vrouwen kunnen niet kaartlezen. Dit zijn zomaar stellingen die tijdens dit personeelsuitje op een leuke locatie in Den Haag aan bod kunnen komen. Tijdens deze gezellige en humoristische dinerquiz of borrelquiz zal dit nader onderzocht worden. Het meest typerende personeelsuitje van dit moment!

v.a. € 24.50 p.p.

 Een te gek personeelsuitje voor jou en je collega’s. Duik in de tijd van de Middeleeuwen en leer hoe de ridders zich verdedigden in die tijd. In Den Haag krijg je les van een internationaal bekende zwaardmeester en expert in de Middeleeuwse zwaardvecht-technieken. Ga één op één met je collega de strijd aan en word zelf ook een zwaardmeester.

v.a. € 32.50 p.p.

Ook in het zomerseizoen is een ijskoud creatief personeelsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop in Den Haag. Jullie leren een prachtig ijssculptuur te bouwen. De workshop IJssculptuur Bouwen is de 'coolste' activiteit, ook tijdens de zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

De ultieme survival op zee! Hoe te handelen in een noodsituatie op Zee ? Dit programma is een  leuke, (in)s...

v.a. € 99.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Een ultiem overlevingsspel in Den Haag waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het bedrijfsuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Superhero For A Day, een personeelsuitje waarbij jullie Den Haag voor een dag een stuk beter maken! Help een oudere dame oversteken naar Den Haag centraal of help een handje met het schoonmaken van het Binnenhof. Met dit personeelsuitje worden jullie voor een dag de superhelden van Den Haag!

v.a. € 32.50 p.p.

Wanneer je zin hebt in een swingende en hilarische avond dan is deze popquiz in Den Haag echt wat voor jullie. In dit personeelsuitje wordt jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat je collega's zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Watersports Experience Ben jij de nieuwe James Bond? Houdt jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit t...

v.a. € 49.00 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed personeelsuitje in Den Haag? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale uitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Leer de fijne kneepjes van het pokerspel tijdens dit personeelsuitje in Den Haag. Hoe bluf je, wanneer verhoog je en wanneer gooi je je kaarten weg. Tijdens deze workshop wordt alles duidelijk. Callen, folden, raisen.. deze begrippen zullen niet langer onbekend in de oren klinken. Na het volgen van een workshop pokeren ga je zelf aan de slag! Maar vergeet niet zelf alvast te oefenen op je pokerface.

v.a. € 27.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in de buurt van Den Haag draait alles om spanning, snelheid en avontuur. Samen met je collega’s ga je varen met een echte RIB Powerboat. Deze 7,5 meter lange boot haalt een topsnelheid van meer dan 80 kilometer per uur. Geniet van de adrenaline! Kunnen jullie de spanning aan?

v.a. € 59.00 p.p.

Dit personeelsuitje in Den Haag draait om samenwerking en snel reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt een videoboodschap. Zij hebben de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Jullie moeten aan de harde eisen van de hackers voldoen. Lukt het jullie om de controle over het bedrijf weer terug te krijgen tijdens dit spannende cyberavontuur!

v.a. € 37.50 p.p.

Ultieme Stranddag Onze stranddag is een dag met sportief, actief of creatief bezig zijn op het strand! Onze U...

v.a. € 25.00 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie in Den Haag werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Haagse personeelsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Den Haag kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Bij dit interactieve personeelsuitje kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en ga je in Den Haag op speurtocht naar de moordenaar van Debby V. op! Zoek naar hints, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Workshop Lipdub Maken Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipd...

v.a. € 29.50 p.p.

Wie van jouw collega's is niet zo slim als je altijd dacht en wie komt er ineens heel slim uit de hoek. Dat ontdek je bij dit personeelsuitje Buzz! Quiz Game in Den Haag. Het is net alsof jezelf meedoet met een groot tv programma. Wie drukt het snelste op de knop en wie is de slimste van jouw collega's en wie valt er vreselijk door de mand.

v.a. € 29.50 p.p.

Stranddag blokarten, vliegeren en meer... Blokarten, vliegeren of andere originele strand sporten of activite...

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met je collega's stap je in de buurt van Den Haag aan boord van een prachtig zeilschip. Tijdens dit personeelsuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht, proef je de zilte lucht en voel je de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen en ontspannen op het water.

v.a. € 99.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als personeelsuitje in Den Haag? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Aan het eind van de dag neem je je creatie mee naar huis.

v.a. € 29.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.
Getoond 1–50 van 130123