Personeelsuitje Utrecht

Utrecht, het bruisende hart van Nederland. De intimiteit van de binnenstad en de diversiteit aan activiteiten maakt Utrecht een perfecte stad voor een personeelsuitje. De stad is rijk aan cultuur en historie en prachtige grachten ideaal voor een vaararrangement zoals de Sloepengame Utrecht of een stadsspel zoals Ipad City Challenge. Ook is de stad levendig door het grote aantal studenten dat in deze stad woont. En net buiten de stad vind je prachtige natuur ideaal voor de Classic Car Rally.

 

Neem nu contact op voor een op maat gemaakt advies voor jouw personeelsuitje.

Deze dropping op de Utrechtse Heuvelrug bossen is het allerleukste personeelsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende personeelsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste personeelsuitje van Utrecht. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Ga terug in de tijd en herbeleef een ouderwetse gymles in Rotterdam. De gymles wordt begeleid door "Meester Jan". Tijdens dit personeelsuitje mogen de zweetbandjes om en speel je ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. Tijdens dit personeelsuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan gewapend met een iPad Utrecht in en bezoeken plekken die belangrijk zijn voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien en wat weten de de buurtbewoners? Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leek een leuk personeelsuitje maar de dag slaat om en verandert in een spannend avontuur. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die met een e-bom alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand in Utrecht opgesloten en gaan aan de hand van cryptische aanwijzingen op zoek naar de e-bom in jullie pand om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit personeelsuitje in Utrecht ga je op zoek naar je vermiste collega. Iedereen wist dat ze een wildebras was maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog aanvullende informatie voor jouw team. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten! Zit jij ook al de hele winter binnen bij...

v.a. € 29.50 p.p.

Samen met collega’s een 2cv auto huren en touren door de bossen van Utrecht? Boek hier jullie unieke personeeluitje in Utrecht! Tijdens Le Tour de Eend gaat u samen op avontuur en ontdekt u de unieke plekjes van Utrecht.

v.a. € 45.00 p.p.

Fort Boyard De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons ...

v.a. € 42.50 p.p.

Wie van jullie stuurt het team vlekkeloos door de grachten van Utrecht? Wie heeft echte zeebenen en wordt de kapitein van jullie team? In teams varen jullie door de Oudegracht en de singels. Beantwoord vragen en probeer jullie tegenstanders te slim af te zijn. Speel ssamen en vaar rechtstreeks naar de overwinning!

v.a. € 47.50 p.p.

De wel bekende serie komt nu tot leven in het bloedstollende personeelsspel “Penoze” Misleiding, deals, geld en spionage. Het gebeurt allemaal in het criminele circuit van Utrecht. Sluit deals bij de Domtoren of de Pieterskerk, maar pas op voor dat jullie gepakt worden door het recherche team.

v.a. € 34.50 p.p.

Handschoenen aan en muts op bij dit personeelsuitje. Kruip in de huid van een Olympische sporter tijdens de Apres Ski Winterspelen in Utrecht. Tijdens dit personeelsuitje strijden jullie in teams tegen elkaar. Jullie binden de lange latten onder en zagen boomstammen door om voor het Olympisch vuur brandend te houden. Jullie gaan je uitleven op spellen als bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen. Een sportief en actief uitje met veel plezier met je collega's.

v.a. € 29.50 p.p.

Stuntman of vrouw voor 1 dag! Stuntman/vrouw voor een dag maakt een droom waar ! Monsterevents biedt u de un...

v.a. € 49.50 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft een ontvoering plaats gevonden door Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om het openbaar te maken via een documentaire. In het hoofdkantoor in Utrecht moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Highland Games Wie kent het niet.. de Highland games?!   De Highland games is een al eeuwen oude tradi...

v.a. € 29.50 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve personeelsuitjes in Utrecht. Kruip in je eigen luchtbel en probeer een doelpunt te maken. Klinkt gemakkelijk? Niet als je  collega’s je omver mogen gooien! Dit personeels uitje zorgt voor hilarische situaties, voor zowel spelers als voor de toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Dit personeelsuitje in Utrecht draait om samenwerking en snel reageren. Het hackerscollectief Anonymous stuurt een videoboodschap. Zij hebben de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Jullie moeten aan de harde eisen van de hackers voldoen. Lukt het jullie om de controle over het bedrijf weer terug te krijgen? Een spannend cyberavontuur!

v.a. € 37.50 p.p.

Bij dit interactieve personeelsuitje in Utrecht kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en ga je op speurtocht naar de moordenaar van Debby V. op! Zoek naar hints, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar. Het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden  en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit personeelsuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Utrecht een schilderij waar je trots op kunt zijn. The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Segway Safari Utrecht Stap op een Segway en geniet van Utrecht op een bijzondere, maar vooral avontuurlijke ma...

v.a. € 45.00 p.p.

Volkswagen Bus Tour Het nostalgische gevoel van het Volkswagen busje beleven in een prachtige omgeving? De VW...

v.a. € 69.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Een ultiem overlevingsspel in Utrecht waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het bedrijfsuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Jeep Safari dag op de Veluwe Uw eigen “Camel Trophy” op de Veluwe! Doorkruis de Veluwe met een jeepsafari...

v.a. € 79.50 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Majoor de moker: dropping op de Veluwe Een absolute topper uit ons teambuilding-programma! De reacties van on...

v.a. € 59.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Utrechtse personeelsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Utrecht kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Utrecht? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit personeelsuitje in Utrecht is geschikt voor iedereen!

v.a. € 70.00 p.p.

In deze gezellige op maat gemaakte pubquiz ga de strijd met je collega's aan. Geniet tijdens het quizen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Utrecht en grijpt de titel bij dit personeelsuitje?!

v.a. € 24.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit bedrijfsuitje in Utrecht is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je bedrijfsuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Je dacht je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Utrechtse personeelsuitje Ontmasker de Mol! In elk team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem jullie opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Op zoek naar een cultureel personeelsuitje in Utrecht? Dan is deze iPad City Challenge het perfecte personeelsuitje voor jullie! Deze iPad speurtocht is de vernieuwde versie van een klassieke speurtocht.  Voer de foto en video opdrachten zo origineel mogelijk uit en geniet ondertussen van het mooie centrum van Utrecht. Verzamel zoveel mogelijk antwoorden, video’s en foto’s en versla je collega’s.

v.a. € 32.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Utrecht. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische personeelsuitje voor jou en je collega’s in Utrecht. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles Mag Op Zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Veluwe Adventure Day Gemotoriseerd, teambuilding, sensationeel, exclusieve belevenissen!   Ervaar het avont...

v.a. € 50.00 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed personeelsuitje in Utrecht? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale uitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

De karakteristieke binnenstad van Utrecht is de ideale locatie voor het personeelsuitje Jongens tegen de Meisjes in Utrecht. Tijdens dit hilarische personeelsuitje in Utrecht brengen we de mannen en de vrouwen samen in 1 ruimte waar strijd lost kan gaan tijdens het personeelsuitje Jongens tegen de Meisjes in Utrecht. Is het waar dat mannen nooit iets opruimen? Is het waar dat vrouwen geen verstand van voetbal hebben? Wie kan er het beste multitasken? Kom er achter met de humoristische en gezellige quiz Jongens tegen de Meisjes als personeelsuitje.

v.a. € 24.50 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop perfect als personeelsuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Utrecht met een enthousiaste chefkok die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Help de directeur is ontvoerd is op dit moment het personeelsuitje in Utrecht. Uit de videoboodschap blijkt dat de directeur is ontvoerd in Utrecht en wordt er losgeld geëist door de ontvoerders. Maar de vraag is hoe graag willen jullie je directeur eigenlijk terug? De prachtige binnenstad, de Domkerk, de domtoren en de Utrechtse grachten zijn het decor voor Help de directeur is ontvoerd in Utrecht. Welk team verdient het meeste punten oen/f geld en wordt winnaar van Help de directeur is ontvoerd in Utrecht?

v.a. € 37.50 p.p.

Workshop Lipdub Maken Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipd...

v.a. € 29.50 p.p.

Maak samen met je collega's de lekkerste Surinaamse gerechten. Dit personeelsuitje in Utrecht draait om smaken en puurheid. Leer de fijne kneepjes van de Surinaamse keuken. Al het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. De Surinaamse Kookworkshop is perfect als bedrijfsuitje! Natuurlijk eet je na het koken je eigen heerlijke creaties op!

v.a. € 55.00 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders binnen het bedrijf begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Utrecht als personeelsuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Je kent Expeditie Robinson van tv maar nu ben je zelf kandidaat. Tijdens dit personeelsuitje in Utrecht is samenwerking essentieel. Je ondergaat spectaculaire proeven, saboteert je collega's en zorg je ervoor dat je niet wordt weggestemd tijdens de Eilandraad. Ben jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Het creatieve personeelsuitje in Utrecht. Jullie beginnen met een korte uitleg over diverse verftechnieken waarna jullie aan direct aan het werk kunnen. Smijt en gooi met verf, maak er een zooitje van en verbaas jezelf over je creatieve uitspattingen! Een dag vol kleuren, spetters en natuurlijk 2 uur gezelligheid voor de hele groep. In wie schuilt er een echte Picasso?

v.a. € 29.50 p.p.

Doe samen met jouw collega's de Haka Experience om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en jullie leiderschap te ontwikkelen! De workshop in Utrecht wordt gegeven door geboren en getogen Nieuw-Zeelandse instructeurs van Maori en Polynesische afkomst. Willen jullie als bedrijf een echt team vormen? Dan is de Haka Experience echt een personeelstuitje voor jullie!

v.a. € 25.00 p.p.

Militaire dienstplicht met een knipoogDit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training m...

v.a. € 54.50 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Het enige wat je krijgt is een telefoon! Ben jij met je collega’s in staat om, met alleen deze telefoon tot jullie beschikking, spannende opdrachten dwars door Utrecht uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit personeelsuitje. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een actief en ludiek personeelsuitje in Utrecht? Dan is “Oorlogswinter” ook in de zomer hét uitje voor jullie. Kruip in de huid van het verzet en zoek de locatie van de Britse piloot Jack voordat de vijand hem vindt. Je kunt dit spoor alleen vinden door zoveel mogelijk en zo origineel mogelijk alle opdrachten uit te voeren.

v.a. € 32.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.
Getoond 1–50 van 144123