Teamuitje Den Haag

Teamuitje in de hofstad Den Haag organiseren?

 

Monster Events helpt je graag bij de organisatie van het jaarlijkse teamuitje. Den Haag biedt vele mogelijkheden om middenin de stad de spannende stadsspelen Wie Is De Mol of Help We Zijn Gehackt met jouw afdeling of team te spelen. Toch liever een teamuitje op het strand van Scheveningen dan zijn de ultieme stranddag met diverse beachsport activeiten of een stranddag met blokarten en vliegeren misschien iets voor jouw bedrijf?
Sluit het teamuitje af met een tropical disco party. Wij kunnen dit allemaal voor je regelen.

 

Neem contact op met ons team en laat je adviseren voor een onvergetelijke dag met je afdeling of hele bedrijf.

Deze dropping in de Scheveningse Duinen is het allerleukste teamuitje voor jullie! Tijdens dit spannende teamuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teamuitje van Den Haag. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Een van de leukste teamuitjes is een ouderwetse gymles in een Haagse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie van Den Haag een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen, ze is op gruwelijke wijze om het leven gebracht. In dit teamuitje werken jullie in verschillende teams en wordt het jullie taak om de moord op te lossen. Met een iPad met aanwijzingen gaan jullie de stad in en bezoeken belangrijke plekken. Waar is ze voor het laatst gezien en waarom vertellen de buurtbewoners niet alles wat ze weten? Alle informatie is belangrijk om deze moordzaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een gezellige dag verandert als snel in een spannend teamuitje. Jullie bedrijf in Den Haag is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Het kantoorpand wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij e...

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Den Haag strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen

v.a. € 25.00 p.p.

De Duindropping is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje in de duinen en op het strand a...

v.a. € 35.00 p.p.

De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd: uw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!...

v.a. € 37.50 p.p.

  Sport on the beach Is uw organisatie of gezelschap sportief ingesteld? Vindt u een competitie tijdens ...

v.a. € 29.50 p.p.

Bij dit teamuitje in Den Haag kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op!  Inclusief iPad, het moderne notitieblok, peur naar hints in Den Haag. Zoek de verbanden en vind de dader van deze koelbloedige moord. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Het is misschien wel de bekendste en oudste strijd die er is: de strijd tussen de geslachten. Tijdens deze doldwaze quiz in Den Haag komen jullie eindelijk achter de waarheid. Het wordt een avond vol herkenningen, erkenningen, ontkenningen en teambuilding. Wie gaan dit teamuitje winnen: de jongens of de meisjes?

v.a. € 24.50 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft iemand van Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn een ontvoering gepleegd. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om dit openbaar te maken. In het hoofdkantoor in Den Haag moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden? Dat is de opdracht tijdens dit teamuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Deze populaire quiz, bekend van TV, is het meest hilarische teamuitje voor jou en je collega’s in Den Haag. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Altijd al eens een cultureel teamuitje in Den Haag willen doen met jouw bedrijf? Dan is deze iPad City Challenge het perfecte uitje voor jullie. Samenwerken, humor, lef een heel veel creativiteit zijn de sleutelelementen voor dit Haagse bedrijfsuitje. Voer zoveel mogelijk opdrachten zo origineel mogelijk uit, geniet van het prachtige Rotterdam en zorg dat jouw team als eerste eindigt.

v.a. € 32.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Haagse teamuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Den Haag kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Den Haag wordt uit het niets een videoboodschap gestart: het beroemde hackerscollectief Anonymous heeft de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Aan jullie de taak om goed samen te werken om aan de harde eisen van de hackers te voldoen. Krijgen jullie de controle over het bedrijf weer terug? Ga de strijd met de hackers aan in deze spannende cybergame  in Den Haag.

v.a. € 37.50 p.p.

Ultieme Stranddag Onze stranddag is een dag met sportief, actief of creatief bezig zijn op het strand! Onze U...

v.a. € 25.00 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed teamuitje in Den Haag? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale teamuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit teamuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Schuilt er een Picasso in een van jouw collega's? Dan is dit misschien wel het ultieme teamuitje in Den Haag voor jullie. Een uitje dat een doek vol kleuren oplevert maar ook 2 uur vol plezier voor het hele team. Na een korte uitleg over diverse technieken, kunnen jullie direct aan de slag. Binnen de lijntjes schilderen bestaat gelukkig niet. Samen één groot creatief doek ontwikkelen of allemaal kleine schilderijen? Alles is mogelijk.

v.a. € 29.50 p.p.

Golfsurfen Zon, zee en golfsurfen, de ideale mix voor sport en plezier! Onder de vuurtoren op het Schevenings...

v.a. € 30.00 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Ga de strijd met je collega's aan tijdens deze gezellige op maat gemaakte pubquiz en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Den Haag tijdens dit teamuitje

v.a. € 24.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Utrecht? Dan is dit teamuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit uitje krijgen jullie culinaire opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, deze dag is geschikt voor iedereen! Natuurlijk eet je je eigen maaltijd op! Smakelijk eten!

v.a. € 70.00 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van je andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 als het gaat om wie de meeste blunders begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Den Haag als teamuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Met dit teamuitje in Den Haag maken jullie kennis met de traditionele oorlogsdans uit Nieuw-Zeeland namelijk de Haka! Leer als team je tegenstanders te intimideren  door middel van de eeuwen oude Maori dans. Creëer jullie eigen haka met dit teamuitje in Den Haag.

v.a. € 25.00 p.p.

1944, iedereen weet wat er zich toen in Nederland afspeelde. Aanslagen en honger waren de grootste zorgen uit die tijd. Maar Den Haag was niet helemaal zonder hoop. Het verzet probeerde de Duitsers te dwarsbomen en onze bondgenoten te helpen waar het kon. Het is nu aan jullie om te helpen en op te komen voor hen die ons aan het helpen waren. Tijdens dit teamuitje voor je opdrachten uit om een Britse piloot te redden uit zijn neergestorte vliegveld zonder zelf gepakt te worden.

v.a. € 32.50 p.p.

De wind in uw haren en de bries van zoute lucht in uw gezicht tijdens het blokarten. Een heerlijke actieve blo...

v.a. € 25.00 p.p.

Een uniek en maatschappelijk verantwoord teamuitje in Den Haag. Deze dag is volledig gewijd aan het helpen van de hulpbehoevenden in onze samenleving. Beantwoord vragen over Den Haag en Haagse helden. Iedereen kan een superheld zijn, met of zonder superkrachten! Het team dat de meeste heldendaden verricht zal bekroond worden met de titel “Superheroes Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje in Den Haag? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Mogelijk op verschillende locaties in Den Haag.

v.a. € 29.50 p.p.

In de percussieworkshop in Den Haag maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je tijdens dit teamuitje met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Den Haag wordt jullie samenwerkingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durven jullie de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Penoze is het teamuitje gebaseerd op de populaire Nederlandse tv-serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de de criminele wereld in Den Haag; drugs, afpersing, omkopen, …. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen? Voer opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de leiding komen.

v.a. € 34.50 p.p.

Samen met je collega's stap je in de buurt van Den Haag aan boord van dit prachtige schip. Tijdens dit teamuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht en de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen en ontspannen op het water.

v.a. € 99.00 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop een perfect teamuitje voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Den Haag onder begeleiding van een enthousiaste chef die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van het vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Workshop Lipdub Maken Lipdubben, een al lang bekende rage in Amerika en nu ook in Nederland! Maar wat is lipd...

v.a. € 29.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Den Haag. Een leuk teamuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige teamuitje. Wie weet gaat jouw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen in Den Haag. Een ultiem overlevingsspel waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het teamuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Dit teamuitje is pure ontspanning: de wind door je haren, het roer in je handen en water zover het oog reikt. In de buurt van Den Haag stap je aan boord van het jacht. Tijdens het zeilen op een wedstrijdzeiljacht krijg je de kans om jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen een heerlijk teamuitje zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.

Waan jezelf een olympische sporter tijdens onze Après Ski Winterspelen in Den Haag! In dit teamuitje binden jullie in teams de lange latten onder, zagen jullie hout voor het olympisch vuur en neem je deel in de Biatlon. Uiteraard mogen het bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen niet ontbreken.

v.a. € 29.50 p.p.

Ballonvaart, een onvergetelijke belevenis. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven bove...

v.a. € 165.00 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Den Haag uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit teamuitje in Den Haag. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar, het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit teamuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Den Haag een schilderij waar je trots op kunt zijn. Ervaar zelf The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsfeest maken wij van elke locatie in Den Haag een Cubaanse nachtclub. Van diner, tot cocktails, tot casino wij maken dit teamuitje om niet te vergeten. Combineer dit feest een ander activiteit of uitje overdag en sluit de dag af met een Cuba Libre party in Zuid Amerikaanse Stijl.

v.a. € 99.00 p.p.

De ultieme survival op zee! Hoe te handelen in een noodsituatie op Zee ? Dit programma is een  leuke, (in)s...

v.a. € 99.50 p.p.

Zin in een swingende en hilarische avond? Boek dan deze popquiz in Utrecht. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit teamuitje zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Altijd al je eigen commercial of videoclip willen maken? Dat is namelijk precies wat je gaat doen. In dit teamuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie in Den Haag werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje in Den Haag maak je kennis met de Salsa en Merengue. Deze swingende dansen uit het Caribische gebied staan bekend om hun opzwepende ritmes. Je krijgt les van professionele dansers en we starten op beginnersniveau zodat iedereen mee kan doen.

v.a. € 17.50 p.p.

Leer de fijne kneepjes van het pokerspel tijdens dit teamuitje in Rotterdam. Hoe bluf je, wanneer verhoog je en wanneer gooi je je kaarten weg. Tijdens deze workshop wordt alles duidelijk. Callen, folden, raisen.. deze begrippen zullen niet langer vreemd in de oren klinken. Na het volgen van een workshop pokeren ga je zelf aan de slag! Maar vergeet niet zelf alvast te oefenen op je pokerface.

v.a. € 27.50 p.p.

Hebben jullie een gouden keeltje en een voorliefde voor Haagse Smartlappen? Dan is de “Smartlappen workshop met CD opname” is hét teamuitje voor jullie! Na deze Smartlappen Workshop kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele meezingers. Daarna mag je nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de CD met opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.
Getoond 1–50 van 130123