Teambuilding Assen

Welkom bij Monsterevents, dé specialist in onvergetelijke teambuildingsactiviteiten in Assen! Ben je van plan om jouw teambuildingsactiviteit in Assen te organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Monsterevents bieden we een breed scala aan spannende en leuke activiteiten die perfect zijn voor diverse gelegenheden. Of je nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje wilt organiseren, wij hebben de ideale oplossingen om aan al jouw wensen te voldoen. Assen, de bruisende hoofdstad van de provincie Drenthe, vormt het ideale decor voor jouw teambuildingactiviteit. Ons populairste teambuildinguitje in Assen is The iPad City Battle.

Naast onze populaire stadsspellen, zoals Ontmasker de Mol, Help de Directeur is Ontvoerd, Ik hou van Holland en Expeditie Robinson in de Stad, bieden we ook een breed scala aan andere teambuildingactiviteiten. Denk aan uitdagende outdooractiviteiten, interactieve workshops, sportieve competities en nog veel meer. Ga de uitdaging aan tijdens Fort Boyard, laat je creativiteit stromen tijdens de Bob Ross Schilderworkshop, of versla je collega’s tijdens de Ultieme Beachdag.

Bij Monsterevents begrijpen we het belang van teambuilding en het creëren van een positieve teamdynamiek. Onze ervaren eventplanners staan klaar om je te helpen bij het kiezen en plannen van de perfecte activiteiten voor jouw team. Of je nu op zoek bent naar een actieve en avontuurlijke ervaring of juist naar een creatieve en inspirerende activiteit, wij hebben alles in huis om aan jouw verwachtingen te voldoen. Laat Monsterevents je begeleiden bij het organiseren van een onvergetelijke teambuildingactiviteit in Assen voor jouw bedrijf, personeel of team. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Kies je teambuilding activiteit

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusement waarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

  Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een CRM workshop of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

  Waarom teambuilding?

  Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit zijn een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

  Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

  Top 5 teambuilding activiteiten

  Crew Resource Management Workshop
  Een uitdagende challenge voor jouw team gaat daarvoor zorgen. We zetten jouw team in een situatie die het uiterste van alle teamleden vergt als het gaat om de 7 non-technical skills.

  Expeditie Robinson
  Stel zelf je unieke dag samen door te kiezen uit verschillende expeditie-onderdelen. Een combinatie van durf, behendigheid en kracht zijn cruciaal. Doordat je een keuze kunt maken uit de verschillende onderdelen stel je zelf een unieke dag samen.

  Help, de directeur is ontvoerd!
  Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

  Een paralympische sportdag
  Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

  Sloepen Game Amsterdam
  Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is uw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vindt u altijd een arrangement dat het beste past bij u en uw collega’s.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wilt u liever de kennis van uzelf en uw collega’s testen? Dan kiest u uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kunt u natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Word bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op onze extreme Airsoft terreinen

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor uw bedrijf vindt u door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teambuilding activiteit moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij uw team en doelstellingen.

  Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Drentse teambuilding

  Teambuilding in Assen bevorderd de sfeer en motiveert het personeel. Monsterevents gaat graag voor u aan de slag om een geslaagd teambuilding uitje te organiseren. Een workshop, iets cultureels of misschien een stadsspel? alles is mogelijk! Misschien komt u zelfs langs de oudste Hunnenbedden ter wereld.

  Teambuilding Assen Woonhuis Van der Feltzpark Monument

  Bekijk ons volledig overzicht aan teambuilding in Assen en organiseer het leukste uitje.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio