Teambuilding Amsterdam

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Amsterdam? Monsterevents regelt de leukste en creatiefste activeiteiten om de koppen weer dezelfde richting op te krijgen.

 

Stap met je team in een Escape Room, alleen als je samenwerkt kom je hieruit. Op zoek naar een sportief uitje dan zijn wellicht de Paralympische Spelen bij Only Friends iets voor jullie. Je leert hoe het is om te sporten met een beperking. Probeer zitvolleybal of rolstoelbasketbal, je zal zien dat echt moet samenwerken om te kunnen winnen.

 

Maak met elkaar een prachtig ijssculptuur of kook de lekkerste maaltijd tijdens de culinaire Masterchef challenge.

Of probeer een van de stadsspellen zoals de Ipad City Challenge waarbij je dwars door de stad allerlei leuke creatieve opdrachten uit moet voeren en raadsels moet oplossen.

Ook het spannende Help! De Directeur Is Ontvoerd is zeer geschikt als teambuildinguitje

 

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland! Er is van alles te beleven en ook zeker op het gebied van teambuilding!

 

Hieronder een ruim aanbod van verschillende teambuilding activiteiten die Monsterevents aanbiedt. Neem contact met ons op voor een passende teambuildingdag.

De Strijdmacht Dropping in Amsterdam is een fantastisch team event waar alles aankomt op overleg, slim denken, snel schakelen. Dit uitje is daarom uitermate  geschikt als teambuilding evenement. Je werkt in verschillende team en aan jouw team de taak om beste  strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams te slim af te zijn. Alleen hierdoor kunnen jullie de oorlog winnen en als eerste de Enigma kraken.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teambuilding event van Amsterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin de benodigde informatie kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Er is echter een probleem de koffer zit op slot. Lukt het jullie om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen slim moeten handelen en samenwerken om met je team tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Een van de leukste teambuilding activiteiten is een ouderwetse gymles in Amsterdam. De gymles wordt gegeven in echt gymzaal en begeleid door "meester Jan". Jullie gaan terug in de in tijd en je spelen je favoriete ouderwetse spellen zoals trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen in Amsterdam, ze is op gruwelijke wijze om het leven gekomen. In verschillende teams wordt het jullie missie om de moord op te lossen tijdens dit teambuilding uitje. Jullie krijgen een iPad met aanwijzingen en gaan de Amsterdam in. Jullie bezoeken belangrijke plekken voor het onderzoek. Waar is ze voor het laatst gezien. Hou een uitgebreid buurtonderzoek en ondervraag de buurtbewoners, die weten meer dan je denkt. Samenwerking is essentieel en alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een zorgeloos teambuilding event verandert in een bloedstollende dag. Jullie eigen bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie kantoorpand in Amsterdam wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom die ergens in het pand ligt. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens deze teambuilding activiteit in Amsterdam gaan jullie op zoek naar je vermiste collega. Dat ze van een borreltje hield was algemeen bekend maar nu is ze na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog informatie vrijgegeven. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten! Zit jij ook al de hele winter binnen bij...

v.a. € 29.50 p.p.

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam...

v.a. € 47.50 p.p.

Ben je op zoek naar een uniek programma dat volledig in het teken staat van teambuilding in Amsterdam? Een dag waarbij jullie samen op een hele toffe manier een bijdrage leveren aan de mooiste sportclub van de wereld? Dan is de paralympische spelen bij Only Friends hét teambuilding programma voor jullie. Stap in de schoenen van de kinderen die hier sporten en maak kennis met rolstoelbasketbal, rolstoelhockey, zitvolleybal, blind handbal en nog veel meer paralympische sporten.

v.a. € 25.00 p.p.

Real-life moorddiner is het ideale uitje voor een goede dosis teambuilding. Teamwork, gezelligheid, spanning en bovenal een heerlijk 3-gangen menu in een restaurant in Amsterdam. Zet de aanwijzingen op een rijtje, ontrafel het mysterie en ontmasker de moordenaar. Welk team krijgt dit het snelst voor elkaar?

v.a. € 55.00 p.p.

Luxe Cruise door AmsterdamEen luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz mu...

v.a. € 69.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit teambuilding event in Amsterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's echte duels aan, leer de gevechtstechnieken die door echte ridders gebruikt werden in de Middeleeuwen. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met deze teambuilding activiteit.

v.a. € 32.50 p.p.

In dit spannende teambuilding spel herbeleefd je hoe Amsterdam was in de Tweede Wereld Oorlog in 1944. Speel dit teambuilding event met je collega’s en  overwin de honger en de aanslagen en wees een held. Red de Britse piloot die is neergestort voordat hij in de handen valt van de Duitsers. Voer opdrachten uit, los raadsels en vragen op, maar pas op dat je niet gesaboteerd wordt door de andere teams die je op het verkeerde been proberen te zetten.

v.a. € 32.50 p.p.

Een ijskoud creatief teambuildingsuitje. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop in Amsterdam. Samen leren jullie prachtige ijssculpturen bouwen. De workshop IJssculptuur maken is de 'coolste' activiteit van Monsterevents waarbij je met je team strijd om de mooiste sculptuur.

v.a. € 29.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Amsterdam? Dan is dit echt iets voor jullie! Tijdens deze teambuilding activiteit krijgen jullie in teams culinaire opdrachten om de lekkerste gerechten op te maken en te bedenken. Van amateurkok tot echte culinair wonder, dit teambuildingsuitje in Amsterdam is geschikt voor iedereen! Natuurlijk eet je aan het eind van de opdracht je eigen maaltijd op! Smakelijk eten!

v.a. € 70.00 p.p.

Tijdens dit teambuilding uitje in Amsterdam is het van belang dat jullie met het team goed samenwerken en loyaal zijn aan de baas. Alleen op deze manier kunnen jullie de directeur bevrijden. Tijdens dit teambuilding uitje in Amsterdam moeten jullie samenwerken, creatief zijn en genoeg losgeld verzamelen. Dit is de enige manier om de directeur te helpen.

v.a. € 37.50 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door je haren, het roer in je handen en water zover het oog reikt. In de buurt van Amsterdam stap je aan boord van het jacht. Tijdens dit teambuildings event op een wedstrijdzeiljacht krijg je de kans om jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen een heerlijk bedrijfsuitje zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Escape Room Race Op zoek naar een spannende teambuilding dag? De Escape Room Race is uniek in de wereld! Zes ...

v.a. € 27.50 p.p.

Aan jullie de taak om binnen 60 minuten samen met je collega's een uitdagend mysterie oplossen. Alleen dan kun je dader tegenhouden voor er nog meer slachtoffers vallen. Los puzzels, cryptogrammen en raadsels binnen de tijd op om dit einddoel te bereiken. Lukt het jouw team om tijdens dit teambuilding event in Amsterdam de dader te stoppen?

v.a. € 39.50 p.p.

Bij dit teambuilding uitje kruip je in de huid van de moderne Sherlock Holmes en probeer je de moord op Debby V. op te lossen! Gewapend met een iPad speur je in teams in de Amsterdam naar verborgen hints en aanwijzingen. Verbind de hints met elkaar en vind door samen te werken de dader van deze koelbloedige moord. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Ultieme Stranddag Onze stranddag is een dag met sportief, actief of creatief bezig zijn op het strand! Onze U...

v.a. € 25.00 p.p.

Bij dit teambuildingsuitje in Amsterdam staat samenwerking bovenaan. Gewapend met een Ipad gaan jullie in teams Amsterdam in en voeren jullie de leukste opdrachten uit. Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen. Als afsluiter zullen de geweldige foto’s en video’s opgestuurd worden in jullie eigen digitale foto-album. En het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis!

v.a. € 32.50 p.p.

In een team samen met collega's neem je het in verschillende rondes op tegen andere collega's. Wie weet het meest, is het snelst en gaat er vandoor met de schaal met bitterballen? Leer elkaar beter want samenwerking is essentieel om als winnaar er met de schaal vol bitterballen vandoor te gaan tijdens dit teambuilding event in Amsterdam.

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit teambuilding event in Amsterdam strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen tijdens deze ultieme teambuildingdag.

v.a. € 25.00 p.p.

Kookworkshop  Het enige recht is uw aanrecht!   Heeft u een passie voor koken of wilt u eens iets and...

v.a. € 55.00 p.p.

Een ontvoering, journalisten en een kans ontmaskerd te worden als leden van het kartel van Pablo Escabar. In een uur tijd moeten jullie in deze escaperoom in Amsterdam de locatie vinden van de journalisten om ze het zwijgen op te leggen. Los met je team raadsels en puzzels op en maak belangrijke beslissingen. Gebruik alle informatie uit de kist en ga de strijd aan tegen andere teams.

v.a. € 32.50 p.p.

Een uniek teambuilding uitje en ook nog eens maatschappelijk verantwoord? Dit bedrijfsuitje in Amsterdam is volledig gewijd aan het helpen van de hulpbehoevenden in onze samenleving. Daarnaast beantwoord je vragen over andere superhelden zoals Johan Cruijff. Iedereen kan een superheld zijn, met of zonder superkrachten! Het team dat met de beste teambuilding en samenwerking de meeste heldendaden verricht zal bekroond worden met de titel “Superheroes Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar het teambuildingsuitje in Amsterdam? Dan is de creatieve workshop verf smijten perfect voor jullie! Maak met het team een prachtig kunstwerk op een leuke manier. Kies je favoriete kleuren en gooi de verf op het doek. Het resultaat is een schitterend doek dat daarna meegaat naar kantoor als aandenken van deze creatieve teambuildingsdag in Amsterdam!

v.a. € 29.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische teambuilding voor jou en je collega’s in Amsterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, samenwerken, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Een echte kunstenaar worden in het atelier in Amsterdam. Tekenen met houtskool en een prachtig resultaat. Iedereen kan tekenen tijdens de workshop Naaktmodel tekenen. Een uitje wat nooit saai is en waarbij veel wordt gelachen. Perfect om even uit de realiteit van het leven te stappen en een geweldige middag te hebben met je collega’s, vrienden of familie.

v.a. € 29.50 p.p.

Altijd al een bierproeverij willen doen? Altijd al een stad willen verkennen? Wij bieden u de bierroute aan. D...

v.a. € 32.00 p.p.

Op zoek naar een teambuilding activiteit in Amsterdam? Dan is dit hét uitje voor jullie! Wat begint als een zorgeloos teambuildingsuitje in Amsterdam slaat al snel om in een regelrechte ramp. Ga samen met jouw team de strijd aan met het hackerscollectief Anonymous in dit spannende cyberavontuur. Samen met jouw team gaan jullie in een snel tempo allerlei opdrachten uitvoeren om zo geld te verzamelen en zo de controle weer terug te krijgen over jullie bedrijf.

v.a. € 37.50 p.p.

Schilderen op een doek, het maken van echte kunst en versteld staan van je eigen creatieve kunsten. Het gebeurt allemaal tijdens de Bob Ross Schilderworkshop in Amsterdam. Na een korte instructie gaan jullie meteen aan de slag om een natuurschilderij te maken. Treed in de voetsporen van Bob Ross en beleef zelf de magie van het schilderen.

v.a. € 29.50 p.p.

Samenwerking staat centraal tijdens dit teambuilding uitje. Je hijst samen de zeilen en zorgt dat dit schip op koers blijft. Een dag met jouw team of afdeling op het IJsselmeer in de buurt van Amsterdam met de zon op je gezicht en de Zuiderzee wind door je haren.

v.a. € 99.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Zijn jullie toe aan een workshop in Amsterdam gemaakt om jullie teambuilding onderling te versterken? Creëer jullie eigen Haka tijdens deze workshop, ontwikkel jullie leiderschap en geef jullie zelfvertrouwen een boost!

v.a. € 25.00 p.p.

Samenwerking en plezier staan centraal bij dit teambuilding evenement. Samen trekken jullie de lange latten aan. Zagen jullie dikke boomstammen door om het Olympisch vuur brandend te houden. Wie schuift het verst met volle bierpullen en wie hangt het langst aan de skibroeken. Het komt allemaal voorbij tijdens deze teambuilding dag in Amsterdam. En natuurlijk ontbreken de Schapps niet! Ook leuk om in de zomer te doen!

v.a. € 29.50 p.p.

Ontmasker de Mol tijdens hilarische activiteiten in Amsterdam. Tijdens dit teambuilding spel is het belangrijk om goed samen te werken. Er is echter één persoon die alles saboteert en in de soep laat lopen: de Mol! Hij of zij weet precies welke opdrachten er gaan komen hoe deze gemanipuleerd kunnen worden. Blijf scherp en ontmasker deze saboteur. De grote vraag: Wie is de Mol?

v.a. € 27.00 p.p.

Tijdens dit teambuilding uitje in Amsterdam ga je samen met je collega's een heuse werkende windmolen bouwen. Creativiteit, samenwerking, oplossingsgericht denken en communicatie wordt tijdens dit uitje flink op de proef gesteld. Nadat de molen is gebouwd, zal er een flinke wind opsteken. Welk team wint en wekt de meeste energie op?

v.a. € 52.50 p.p.

Het is afzien, strijden, ontberen en overleven tijdens dit teambuilding evenement in Amsterdam. De combinatie van teamwork, kracht en doorzettingsvermogen maken dit uitje tot een ultieme teambelevenis. Stel zelf een spel samen jullie favoriete Expeditie Robinson onderdelen en ga tot het uiterste! Wie overleeft de Eilandraad en is de ultieme Robinson?

 

v.a. € 39.50 p.p.

Met meer dan 80 km/uur scheert de RIB Powerboat over het water. Tijdens deze teambuildingsdag in de buurt van Amsterdam krijgen jullie een GPS en de coördinaten, waarmee je de juiste route op zee moet navigeren. Raken jullie hopeloos verdwaald of vinden jullie in no-time de juiste route op zee?

v.a. € 59.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele teambuildingsactiviteit in Amsterdam? Laat je creativiteit zien en leer samen met je collega's echte graffiti maken. In teams leer je verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, het overlopen van kleur, uitwerken van letters en een thema. Een te gek teambuildingsuitje waarbij je je eigen graffiti aan het eind van de dag mee naar huis neemt.

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen tijdens deze teambuildingsactiviteit in Amsterdam. Een ultiem overlevingsspel waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij de Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Hebben jullie op kantoor een voorliefde voor echte meezingers en smartlappen? Dan is de “Smartlappen Workshop in Amsterdam met audio opname” is hét teambuildingsuitje voor jullie! Plezier gegarandeerd want samen met je collega's geniet je van een heerlijke middag meelallen met leukste Smartlappen. Na deze workshop kan iedereen een aardig moppie meezingen en mag je nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.

Het is vallen en opstaan tijdens deze teambuilding activiteit in Amsterdam. Ultimate Bubbel Voetbal lijkt op regulier voetbal, maar er is een groot verschil: je zit zelf in een bubbelpak en probeert te scoren terwijl je elkaar mag omduwen! Lachen, gieren en brullen en voor je het weet, ligt je op de grond. Wie wint?

v.a. € 29.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

Een spannend spel waarbij teambuilding en samenwerking centraal staan. Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door de stad uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit teambuildingsuitje in Amsterdam. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.
Getoond 1–50 van 141123