Teambuilding Amsterdam

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit in Amsterdam? Monsterevents regelt de leukste en creatiefste activeiteiten om de koppen weer dezelfde richting op te krijgen.

 

Stap met je team in een Escape Room, alleen als je samenwerkt kom je hieruit. Op zoek naar een sportief uitje dan zijn wellicht de Paralympische Spelen bij Only Friends iets voor jullie. Je leert hoe het is om te sporten met een beperking. Probeer zitvolleybal of rolstoelbasketbal, je zal zien dat echt moet samenwerken om te kunnen winnen.

 

Maak met elkaar een prachtig ijssculptuur of kook de lekkerste maaltijd tijdens de culinaire Masterchef challenge.

Of probeer een van de stadsspellen zoals de Ipad City Challenge waarbij je dwars door de stad allerlei leuke creatieve opdrachten uit moet voeren en raadsels moet oplossen.

Ook het spannende Help! De Directeur Is Ontvoerd is zeer geschikt als teambuildinguitje

 

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland! Er is van alles te beleven en ook zeker op het gebied van teambuilding!

 

Hieronder een ruim aanbod van verschillende teambuilding activiteiten die Monsterevents aanbiedt. Neem contact met ons op voor een passende teambuildingdag.

De Strijdmacht Dropping in Amsterdam is een fantastisch team event waar alles aankomt op overleg, slim denken, snel schakelen. Dit uitje is daarom uitermate  geschikt als teambuilding evenement. Je werkt in verschillende team en aan jouw team de taak om beste  strategie te bedenken, de meeste punten te verdienen en zo de andere teams te slim af te zijn. Alleen hierdoor kunnen jullie de oorlog winnen en als eerste de Enigma kraken.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste teambuilding event van Amsterdam. Met je team zit je rond een koffer waarin de benodigde informatie kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Er is echter een probleem de koffer zit op slot. Lukt het jullie om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen slim moeten handelen en samenwerken om met je team tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 57.00 p.p.

Een van de leukste teambuilding activiteiten is een ouderwetse gymles in Amsterdam. De gymles wordt gegeven in echt gymzaal en begeleid door "meester Jan". Jullie gaan terug in de in tijd en je spelen je favoriete ouderwetse spellen zoals trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot aangetroffen onder erbarmelijke omstandigheden. He...

v.a. € 32.50 p.p.

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam...

v.a. € 47.50 p.p.

Ben je op zoek naar een uniek programma dat volledig in het teken staat van teambuilding in Amsterdam? Een dag waarbij jullie samen op een hele toffe manier een bijdrage leveren aan de mooiste sportclub van de wereld? Dan is de paralympische spelen bij Only Friends hét teambuilding programma voor jullie. Stap in de schoenen van de kinderen die hier sporten en maak kennis met rolstoelbasketbal, rolstoelhockey, zitvolleybal, blind handbal en nog veel meer paralympische sporten.

v.a. € 25.00 p.p.

Real-life moorddiner is het ideale uitje voor een goede dosis teambuilding. Teamwork, gezelligheid, spanning en bovenal een heerlijk 3-gangen menu in een restaurant in Amsterdam. Zet de aanwijzingen op een rijtje, ontrafel het mysterie en ontmasker de moordenaar. Welk team krijgt dit het snelst voor elkaar?

v.a. € 55.00 p.p.

Luxe Cruise door AmsterdamEen luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz mu...

v.a. € 69.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit teambuilding event in Amsterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's echte duels aan, leer de gevechtstechnieken die door echte ridders gebruikt werden in de Middeleeuwen. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met deze teambuilding activiteit.

v.a. € 32.50 p.p.

In dit spannende teambuilding spel herbeleefd je hoe Amsterdam was in de Tweede Wereld Oorlog in 1944. Speel dit teambuilding event met je collega’s en  overwin de honger en de aanslagen en wees een held. Red de Britse piloot die is neergestort voordat hij in de handen valt van de Duitsers. Voer opdrachten uit, los raadsels en vragen op, maar pas op dat je niet gesaboteerd wordt door de andere teams die je op het verkeerde been proberen te zetten.

v.a. € 32.50 p.p.

Workshop IJssculpturen bouwenKunt u zich nog herinneren hoe gezellig de wintersferen zijn?  Knetterende vuurk...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een echt teambuildingsuitje in Amsterdam, de stad met de meeste museums per vierkante meter van alle steden op aarde? Dan is dit uitje geschikt voor jullie! Tijdens dit teambuildingsuitje in Amsterdam gaan jullie met elkaar de culinaire strijd aan om de lekkerste gerechten te maken en te proeven.

v.a. € 70.00 p.p.

Tijdens dit teambuilding uitje in Amsterdam is het van belang dat jullie met het team goed samenwerken en loyaal zijn aan de baas. Alleen op deze manier kunnen jullie de directeur bevrijden. Tijdens dit teambuilding uitje in Amsterdam moeten jullie samenwerken, creatief zijn en genoeg losgeld verzamelen. Dit is de enige manier om de directeur te helpen.

v.a. € 37.50 p.p.

Zeilen op echte racersMet echte wedstrijd zeiljachten een dag zeilen op het IJsselmeer. Enorme zeilen, lijnen ...

v.a. € 79.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Escape Room Race Op zoek naar een spannende teambuilding dag? De Escape Room Race is uniek in de wereld! Zes ...

v.a. € 27.50 p.p.

Escape Room XXL Unieke Escape Game voor groepen vanaf 20 personen. Deze Escape Room is speciaal gecreëerd vo...

v.a. € 39.50 p.p.

Sherlock Holmes Murder Mystery Wie kent Sherlock Holmes niet, ’s werelds bekendste detective?!   J...

v.a. € 35.00 p.p.

Ultieme Stranddag Onze stranddag is een dag met sportief, actief of creatief bezig zijn op het strand! Onze U...

v.a. € 25.00 p.p.

Bij dit teambuildingsuitje in Amsterdam staat samenwerking bovenaan. Gewapend met een Ipad gaan jullie in teams Amsterdam in en voeren jullie de leukste opdrachten uit. Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen. Als afsluiter zullen de geweldige foto’s en video’s opgestuurd worden in jullie eigen digitale foto-album. En het winnende team gaat natuurlijk niet met lege handen naar huis!

v.a. € 32.50 p.p.

De Borrel Battle! Een hilarische teamstrijd tegen uw collega´s, familie of vrienden om er vandoor te gaan me...

v.a. € 34.50 p.p.

Tijdens dit teambuilding event in Amsterdam strijden jullie in teams tijdens diverse proeven tegen andere teams. Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, zoals communicatie, denkvermogen, behendigheid, etc. maakt de meeste kans om tijdens als winnaar uit de bus te komen tijdens deze ultieme teambuildingdag.

v.a. € 25.00 p.p.

Kookworkshop  Het enige recht is uw aanrecht!   Heeft u een passie voor koken of wilt u eens iets and...

v.a. € 55.00 p.p.

Een ontvoering, journalisten en een kans ontmaskerd te worden als leden van het kartel van Pablo Escabar. In een uur tijd moeten jullie in deze escaperoom in Amsterdam de locatie vinden van de journalisten om ze het zwijgen op te leggen. Los met je team raadsels en puzzels op en maak belangrijke beslissingen. Gebruik alle informatie uit de kist en ga de strijd aan tegen andere teams.

v.a. € 32.50 p.p.

Wie heeft nou niet de droom gehad om een superheld te zijn? Een dag volledig gewijd aan het helpen van de hulp...

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar het teambuildingsuitje in Amsterdam? Dan is de creatieve workshop verf smijten perfect voor jullie! Maak met het team een prachtig kunstwerk op een leuke manier. Kies je favoriete kleuren en gooi de verf op het doek. Het resultaat is een schitterend doek dat daarna meegaat naar kantoor als aandenken van deze creatieve teambuildingsdag in Amsterdam!

v.a. € 29.50 p.p.

Alles mag op zaterdagEen hilarische avond met collega’s, vrienden of familie?Alles mag op zaterdag is een hi...

v.a. € 29.50 p.p.

Een echte kunstenaar worden in het atelier in Amsterdam. Tekenen met houtskool en een prachtig resultaat. Iedereen kan tekenen tijdens de workshop Naaktmodel tekenen. Een uitje wat nooit saai is en waarbij veel wordt gelachen. Perfect om even uit de realiteit van het leven te stappen en een geweldige middag te hebben met je collega’s, vrienden of familie.

v.a. € 29.50 p.p.

Altijd al een bierproeverij willen doen? Altijd al een stad willen verkennen? Wij bieden u de bierroute aan. D...

v.a. € 32.00 p.p.

Op zoek naar echte teambuilding in Amsterdam? Dan is dit uitje geschikt voor jullie! Wat begint als een zorgeloos teambuildingsuitje in Amsterdam slaat algauw om in een regelrechte ramp. Ga samen met jouw team de strijd aan met het hackerscollectief Anonymous in dit spannende cyberavontuur. Samen met het team gaan jullie in een snel tempo allerlei opdrachten uitvoeren in Amsterdam om zo geld te verzamelen. Krijgen jullie de controle weer terug?

v.a. € 37.50 p.p.

Schilderen op een doek, het maken van echte kunst en versteld staan van je eigen creatieve kunsten. Het gebeurt allemaal tijdens de Bob Ross Schilderworkshop in Amsterdam. Na een korte instructie gaan jullie meteen aan de slag om een natuurschilderij te maken. Treed in de voetsporen van Bob Ross en beleef zelf de magie van het schilderen.

v.a. € 29.50 p.p.

Actief en ontspannen Zeilen! Een dag op het water; alle neuzen dezelfde kant op, fun, concentratie, gezelligh...

v.a. € 99.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Zijn jullie toe aan een workshop in Amsterdam gemaakt om jullie teambuilding onderling te versterken? Creëer jullie eigen Haka tijdens deze workshop, ontwikkel jullie leiderschap en geef jullie zelfvertrouwen een boost!

v.a. € 25.00 p.p.

Samenwerking en plezier staan centraal bij dit teambuilding evenement. Samen trekken jullie de lange latten aan. Zagen jullie dikke boomstammen door om het Olympisch vuur brandend te houden. Wie schuift het verst met volle bierpullen en wie hangt het langst aan de skibroeken. Het komt allemaal voorbij tijdens deze teambuilding dag in Amsterdam. En natuurlijk ontbreken de Schapps niet! Ook leuk om in de zomer te doen!

v.a. € 29.50 p.p.

Ontmasker de Mol in de stad Een ideaal teambuilding spel met een flinke portie gezelligheid! Ontmasker de ...

v.a. € 27.00 p.p.

Competitie Windmolen BouwenOoit gedacht dat u zelf een eigen levensechte, werkende windmolen zou bouwen die no...

v.a. € 52.50 p.p.

Expeditie Robinson XL; een spraakmakende belevenis! Wie kent het niet, Expeditie Robinson, dé tv-hit van afge...

v.a. € 39.50 p.p.

RIB Powerboat ExperienceSnelheid, spanning en avontuur op het waterMonsterevents beschikt over de originele ri...

v.a. € 59.00 p.p.

Graffiti workshop op locatie De graffitiworkshop is origineel, creatief en helemaal van deze tijd! Wij verzor...

v.a. € 29.50 p.p.

Expeditie PoolcirkelOnze Winter Expeditie is voor zowel kleine als grotere gezelschappen het leukste uitje in ...

v.a. € 29.50 p.p.

Smartlappen workshop - CD opname Een  gouden keeltje en een voorliefde voor oud Hollandse smartlappen?   &n...

v.a. € 17.50 p.p.

Ultimate Bubbel Voetbal Voetbal spelen op een hilarische manier! Samen met uw vrienden, familie of collega’...

v.a. € 29.50 p.p.

Flyboard Experience Durf te Dromen Ben jij de nieuwe James Bond? Houd jij er van om nieuwe en vooral stoere ga...

v.a. € 65.00 p.p.

The Phone Stadsspel Bent u met uw team in staat om met alleen een mobiele telefoon en een A4'tje met wat uitl...

v.a. € 32.00 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Van het diner tot aan een casino, alle ingrediënten voor een spetterend feest zijn aanwezig!   Beleef...

v.a. € 99.00 p.p.

Robot RaceDe Robot Race daagt u op spectaculaire wijze uit.   In teams ontwerpt u uw eigen robot van al...

v.a. € 49.00 p.p.

Jeep Safari Monster Rally Deze stoere rally start op één van onze gezellige locaties aan “De Veerplas” ...

v.a. € 65.00 p.p.
Getoond 1–50 van 138123