Online Apres-ski party quiz

Online teambuilding & Fun

Online Apres-ski party quiz

v.a. € 17.50 p.p.
  • 90 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 5000 personen

Online teambuilding & Fun

Online Apres-ski party quiz

Après-Skiën kunnen alleen de Nederlanders! De skioorden zijn altijd gevuld met foute skipakken en hossende Nederlanders op knallende foute nummers. Apres-Skien Met een pul bier, flügels en een Jägermeister gaan jullie genieten van onze fantastische Crazy Après Ski Quiz. Dit online bedrijfsuitje zorgt gelukkig weer voor een hoop plezier, samenhorigheid en online teambuilding.

Jullie eigen Apres Ski Quizmaster “Rudi, bekent van “Heeeey …. biertje”, neemt jullie mee naar het leukste Skioord van Nederland, namelijk jullie huiskamer in Rotterdam. Met onze online Foute Ski Quizmaster reizen jullie virtueel af naar Tirol. Vanuit een professionele studio worden jullie online ontvangen in het communicatieplatform, bijvoorbeeld Zoom, Skype, MS Teams of WebEx.

De Foute Ski Quizmaster geeft een uitgebreide online uitleg over de apres-ski quiz en dan is het tijd om te beginnen! Wie weet er het meest over de wintersport, apres-ski, foute nummers en gaat er met de prijs vandoor?

In verschillende rondes testen we jullie online kennis over de foute apres-ski hits, wat er in de skihut gebeurd en niet te vergeten: de algemene wintersport. Hoeveel antwoorden op ski en après-ski gebied kun je goed antwoorden binnen de tijd?

Tussen de rondes door worden er natuurlijk de grootste après ski en alpen knallers geraden en meegezongen, polonaise gelopen voor extra punten en natuurlijk veel gelachen, gefeest en gehost. Voor de fanatieke online wintersporters kunnen wij zelfs bonuspunten uitdelen voor de teams of deelnemers met de meest originele après ski outfit!

Goed voorbereiden op Online Après-ski Party Quiz
Op wikipedia staat voldoende informatie over de Après-ski. Dan ben je vast op de hoogte waar het woord ooorspronkelijk vandaan komt, waar we natuurlijk ook een of twee vragen over zullen stellen. Voor de grootste après-ski hits kunt u terecht bij YouTube, waar je helemaal los kunt gaan op alle heerlijke après-ski muziek!

Wie is de ultieme Après Ski kenner en gaat er met de grote prijs vandoor? Boek nu de online apres-ski party Quiz en zorg ervoor dat je collega’s weer een onvergetelijk online bedrijfsuitje beleven!

Online Après-ski quiz
• Geschikt voor groepen van 15 tot maar liefst 1000 personen
• Online teambuilding en fun op afstand
• Coronaproof online bedrijfsuitje
• Live streaming vanuit een professionele studio
• Actief, creatief en ontzettend leuk om te spelen
• Je eigen interactieve Quizmaster
• Online prijsuitreiking
• Sensatie en hilariteit

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Jossy

Echt een aanrader! Ontzettend gelachen met z’n allen. Het was een hele gezellige quiz!

Tim

Helaas ging ons jaarlijkse ski trip niet door, maar konden we toch nog een beetje van de apres-ski genieten thuis. Het was echt heel leuk!

Judith

Wij hebben echt heel erg gelachen tijdens deze quiz en kregen toch nog het apres-ski gevoel! Een echte aanrader!

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

15.00 Ontvangs in online communicatieplatform
15.10 Online kennismaking met de quizmaster, uitleg en spelregels
15.15 Aanvang Online quiz inc. korte pauze van 10 – 15 minuten
16.30 Verassende online prijsuitreiking + korte nabespreking collega’s onderling
16.45 Einde online quiz

Optioneel

– Diverse thuiswerk borrelpakketten va. € 16,50 p. st.

Onze borrelpakketten hebben niet alleen een luxe uitstraling maar de inhoud is een feestje voor de
smaakpapillen. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en komen rechtstreeks uit
een kaas- en delicatessenwinkel.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy