Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding indoor

Teambuilding indoor

Teambuilding

Bij Monsterevents ben je aan het goede adres voor het organiseren van teambuilding activiteiten. Als het evenementenbureau van Nederland staan we klaar om voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s een onvergetelijke teambuilding ervaring te regelen. Wij nemen de organisatie volledig uit handen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Of je nu een teamuitje wilt dat gericht is op cultuur, creativiteit, actie of culinaire belevenissen, Monsterevents staat voor je klaar om de perfecte teambuilding activiteit te organiseren. Van steden zoals Rotterdam tot Nijmegen en van Eindhoven tot Haarlem, wij zijn actief door heel Nederland en bieden tal van mogelijkheden.

Omdat elke teambuilding activiteit vraagt om een unieke invulling, biedt Monsterevents diverse opties aan. Wat dacht je van uitdagende stadsspellen zoals Ontmasker de Mol, Manhunt of Ik Hou Van Holland? Of ga voor een avontuurlijke Sloepengame door de grachten van Amsterdam, Leiden, Utrecht of Leeuwarden. Als je op zoek bent naar wat meer pit, hebben we gemotoriseerde activiteiten zoals DAF rijden of 4×4 Offroad rijden. En voor de fijnproevers bieden we culinaire proeverijen en themafeesten aan. Met deze teambuilding activiteiten combineer je plezier en samenwerking voor een onvergetelijke dag. Ontdek de creatieve kant van je collega’s tijdens de inspirerende Bob Ross Schilderworkshop of test de muziekkennis van jouw team tijdens de Pubquiz, die zowel online als in het café te boeken is. Bij Monsterevents is er voor ieder wat wils, en we passen de activiteiten volledig aan naar de wensen van jouw team, bedrijf of personeelsuitje.

Monsterevents biedt de mogelijkheid om teambuilding activiteiten te organiseren voor zowel kleine groepen van 20 personen als grote groepen van 500+ personen. Wil je het teamuitje personaliseren? Ook dat is mogelijk. We kunnen een (online) quiz organiseren waarbij we je team het hemd van het lijf vragen over collega’s, of de huisstijl van je bedrijf doorvoeren in de lay-out van de teambuilding activiteit. Met Monsterevents creëer je een unieke en op maat gemaakte teambuilding ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw teamuitje!

Stuur ons een e-mail

Bel Monsterevents

Kies je teambuilding activiteit

Een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, het moet ook amusementswaarde hebben en uit te voeren zijn voor kleine en grote groepen.

Het is belangrijk om een teambuilding programma te kiezen die aansluit bij de probleemstelling binnen jullie bedrijf. Is samenwerken bijvoorbeeld een aandachtspunt, dan kan je kiezen voor programma’s zoals Expeditie Robinson, een workshop Ontdek je veerkacht of misschien wel Gehackt of de ontvoering van de directeur.

Waarom teambuilding?

Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Een teambuilding activiteit is een belangrijke factor in goede communicatie en samenwerking.

Door middel van teambuilding activiteiten krijgt de sfeer in het team een oppepper en zal de samenwerking van het team ook op de werkvloer verbeteren.

Top 5 teambuilding activiteiten

Workshop: Brave teaming
Een interactieve workshop die deelnemers enthousiasmeert en in de actiestand zet. Kennis en vaardigheden om ‘Brave Teaming’ in de praktijk te brengen. Concrete actieplannen en strategieën die direct kunnen worden toegepast in jouw team.

Expeditie Robinson
Welkom bij onze inspirerende workshop, “Heb het lef om te leiden”. Dit is de eerste stap op jouw opwindende reis naar persoonlijke transformatie en een verandering in de manier waarop je leiderschap benadert.

Help, de directeur is ontvoerd!
Probeer in teams jullie directeur vrij te kopen. Jullie samenwerking, commitment, creativiteit en stressbestendigheid worden hierbij op de proef gesteld.

Ultieme beachdag
Op het strand bieden wij de mogelijkheid tot het uitoefenen van allerlei Beach activiteiten/workshops. Wij beschikken over een ruim assortiment van sport- en spelmaterialen voor de meest uiteenlopende strandactiviteiten en workshops.

Sloepen Game Amsterdam
Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de nauwe grachten van Amsterdam manoeuvreren?

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents is actief door heel Nederland. Wilt u een teambuilding arrangement in Amsterdam? Of is jouw bedrijf gevestigd in Eindhoven? Monsterevents biedt in alle provincies teambuilding arrangementen aan.

  Groot aanbod aan teambuilding activiteiten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan teambuilding activiteiten. Dankzij de diversiteit in de teambuilding uitjes, vind je altijd een arrangement dat het beste past bij jullie past.

  Zo bieden wij verschillende creatieve workshops om de teambuilding te bevorderen. Wil je liever de kennis van jezelf en jouw collega’s testen? Dan kies je uit één van onze vele quizzen en spellen.

  Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor een sportief en actief teambuildingsuitje. Wordt bijvoorbeeld stuntman voor één dag of ga de strijd aan op ons extreme Airsoft terrein.

  Teambuilding uitje boeken

  Een geschikt teambuilding uitje voor jouw bedrijf vind je door jullie wensen te filteren. Geef aan welk thema jullie teambuilding activiteit moet hebben, wat het budget is en in welke stad of provincie het uitje plaats zal vinden.

  Kom je er niet uit? Laat ons team je dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke teambuildingsuitjes die passen bij jouw team en doelstellingen.

  Heb je vragen of wil je advies over de keuze voor een teambuilding uitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio