Online teambuilding

Webinar: Vitaal personeel

Prijs op aanvraag
 • 180 minuten
 • Online
 • Heel Nederland
 • 10 - 20 personen
 • 180 minuten
 • Online
 • Heel Nederland
 • 10 - 20 personen

Online teambuilding

Webinar: Vitaal personeel

Lifeguard is een partner in vitaliteit: we ondersteunen klanten vanaf analyse en advies tot aan de uitvoering. Onze inzichten en oplossingen zijn gebaseerd op (wetenschappelijke) kennis over prestatievermogen en jarenlange ervaring in het verbeteren van vitaliteit in het bedrijfsleven. Lifeguard gelooft in de onbegrensde kracht van mensen. Wij maken uw medewerkers, leiders en teams energieker en vitaler, waardoor zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn. Vandaag, maar ook morgen en overmorgen. Bij voorkeur doen we dit met een integrale aanpak op maat, passend bij de doelstellingen van uw organisatie. Maar eerst eens kennis maken met Lifeguard via één van onze trainingen is natuurlijk ook mogelijk! Onze trainers zijn zeer ervaren en gecertificeerd en hebben ervaring in uiteenlopende branches. Onze trainingen zijn inspirerend, interactief en impactvol en worden altijd zeer goed gewaardeerd door klanten.


Webinar: Energiemanagement

Met het managen van energie hebben we invloed op de belangrijke zaken in ons leven: gezondheid, prestatievermogen en ons geluk. In deze training gaan we in op wat energie is, waarom het voor jou belangrijk is en hoe je het kan managen. We richten onze aandacht op het effectief inrichten van onze activiteiten waarmee we energie opladen. Hierbij besteden we aandacht aan modellen over energie en energiemanagement en aan de thema’s slaap, voeding, beweging en ontspanning.

 

Webinar: Stress en herstel

Je leert in deze training beter om te gaan met stress. Wat is het, waarom hebben we stress nodig en hoe kun je negatieve stress vermijden? Ook leer je signalen van stress bij jezelf en collega’s herkennen.

 

Webinar: Mentale kracht

Jouw mentale kracht bepaalt grotendeels het succes bij aanpassingen in jouw leefstijl. Je weet best wat je beter kan, maar hebt behoefte aan meer grip op je gedrag. Na deze training ben je beter in staat aandacht te richten op jouw vitale doelen en ga je beter met afleidingen om. Het helpt je om patronen te doorbreken en positieve rituelen in te bouwen.

 

  

 

 Webinar: Relax to Perform

Om optimaal onder druk te kunnen presteren is het van groot belang om controle te hebben over je spanningsniveau. Zo heeft een te hoge of lage spierspanning invloed op je mentale en emotionele gesteldheid. Tijdens de training ga je aan de slag met meerdere ontspanningsmethodieken om druk en stress te leren beheersen. Je leert hoe je je in alle omstandigheden ontspannen en vitaal kunt voelen.

 

Webinar: Sleep to Perform

Het uitgangspunt van deze training is de rol van slaap in het effectief managen van je fysieke, mentale en emotionele energie. De training laat zien wat slaap is en waarom een goede nachtrust zo belangrijk voor je is.

Deze training is ook in een variant voor mensen met onregelmatig werk / nachtdiensten.

 

Webinar: Energy Food

Tijdens de training Energy Food wordt de cruciale link tussen voeding & energie verduidelijkt, evenals de centrale rol van voeding in het leveren van een goede prestatie. De training Energy Food stemt tot nadenken en gaat misschien zelfs tegen jouw gebruikelijke manier van denken over voeding in. Deze training is ook in een variant voor mensen met onregelmatig werk / nachtdiensten.

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan de bedrijfstraining volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

12.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
13.00 Ontvangst op locatie
13.15 Welkomstwoord en uitleg programma
13.30 Start gezamenlijke activiteit
16.30 Einde gezamenlijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager